Städning Spånga

Vi städar i Spånga

Vi på Städpulsen erbjuder miljövänliga hem- och företagstjänster till boende och företag i Spånga. Många är redan kunder så goda referenser finns i närområdet.
Vi är certifierade som serviceföretag av Almega och har därmed kollektivavtal och personalutbildningar på plats, ordning och reda på alla papper och mycket mer. Våra städtjänster är Svanen-märkta. Våra tjänster omfattar hemstädning, företagsstädning, flyttstädning, storstädning och fönsterputsning. Samt trädgårdstjänster och textiltvätt. Välkommen att pröva våra tjänster i Spånga du också!

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

Hemstädning Spånga

Våra miljöproffs städar och vårdar ditt hem. Vi använder bara miljövänlig städutrustning som är skonsam för miljön. Alla våra medarbetare har kollektivavtal och internutbildning i både miljöarbete och hemstädning. Ni väljer om vi ska städa varje, varannan eller var fjärde vecka. Se pris och boka här.

Storstädning Spånga

Läs mer om storstädning och beställ här.

Fönsterputsning Spånga

Vi får dina fönster skinande rena. Vår Svanenmärkta fönsterputs innebär att vi inte använder kemikalier som är farliga för miljön. Våra barnbarn kommer tacka oss. Vi har med oss all utrustning och allt material som behövs. Läs mer och boka din fönsterputs här.

Golvvård Spånga

Behöver ditt golv behandlas. Vi utför golvvård på alla olika sorters golv såsom trä, linoleum och olika typer av stengolv. Alla golv är olika och kräver sin egen behandling. Gamla beläggningar behöver tas bort och nytt skydd läggas på.

Flyttstädning Spånga

Genom att anlita Städpulsen, vet du att du får en Svanenmärkt flyttstädning som följer en väl genomarbetad process. Vi ser till att bostaden är urstädad på ett sätt som håller hög standard. Vi använder bara miljövänliga medel. Se pris och boka din flyttstädning här.

Textiltvätt Spånga

Vi gör rent dina soffor, madrassar, sängar och mattor direkt i ditt hem. Vi arbetar med en minsta debitering på två timmar. På två timmar beräknar vi till exempel att hinna tvätta två stora mattor eller en liten soffa, alternativt 2 sängar eller 2 madrasser. Eventuell avgift för utkörning/resväg kan tillkomma. För att få prisuppgift, skicka en intresseanmälan om textiltvätt så återkommer vi inom kort till dig.

Trädgårdshjälp Spånga

Håll gräsmattan vältrimmad, häcken välklippt och ogräset borta. Låt oss ta hand om din trädgård. Du bestämmer vad du vill ha hjälp med. Läs mer om trädgårdshjälp och skicka en offertförfrågan här

 

Regionkontor Stockholm - Uppsala

Städpulsen AB
Turebergsvägen 7
191 47 Sollentuna

08-522 144 19
info@stadpulsen.se

VI ÄR SVANENMÄRKTA

Vad innebär det för städningen?

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Vad innebär det för städningen?

Vi tar miljö på allvar

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vi erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

Vi har städat totalt

123213

100 TAL KVM I ÅR …

… VILKET HAR SPARAT IN

123213

CL KEMIKALIER …

… OCH OTROLIGA

123213

LITER VATTEN

Var jobbar vi

VI JOBBAR I STOCKHOLM - UPPSALA

Att hitta ett pålitligt städbolag i Stockholm kan vara en djungel. Välj ett städföretag som är certifierat av andra. Vi är ett auktoriserat servicebolag. Det betyder att vi har fått kvitto på att vi har alla papper i ordning och att vår verksamhet är genomlyst och schysst. Dessutom är vi en av få städfirmor i Sverige som kan erbjuda en Svanen-märkt hemstädning. Vi är experter på att nå en hög kvalitet på städningen utan att använda miljöfarliga medel. Bra för dig, bra för miljön. Från vårt kontor i Sollentuna servar vi hela stor-Stockholm ända till Uppsala med våra städtjänster för hem och företag – och har flera tilläggstjänster för exv. tvätt av stora textilier samt trädgårdsvård. Vill du ha referenser utöver dem du hittar här på hemsidan; hör av dig till oss!

VI JOBBAR I SÖDERTÄLJE - MÄLARDALEN

Städpulsen är miljöproffs inom städning och lokalvård – och även trädgårdsarbete. Sedan starten har vi växt ordentligt. Idag är Södertälje ett av tre nav från vilket som vi servar en hel region. Vår lokala förankring gör oss extra kvalitetsmedvetna; många av våra medarbetare bor i Södertälje eller de orter som de arbetar i. Boende och organisationer i Sörmland och Södertäljeområdet kan välja på löpande städning, fönsterputsning, storstädning, golvvård, trädgårdshjälp, textiltvätt eller flyttstädning. Många av våra tjänster är Svanenmärkta. Våra anställda har kollektivavtal och har fått vidareutbildningar av oss. Vi är en seriös städfirma att lita på.

VI JOBBAR I HALLAND

Välkommen till Städpulsen i region Halland! Vi erbjuder miljövänliga städtjänster på en rad platser i och runt Halmstad. Våra duktiga medarbetare, som har trygga anställningar med kollektivavtal, är utbildade inom städteknik för de tjänster de jobbar med. Vi erbjuder en rad olika ruttjänster för privatpersoner, lokalvård för organisationer och företag; allt från återkommande hemstädning och företagsstädning, fönsterputsning, storstädning, flyttstädning och textiltvätt till trädgårdstjänster. Vår miljömedvetenhet genomsyrar alla våra tjänster. Ett kvitto på vårt arbete är att våra städtjänster har fått Svanens miljömärkning. Ett annat att vi är ett certifierat servicebolag av Almega. Du kan alltså lita på att våra tjänster håller hög kvalitet. Om du vill veta ännu mer, kolla gärna våra referenser bland kunder i Halmstad. Välkommen att pröva oss!