Vilopuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

Myspuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

Buspuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

VI ÄR SVANENMÄRKTA

Vad innebär det för städningen?

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Vad innebär det för städningen?

Städning Spånga

Din städfirma i Spånga

Vi på Städpulsen erbjuder miljövänliga hem- och företagstjänster till boende och företag i Spånga. Många är redan kunder, så goda referenser finns i närområdet. Vi är certifierade som serviceföretag av Almega och har därmed kollektivavtal och personalutbildningar på plats, ordning och reda på alla papper och mycket mer. Våra städtjänster är Svanen-märkta. Våra tjänster omfattar hemstädning, företagsstädning, kontorsstädning, trappstädning, flyttstädning, storstädning och fönsterputsning. Samt trädgårdstjänster och textiltvätt. Välkommen att pröva våra tjänster i Spånga du också!

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

Hemstädning Spånga

Våra miljöproffs städar och vårdar ditt hem. Då vi är ett svanenmärkt städbolag så använder vi endast miljövänlig städutrustning som är skonsam för miljön. Alla våra medarbetare har kollektivavtal och internutbildning i både miljöarbete och hemstädning. Ni väljer om vi ska städa varje, varannan eller var fjärde vecka. Se pris och boka hemstädning här. Vi drar direkt av rutavdraget för ruttjänsterna.

Storstädning Spånga

Behöver ditt hem en storstädning? Anlita ett seriöst och bra städföretag som finns i Spånga. Med Städpulsen är du dessutom garanterad att vi använder miljövänligt städmaterial som är bra både för dig och miljön. Läs mer om storstädning och beställ här.

Fönsterputsning Spånga

Vi får dina fönster skinande rena. Vår Svanenmärkta fönsterputs innebär att vi inte använder kemikalier som är farliga för miljön. Våra barnbarn kommer tacka oss. Vi har med oss all utrustning och allt material som behövs. Läs mer och boka din fönsterputs här. Du ser direkt priset efter rutavdrag för din fönsterputsning.

Golvvård Spånga

Behöver ditt golv behandlas. Vi utför golvvård på alla olika sorters golv såsom trä, linoleum och olika typer av stengolv. Alla golv är olika och kräver sin egen behandling. Gamla beläggningar behöver tas bort och nytt skydd läggas på.

Flyttstädning Spånga

Genom att anlita Städpulsen, vet du att du får en Svanenmärkt flyttstädning som följer en väl genomarbetad process. Vi ser till att bostaden är urstädad på ett sätt som håller hög standard. Vi använder bara miljövänliga medel. Se pris och boka din flyttstädning här.

Textiltvätt Spånga

Vi gör rent dina soffor, madrassar, sängar och mattor direkt i ditt hem. Vi arbetar med en minsta debitering på två timmar. På två timmar beräknar vi till exempel att hinna tvätta två stora mattor eller en liten soffa, alternativt 2 sängar eller 2 madrasser. Eventuell avgift för utkörning/resväg kan tillkomma. För att få prisuppgift för möbeltvätt eller mattvätt, skicka en intresseanmälan om textiltvätt så återkommer vi inom kort till dig.

Trädgårdshjälp Spånga

Håll gräsmattan vältrimmad, häcken välklippt och ogräset borta. Låt ditt städföretag ta hand om din trädgård och få rutavdrag på alla enklare trädgårdstjänster. Du bestämmer vad du vill ha hjälp med. Läs mer om trädgårdshjälp och skicka en offertförfrågan här

 

Regionkontor Stockholm - Uppsala

Städpulsen AB
Turebergsvägen 7
191 47 Sollentuna

08-522 144 19
info@stadpulsen.se

Vi tar miljö på allvar

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vi erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

Vi har städat totalt

123213

100 TAL KVM I ÅR …

… VILKET HAR SPARAT IN

123213

CL KEMIKALIER …

… OCH OTROLIGA

123213

LITER VATTEN

Var jobbar vi

VI JOBBAR I STOCKHOLM - UPPSALA

Att hitta ett pålitligt städföretag för hemstädning i Stockholm kan vara en djungel. Ska du anlita en städfirma för hemstädning, flyttstädning eller fönsterputsning? Välj ett städföretag som är certifierat av andra. Vi är ett auktoriserat servicebolag. Det betyder att vi har fått kvitto på att vi har alla papper i ordning och att vår verksamhet är genomlyst och schysst. Dessutom är vi en av få städfirmor i Sverige som kan erbjuda en Svanenmärkt hemstädning. Vi är experter på att nå en hög kvalitet på städningen utan att använda miljöfarliga medel. Bra för dig och bra för miljön. Från vårt kontor i Sollentuna servar vi nästan hela Stockholm län, ända till Uppsala med våra städtjänster för hem och företag – och har flera tilläggstjänster som exempelvis trädgårdsvård. Vill du ha referenser utöver dem du hittar här på hemsidan; hör av dig till oss.

VI JOBBAR I SÖDERTÄLJE - MÄLARDALEN

Städpulsen är miljöproffs inom hemstädning och lokalvård – och även trädgårdsarbete. Sedan starten har vi växt ordentligt. Idag är Södertälje ett av tre nav från vilket som vi servar en hel region. Vår lokala förankring gör oss extra kvalitetsmedvetna; många av våra medarbetare bor i Södertälje eller de orter som de arbetar i. Boende och organisationer i Sörmland och Södertäljeområdet kan välja på löpande städning, fönsterputsning, storstädning, golvvård, trädgårdshjälp, textiltvätt eller flyttstädning. Många av våra tjänster är Svanenmärkta. Våra anställda har kollektivavtal och har fått vidareutbildningar av oss. Vi är en seriös städfirma att lita på.

VI JOBBAR I HALLAND

Välkommen till Städpulsen i region Halland! Vi erbjuder miljövänliga hemstädning och andra städtjänster på en rad platser i och runt Halmstad. Våra duktiga medarbetare, som har trygga anställningar med kollektivavtal, är utbildade inom städteknik för de tjänster de jobbar med. Vi erbjuder en rad olika ruttjänster för privatpersoner, lokalvård för organisationer och företag; allt från återkommande hemstädning och företagsstädning, fönsterputsning, storstädning och flyttstädning till trädgårdstjänster. Vår miljömedvetenhet genomsyrar alla våra tjänster. Ett kvitto på vårt miljöarbete är att våra städtjänster har fått Svanens miljömärkning. Ett annat att vi är ett certifierat servicebolag av Almega. Du kan alltså lita på att våra tjänster håller hög kvalitet. Om du vill veta mer, kolla gärna våra referenser bland kunder i Halmstad. Välkommen att pröva oss.

VI JOBBAR I SKÅNE

Välkommen till Städpulsen i region Skåne! Vi erbjuder miljövänlig hemstädning och andra städtjänster på flera platser i nordvästra Skåne. Vi erbjuder flera ruttjänster för privatpersoner som t.ex. hemstädning, fönsterputsning och flyttstädning. Vi erbjuder även lokalvård till företag och föreningar. För oss är kvalité och miljö något som genomsyrar alla våra tjänster. Ett kvitto på vårt miljöarbete är att våra städtjänster blivit Svanenmärkt. Ett annat att vi är ett auktoriserat serviceföretag av Almega. Du kan alltså lita på att våra tjänster håller hög kvalitet och känna dig trygg. Välkommen att testa oss.