Storstädning

Storstädning på dina villkor

Ett par gånger per år behövs en riktig storstädning som går på djupet. Du väljer hur mycket vi ska gå.

Svanenmärkt storstädning hemma som ger ett rent hem
VI ÄR SVANENMÄRKTA

Vad innebär det för städningen?

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL!

Vad innebär det för städningen?

LÄS MER om storstädning

Tänk på att vi inte flyttar på soffor/sängar, drar fram spisar eller andra tunga möbler då det kan skada era golvytor.
Om ni vill ha rengjort bakom spisen, kyl eller frys, drar ni fram de samma, detta gäller också bakom soffor och andra tunga möbler.
Filter i köksfläkt byts ut eller diskas i diskmaskin av kund.
Plocka undan så gott det går ovanpå och i hyllor samt ovanpå garderober som ni vill att vi skall torka av så går städningen snabbare.

Det här ingår i storstädning

Storstädning
Vi städar och vårdar ditt hem effektivt med städutrustning som är skonsam för miljön. Låt Städpulsen förbättra din vilopuls! Detta utförs vid en storstädning

Allmänt
Strömbrytare avtorkas
Bord avtorkas
Kontakter avtorkas på utsidan
Hyllor dammas
Golv dammsugs och fuktmoppas
Fönsterbänkar avtorkas
Snickerier avfläckas
Glas avfläckas
Samtliga dörrar inklusive foder avfläckas
Stolar avtorkas, inklusive ben
Väggprydnader dammas horisontellt
Textila möbelytor dammsugs
Golvlister/socklar dammsugs
Små mattor tas ut och skakas

Badrum & Toalett
Badkar, invändigt samt synlig utsida
Duschkabin, glas och lättåtkomliga skarvar
Tvättmaskin, torktumlare synlig utsida
Blandare avtorkas
Kakel och/eller väggar avtorkas
Speglar putsas
Sanitära enheter rengörs

Garderober & övriga områden
Fria ytor torkas av
Golv dammsugs

Sovrum
Skenor till garderober dammsugs samt torkas av
Sänggavel avtorkas

Kök & Vitvaror
Spis/häll- framsida samt ovansida
Ugn, galler och plåtar rengörs
Ugnslucka med glas på insida/utsida
Spisfläkt och kåpa på utsida/undersida
Kyl, frys och diskmaskin synlig utsida samt kant på insida
Skåp/lådor på utsida, luckor, in/utsida
Socklar ovanpå och under köksskåp
Handtag avtorkas
Kakel, avtorkas
Diskbänk, diskho och skärbräda avtorkas
Soputrymme, öppen yta samt insida skåpdörr
Mikrovågsugn insida och utsida

Tillval
Sopor sorteras och slängs enligt anvisning
Säng dammsugs
Sängar bäddas
Tvättning
Strykning av tvätt
Städa golv och väggar bakom spis
Göra rent persienner
Göra rent i kylskåp
Göra rent i köksskåp/lådor
Vikning av tvätt
Rengöra diskmaskin (bottenfilter, etc)
Fönsterputsning
Vattna blommor
Mata husdjur

Förberedelse inför en storstädning
Badkarsfront avmonteras av kund.
Vi gör ej rent TV- eller datorskärmar men allt annat på apparaterna.
Filter i köksfläkt byts ut eller diskas i diskmaskin av kund.
Plocka undan så gott det går ovanpå och i hyllor samt ovanpå garderober som ni vill att vi skall torka av så går städningen snabbare.
Om ni har beställt fönsterputsning skall eventuella fönsternycklar vara tillgängliga. Putsningen går snabbare om ni har plockat undan från fönsterbrädor och tagit ner gardiner och fönsterlampor som kan vara i vägen när vi skall putsa. Se till att det finns tillräckligt med utrymme så fönster kan öppnas.

Utskriftsvänlig bild med vad som ingår i storstädning

SÅ HÄR GÅR storstädning TILL

Du bokar tid för storstädning via knappen Se pris och boka här ovan. Du kan lägga till extra önskemål och väljer när du vill ha din storstädning gjord. Du ser då ett beräknat pris och kan därefter välja att beställa tjänsten. Du får en bekräftelse via e-post. I bekräftelsen framgår pris, tider samt villkor för städningen.

Läs mer

Enkel hantering
Vi ser gärna att du finns på plats när vi kommer, men om möjligheten inte finns, kan du i förväg lämna in nycklar till oss på något av våra företagskontor i Sollentuna, Södertälje eller Halmstad. Vi kan också hämta upp dina nycklar. (Vi tar då ut en kostnad för resan). På samma sätt ser vi till att dina nycklar kommer tillbaka som de ska.

Vad ingår i priset?
Framkörningsavgifter, kostnad för material samt moms ingår alltid i avtalat pris. Inga dolda kostnader. Kom ihåg att lägga till och boka fönsterputs som extra tillval, om du vill ha det gjort i samband med storstädning.

Hygien
Alla våra städmetoder sker på mest hygieniska sätt för att hålla bakterier borta.

Rutavdrag
Vi drar direkt av halva arbetskostnaden på fakturan, under förutsättning att ni uppfyller kraven för skattereduktion.

Vilopuls Hemma

Låt miljöproffs storstäda

FaQ

Måste jag ha eget material?

Nej. I priset ingår att vi tar med allt material som behövs till städningen.

Läs frågor och svar
Frågor om storstädning

Varför måste jag lämna mitt personnummer?

Vi behöver ditt personnummer främst för att kunna göra rutavdrag, men även för att veta vem som är betalningsansvarig vid beställning.

Jag har inte fått min faktura.

Saknar du din faktura. Kontrollera om den råkat hamna i skräpposten. Mailfakturorna från oss skickas direkt från vårat fakturasystem och har avsändande mailadress mailer@timewave.se. Hittar du inte fakturan i skräpposten är du varmt välkommen att höra av dig till oss på kundtjänst (ekonomiavdelningen).

Kan man betala med autogiro eller e-faktura?

Du kan välja att betala via autogiro eller e-faktura. E-faktura ansluter du dig till via din internetbank, där du söker upp Städpulsen AB. För att ansluta dig till autogiro, gör du det enklast genom att gå in på din internetbank och söka upp Städpulsen AB. Som betalarnummer anger du ditt kundnummer som står på fakturan. Har du några frågor eller vill skicka in en pappersblankett istället, är du varmt välkommen att höra av dig till kundtjänst (ekonomiavdelningen).

Arbetar ni helgdagar?

Vi utför arbete på helgdagar, men på hemsidan går enbart vardagar att boka. Vill ni att vi ska utföra jobbet på en helg, kontakta oss via kundtjänst så återkommer vi med prisuppgift.

Hur blir jag kund?

Du bokar enklast tjänsten direkt på vår hemsida. Du kan även maila eller ringa oss, så hjälper vi dig.

Vad händer om man inte är nöjd med tjänsten?

Vi strävar alltid efter 100% nöjda kunder, men ibland kan det blir fel och då vill vi veta för att kunna rätta till det. Eventuell reklamation eller skada skall av beställaren anmälas skriftligt till leverantören senast 48 timmar efter att fel eller skada har, eller borde ha upptäckts. Om felet eller skadan anmäls senare kan beställaren förlora rätten att åberopa felet.

Kan jag avboka med kort varsel, tex vid sjukdom?

Ni kan kontakta vår kundtjänst och avboka med kort varsel, men då vi inte kan fylla schemat för den anställde kommer vi vid kort varsel debitera enligt avbokningsreglerna. Detta gäller även vid sjukdom. Om Ni ändå måste avboka med kort varsel så debiteras ni 70% av priset.

När kan man avboka sin städning?

Avbokningar görs via hemsidan, mail eller telefon och ska ske senast 5 vardagar innan städtillfället. Avbokningar som görs mindre än 5 vardagar i förväg debiteras med 70% av priset.

Måste jag lämna ut nyckel?

Nej om du kan vara hemma när städningen påbörjas och avslutas behöver vi ingen nyckel.

Betalar jag ett fast pris?

Ja det är ett fast pris. Om vår uppfattning av objektets skick (tex. vid onormal nedsmutsning) är annorlunda än beställarens och vi ser att vi kommer behöva mer tid kontaktas kunden för godkännande av extra tid.

Har Ni kollektivavtal?

Ja. Vi har kollektivavtal med Kommunal för våra medarbetare. Det är en trygghet för medarbetarna, men även för er som kund.

Vad har Ni för säkerhetspolicy?

Våra medarbetare bär ID-kort och arbetskläder så dem känns igen. Alla medarbetare har skrivit på ett sekretessavtal. Eventuella nycklar är uppmärkta med polisbrickor.

Vad händer om mitt RUT/ROT-avdrag är slut?

Du som kund är ansvarig för att se till att du har rätt till skattereduktion. För det fall där skattereduktion har nyttjats fullt ut är kunden betalningsskyldig för det nekade beloppet.
Är ni flera i hushållet som vi kan dra RUT-avdraget på, kan ni meddela oss namn och personnr på den/de som ni vill lägga till som kontakter. Då drar vi automatiskt eventuellt nekat RUT-avdrag på dessa personer. Enklast görs detta genom att kontakta ekonomi@stadpulsen.se eller kundtjänst.

Varför debiterar Ni vid avbokning med kort varsel?

Vi har kollektivavtal och är skyldiga att betala ut lön för våra medarbetare för den tid som de är inplanerade. Det innebär att vi behöver debitera er för inplanerad tid, vid en sen avbokning.

Vad händer om något går sönder under städningen?

Vi ersätter givetvis skador som vi orsakat. Vi kontaktar Er och talar om vad som hänt. Eventuell reklamation eller skada skall anmälas skriftligt till leverantören senast 48 timmar efter att fel eller skada har, eller borde ha upptäckts.

Hur betalar jag?

Vi erbjuder flera olika sätt att betala fakturorna från oss. Vi skickar vanligtvis fakturan till den e-postadress Ni angivit när Ni blev kund hos oss. Ni kan även ansluta er till att få e-faktura direkt till er internetbank eller autogiro. Vill du ha ett inbetalningskort, kontakta kundtjänst (ekonomiavdelningen). Betalning sker till vårt Bankgirokonto. Betalning skall ske 10 dagar efter fakturadatum. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift och dröjsmålsränta enligt lag.

Vi tar miljö på allvar

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vi erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

Vi har städat totalt

123213

100 TAL KVM I ÅR …

… VILKET HAR SPARAT IN

123213

CL KEMIKALIER …

… OCH OTROLIGA

123213

LITER VATTEN

Var jobbar vi

VI JOBBAR I STOCKHOLM - UPPSALA

Att hitta ett pålitligt städföretag för hemstädning i Stockholm kan vara en djungel. Ska du anlita en städfirma för hemstädning, flyttstädning eller fönsterputsning? Välj ett städföretag som är certifierat av andra. Vi är ett auktoriserat servicebolag. Det betyder att vi har fått kvitto på att vi har alla papper i ordning och att vår verksamhet är genomlyst och schysst. Dessutom är vi en av få städfirmor i Sverige som kan erbjuda en Svanenmärkt hemstädning. Vi är experter på att nå en hög kvalitet på städningen utan att använda miljöfarliga medel. Bra för dig och bra för miljön. Från vårt kontor i Sollentuna servar vi nästan hela Stockholm län, ända till Uppsala med våra städtjänster för hem och företag – och har flera tilläggstjänster som exempelvis trädgårdsvård. Vill du ha referenser utöver dem du hittar här på hemsidan; hör av dig till oss.

VI JOBBAR I SÖDERTÄLJE - MÄLARDALEN

Städpulsen är miljöproffs inom hemstädning och lokalvård – och även trädgårdsarbete. Sedan starten har vi växt ordentligt. Idag är Södertälje ett av tre nav från vilket som vi servar en hel region. Vår lokala förankring gör oss extra kvalitetsmedvetna; många av våra medarbetare bor i Södertälje eller de orter som de arbetar i. Boende och organisationer i Sörmland och Södertäljeområdet kan välja på löpande städning, fönsterputsning, storstädning, golvvård, trädgårdshjälp, textiltvätt eller flyttstädning. Många av våra tjänster är Svanenmärkta. Våra anställda har kollektivavtal och har fått vidareutbildningar av oss. Vi är en seriös städfirma att lita på.

VI JOBBAR I HALLAND

Välkommen till Städpulsen i region Halland! Vi erbjuder miljövänliga hemstädning och andra städtjänster på en rad platser i och runt Halmstad. Våra duktiga medarbetare, som har trygga anställningar med kollektivavtal, är utbildade inom städteknik för de tjänster de jobbar med. Vi erbjuder en rad olika ruttjänster för privatpersoner, lokalvård för organisationer och företag; allt från återkommande hemstädning och företagsstädning, fönsterputsning, storstädning och flyttstädning till trädgårdstjänster. Vår miljömedvetenhet genomsyrar alla våra tjänster. Ett kvitto på vårt miljöarbete är att våra städtjänster har fått Svanens miljömärkning. Ett annat att vi är ett certifierat servicebolag av Almega. Du kan alltså lita på att våra tjänster håller hög kvalitet. Om du vill veta mer, kolla gärna våra referenser bland kunder i Halmstad. Välkommen att pröva oss.

VI JOBBAR I SKÅNE

Välkommen till Städpulsen i region Skåne! Vi erbjuder miljövänlig hemstädning och andra städtjänster på flera platser i nordvästra Skåne. Vi erbjuder flera ruttjänster för privatpersoner som t.ex. hemstädning, fönsterputsning och flyttstädning. Vi erbjuder även lokalvård till företag och föreningar. För oss är kvalité och miljö något som genomsyrar alla våra tjänster. Ett kvitto på vårt miljöarbete är att våra städtjänster blivit Svanenmärkt. Ett annat att vi är ett auktoriserat serviceföretag av Almega. Du kan alltså lita på att våra tjänster håller hög kvalitet och känna dig trygg. Välkommen att testa oss.