Vilopuls hemma

Låt miljöproffs sköta hemstädningen

Städpulsen skapar vilopuls hemma
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Städning Spånga

Din städfirma i Spånga

Vi på Städpulsen erbjuder miljövänliga hem- och företagstjänster till boende och företag i Spånga. Många är redan kunder, så goda referenser finns i närområdet. Vi är certifierade som serviceföretag av Almega och har därmed kollektivavtal och personalutbildningar på plats, ordning och reda på alla papper och mycket mer. Våra städtjänster är Svanen-märkta. Våra tjänster omfattar hemstädning, företagsstädning, kontorsstädning, trappstädning, flyttstädning, storstädning och fönsterputsning. Samt trädgårdstjänster och textiltvätt. Välkommen att pröva våra tjänster i Spånga du också!

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

 

Hemstädning Spånga

Våra miljöproffs städar och vårdar ditt hem. Då vi är ett svanenmärkt städbolag så använder vi endast miljövänlig städutrustning som är skonsam för miljön. Alla våra medarbetare har kollektivavtal och internutbildning i både miljöarbete och hemstädning. Ni väljer om vi ska städa varje, varannan eller var fjärde vecka. Se pris och boka hemstädning här. Vi drar direkt av rutavdraget för ruttjänsterna.

 

Storstädning Spånga

Behöver ditt hem en storstädning? Anlita ett seriöst och bra städföretag som finns i Spånga. Med Städpulsen är du dessutom garanterad att vi använder miljövänligt städmaterial som är bra både för dig och miljön. Läs mer om storstädning och beställ här.

 

Flyttstädning Spånga

Genom att anlita Städpulsen, vet du att du får en Svanenmärkt flyttstädning som följer en väl genomarbetad process. Vi ser till att bostaden är urstädad på ett sätt som håller hög standard. Vi använder bara miljövänliga medel. Se pris och boka din flyttstädning här.

 

Fönsterputsning Spånga

Vi får dina fönster skinande rena. Vår Svanenmärkta fönsterputs innebär att vi inte använder kemikalier som är farliga för miljön. Våra barnbarn kommer tacka oss. Vi har med oss all utrustning och allt material som behövs. Läs mer och boka din fönsterputs här. Du ser direkt priset efter rutavdrag för din fönsterputsning.

 

Golvvård Spånga

Behöver ditt golv behandlas. Vi utför golvvård på alla olika sorters golv såsom trä, linoleum och olika typer av stengolv. Alla golv är olika och kräver sin egen behandling. Gamla beläggningar behöver tas bort och nytt skydd läggas på.

 

Trädgårdshjälp Nynäshamn

Håll gräsmattan vältrimmad, häcken välklippt och ogräset borta. Låt ditt städföretag ta hand om din trädgård och få rutavdrag på alla enklare trädgårdstjänster. Du bestämmer vad du vill ha hjälp med. Läs mer om trädgårdshjälp och skicka en offertförfrågan här.

 

Textiltvätt Nynäshamn

Vi gör rent dina soffor, madrassar, sängar och mattor direkt i ditt hem. Vi arbetar med en minsta debitering på två timmar. På två timmar beräknar vi till exempel att hinna tvätta två stora mattor eller en liten soffa, alternativt 2 sängar eller 2 madrasser. Eventuell avgift för utkörning/resväg kan tillkomma. För att få prisuppgift för möbeltvätt eller mattvätt, skicka en intresseanmälan om textiltvätt så återkommer vi inom kort till dig.

Regionkontor Stockholm - Uppsala

 

Städpulsen AB

Turebergsvägen 7

191 47 Sollentuna

 

0775-33 30 11

kundtjanst@stadpulsen.se

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi