KONTORSSTÄDNING

person som står med cykeln påväg från kontoret

Kontorsstädning som fungerar

En välvårdad och välstädad kontorslokal skapar trivsel och effektivitet – och en miljövänlig städning underlättar vardagen för alla.

 
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Läs mer om kontorsstädning

Vi utför städtjänster i stora delar av mellersta och södra Sverige, som t.ex. Stockholm, Södertälje, Halmstad och Malmö.

 

Städpulsens kontorsstädning innebär:

  • Alltid samma medarbetare
  • Vikarie som alltid har bra instruktioner
  • Glada och trevliga medarbetare
  • Modern städutrustning med miljömärkta städmedel
  • Miljövänliga (Svanenmärkta), effektiva städmetoder
  • Auktoriserade, vilket ger er trygghet

Vi på Städpulsen garanterar att våra trevliga medarbetare har rätt utbildning för uppdraget. Vi utför kvalitetsuppföljning och har regelbundna möten med våra kunder och medarbetare.

Så här går kontorsstädning till

Hur mycket kontorsstädning kostar varierar, beroende lokalens utformning, hur ofta det behöver städas m.m. Gör en offertförfrågan om kontorsstäd genom att trycka på knappen ovan, så återkommer vi med prisuppgift för städning av ert kontor.
Om ni antar vår offert bestämmer vi ett datum då vi börjar ta hand om ert städningen på kontoret. Vi håller ett uppstartsmöte med dig och de medarbetare som ska städa hos er.

 

Vår ambition är alltid att en och samma medarbetare utför uppdragen hos er. Så långt det är möjligt städar vi på samma veckodag och klockslag vid varje tillfälle.

 

Städpulsen gör regelbundna kontroller av hur städningen fungerar och rapporterar avvikelser till er. Vi håller driftsmöten med er och våra medarbetare. Våra medarbetare har genomgått en grundlig utbildning inriktad på just lokalvård på kontor.

VILOPULS På jobbet

Låt miljöproffs utföra kontorsstädningen

FAQ

Vad händer efter kundbesöket?

Vi skickar en offert enligt underlag med kalkyl och tider. Vid en del fall en offert på nollställning/storstädning om detta behövs. Om ni antar offerten bestämmer vi ett datum då vi börjar ta hand om er fastighet.

frågetecken

Jag har inte fått min faktura.

Saknar du din faktura. Kontrollera om den råkat hamna i skräpposten. Mailfakturorna från oss skickas direkt från vårat fakturasystem och har avsändande mailadress: fakturautskick@tengella.se. Hittar du inte fakturan i skräpposten är du varmt välkommen att höra av dig till oss på kundtjänst (ekonomiavdelningen).

Får man samma person vid varje tillfälle?

Vår ambition är att en och samma medarbetare, med rätt utbildning, utför uppdragen hos er. Vid händelse av tex sjukdom eller semester skickar vi en vikarie istället.

Vad händer efter kundbesöket hos oss som företag?

Vi skickar en offert enligt underlag med kalkyl och tider. Vid en del fall en offert på nollställning/storstädning om detta behövs. Om ni antar offerten bestämmer vi ett datum då vi börjar ta hand om er fastighet.

Hur blir vi kund?

Skicka in en intresseanmälan via vår hemsida så hör vi av oss för att boka in ett kostnadsfritt kundbesök där vi tittar på ert kontor och fastställer exakt hur städbehovet ser ut tillsammans med Er.

Har Ni kollektivavtal?

Ja. Vi har kollektivavtal med Kommunal för våra medarbetare. Det är en trygghet för medarbetarna, men även för er som kund.

Kontorsstädning -

där ni kan fokusera på annat

Alla människor gillar ett nystädat, fräscht och väldoftande hem. Ett hem utan dammiga och kladdiga golv, med rent badrum och med ett kök där kulinariska underverk förtjänar att tillagas. Det har visat sig att renligheten i hemmet kan ha stor inverkan på vårt mående. Ett rent hus eller en ren lägenhet kan förhöja vårt humör väsentligt, medan ett smutsigt och ostädat hem kan bidra till motsatsen. Vi mår helt enkelt som bäst när vi omger oss med en fin hemmiljö. Tyvärr är det långt ifrån alla människor som väljer att lägga ordentligt med tid på hemstädningen själva. Det kan handla om att de inte har möjlighet eller lust att spendera tid med dammsugare och mopp när de väl är hemma från jobb. Den tiden vill man ägna åt familjen, kompisarna eller bara slappa i soffan. Det är för dessa människor som vi står till tjänst!

Vill du veta mer om våra tjänster inom företagsstädning?

Våra tjänster är mycket uppskattade av både företag och privatpersoner. Vi får regelbundet in flera nya förfrågningar. Men vår personalstyrka är stor och vår vilja att leverera miljövänlig städning till alla som vill är stark. Är du intresserad av att veta mer? Kontakta oss på Städpulsen redan idag så kan vi boka tid för ett kostnadsfritt möte där vi diskuterar potentiellt upplägg och kostnad.

 

Du når oss på telefonnummer 0775-33 30 11.

 

Välkommen!

STÄDPULSEN - TJÄNSTER INOM HEMSTÄD

Städpulsen levererar en rad olika tjänster till de som inte kan, vill eller orkar ägna tid åt att städa hemmet. Vi har lång erfarenhet och stor kunskap om hur man levererar den bästa, mest heltäckande och mest flexibla servicen inom hemstädning. Alla människor och hem har nämligen olika behov när det kommer till städning. Och det är av den anledningen som vi erbjuder oss att leverera tjänsterna med det intervall som den specifika kunden önskar. För vissa lämpar det sig att ha hemstäd varannan vecka, eller kanske till och med en gång i månaden. I andra hem behövs ett tätare intervall, och då är det vanligt att vi kommer på besök en eller ett par gånger i veckan. Oavsett vilket intervall som du väljer så kan du naturligtvis ändra frekvensen om det skulle visa sig att det du valt inte passar dig.

Jobba med oss

3 städare

Om städpulsen

superhjältar med kappor i olika färger

Referenser

Edward Blom

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi