Kontorsstädning

Kontorsstädning som fungerar

En välvårdad och välstädad kontorslokal skapar trivsel och effektivitet – och en miljövänlig städning underlättar vardagen för alla.

Miljövänlig kontorsstädning i Stockholm, Malmö, Helsingborg och Halmstad med omnejd.
VI ÄR SVANENMÄRKTA

Vad innebär det för städningen?

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL!

Vad innebär det för städningen?

LÄS MER om kontorsstädning

Vi utför städtjänster i stora delar av mellersta och södra Sverige, som t.ex. Stockholm, Södertälje, Halmstad och Malmö.

Städpulsens kontorsstädning innebär:

  • Alltid samma medarbetare
  • Vikarie som alltid har bra instruktioner
  • Glada och trevliga medarbetare
  • Modern städutrustning med miljömärkta städmedel
  • Miljövänliga (Svanenmärkta), effektiva städmetoder
  • Auktoriserade, vilket ger er trygghet

Vi på Städpulsen garanterar att våra trevliga medarbetare har rätt utbildning för uppdraget. Vi utför kvalitetsuppföljning och har regelbundna möten med våra kunder och medarbetare.

Så här går kontorsstädning till

Hur mycket kontorsstädning kostar varierar, beroende lokalens utformning, hur ofta det behöver städas m.m. Gör en offertförfrågan om kontorsstäd genom att trycka på knappen ovan, så återkommer vi med prisuppgift för städning av ert kontor.
Om ni antar vår offert bestämmer vi ett datum då vi börjar ta hand om ert städningen på kontoret. Vi håller ett uppstartsmöte med dig och de medarbetare som ska städa hos er.

Vår ambition är alltid att en och samma medarbetare utför uppdragen hos er. Så långt det är möjligt städar vi på samma veckodag och klockslag vid varje tillfälle.

Städpulsen gör regelbundna kontroller av hur städningen fungerar och rapporterar avvikelser till er. Vi håller driftsmöten med er och våra medarbetare. Våra medarbetare har genomgått en grundlig utbildning inriktad på just lokalvård på kontor.

Vilopuls på jobbet

Låt miljöproffs utföra kontorsstädningen

FaQ

Vad händer efter kundbesöket?

Vi skickar en offert enligt underlag med kalkyl och tider. Vid en del fall en offert på nollställning/storstädning om detta behövs. Om ni antar offerten bestämmer vi ett datum då vi börjar ta hand om ert kontor.

Läs frågor och svar
Frågor om kontorsstädning?

Jag har inte fått min faktura.

Saknar du din faktura. Kontrollera om den råkat hamna i skräpposten. Mailfakturorna från oss skickas direkt från vårat fakturasystem och har avsändande mailadress mailer@timewave.se. Hittar du inte fakturan i skräpposten är du varmt välkommen att höra av dig till oss på kundtjänst (ekonomiavdelningen).

Vad har Ni för säkerhetspolicy?

Våra medarbetare bär godkända ID-kort och arbetskläder så dem känns igen. Alla medarbetare har skrivit på ett sekretessavtal. Nycklar är uppmärkta med polisbrickor och hänger inlåsta i ett godkänt kassaskåp.

Får man samma person vid varje tillfälle?

Vår ambition är att en och samma medarbetare, med rätt utbildning, utför uppdragen hos er. Vid händelse av tex sjukdom eller semester skickar vi en vikarie istället.

Vad händer efter kundbesöket?

Vi skickar en offert enligt underlag med kalkyl och tider. Vid en del fall en offert på nollställning/storstädning om detta behövs. Om ni antar offerten bestämmer vi ett datum då vi börjar ta hand om er fastighet.

Hur blir vi kund?

Skicka in en intresseanmälan via vår hemsida så hör vi av oss för att boka in ett kostnadsfritt kundbesök där vi tittar på ert kontor och fastställer exakt hur städbehovet ser ut tillsammans med Er.

Har Ni kollektivavtal?

Ja. Vi har kollektivavtal med Kommunal för våra medarbetare. Det är en trygghet för medarbetarna, men även för er som kund.

Kontorsstädning - Där ni kan fokusera på annat

Alla vill väl ha ett rent och städat kontor. En arbetsplats dit personalen längtar. Med kontorsstäd utförd av Städpulsen kan ni fokusera på er affärsidé, istället för att fundera på när papperskorgarna ska tömmas eller vem som ska fylla på toalettpapper. Ni som företag ska kunna fokusera på det viktiga för att utveckla era affärer och låta oss sköta städningen. Era medarbetare och kunder ska få möta ett välstädat kontor och konferensrum. Hur många är vi inte som upplevt hur en ostädad toalett eller ett smutsigt fikarum, fått även den bästa arbetsgruppen att bli irriterade på varandra. Genom att anlita oss som ert städföretag kan vi vara med och skapa trivsel som ger er förutsättningarna för nöjdare medarbetare. Rätt städfrekvens kan även vara ett bra sätt att minska risken för smittspridning. Vilket i längden även kan minska era kostnader för sjukfrånvaron.

Städpulsen - Tjänster inom kontorsstäd

Städpulsen levererar flera olika tjänster till de företag som vill fokusera på sin kärnverksamhet. Vi har lång erfarenhet och stor kunskap om Svanenmärkt företagsstädning. Städning av korridorer, toaletter och skrivbord. Plocka bort disk, snygga till i konferensrum. Alla kontorsmiljöer har olika behov när det kommer till städning. Och det är en av anledningarna till att vi alltid skräddarsyr städtjänsterna med det intervall som ni önskar och vi kommer överrens om. Beroende på hur många som rör sig i lokalerna, om man har kundbesök, om smuts dras in från produktionslokal eller utifrån, så kan tid och frekvens variera mycket. Oavsett vilket intervall ni väljer, kan vi naturligtvis ändra frekvensen om det skulle visa sig att det vi tillsammans kommit fram till inte passar er. Kontakta oss för mer information och genomgång om vad vi kan göra för er.

Vill du veta mer om våra tjänster inom företagsstädning?

Våra tjänster är mycket uppskattade av både företag och privatpersoner. Vi får regelbundet in flera nya förfrågningar. Men vår personalstyrka är stor och vår vilja att leverera miljövänlig städning till alla som vill är stark. Är du intresserad av att veta mer? Kontakta oss på Städpulsen redan idag så kan vi boka tid för ett kostnadsfritt möte där vi diskuterar potentiellt upplägg och kostnad.

Du når oss på telefonnummer 0775-33 30 11.

Välkommen!

Vi tar miljö på allvar

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vi erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

Vi har städat totalt

123213

100 TAL KVM I ÅR …

… VILKET HAR SPARAT IN

123213

CL KEMIKALIER …

… OCH OTROLIGA

123213

LITER VATTEN

Var jobbar vi

VI JOBBAR I STOCKHOLM - UPPSALA

Att hitta ett pålitligt städföretag för hemstädning i Stockholm kan vara en djungel. Ska du anlita en städfirma för hemstädning, flyttstädning eller fönsterputsning? Välj ett städföretag som är certifierat av andra. Vi är ett auktoriserat servicebolag. Det betyder att vi har fått kvitto på att vi har alla papper i ordning och att vår verksamhet är genomlyst och schysst. Dessutom är vi en av få städfirmor i Sverige som kan erbjuda en Svanenmärkt hemstädning. Vi är experter på att nå en hög kvalitet på städningen utan att använda miljöfarliga medel. Bra för dig och bra för miljön. Från vårt kontor i Sollentuna servar vi nästan hela Stockholm län, ända till Uppsala med våra städtjänster för hem och företag – och har flera tilläggstjänster som exempelvis trädgårdsvård. Vill du ha referenser utöver dem du hittar här på hemsidan; hör av dig till oss.

VI JOBBAR I SÖDERTÄLJE - MÄLARDALEN

Städpulsen är miljöproffs inom hemstädning och lokalvård – och även trädgårdsarbete. Sedan starten har vi växt ordentligt. Idag är Södertälje ett av tre nav från vilket som vi servar en hel region. Vår lokala förankring gör oss extra kvalitetsmedvetna; många av våra medarbetare bor i Södertälje eller de orter som de arbetar i. Boende och organisationer i Sörmland och Södertäljeområdet kan välja på löpande städning, fönsterputsning, storstädning, golvvård, trädgårdshjälp, textiltvätt eller flyttstädning. Många av våra tjänster är Svanenmärkta. Våra anställda har kollektivavtal och har fått vidareutbildningar av oss. Vi är en seriös städfirma att lita på.

VI JOBBAR I HALLAND

Välkommen till Städpulsen i region Halland! Vi erbjuder miljövänliga hemstädning och andra städtjänster på en rad platser i och runt Halmstad. Våra duktiga medarbetare, som har trygga anställningar med kollektivavtal, är utbildade inom städteknik för de tjänster de jobbar med. Vi erbjuder en rad olika ruttjänster för privatpersoner, lokalvård för organisationer och företag; allt från återkommande hemstädning och företagsstädning, fönsterputsning, storstädning och flyttstädning till trädgårdstjänster. Vår miljömedvetenhet genomsyrar alla våra tjänster. Ett kvitto på vårt miljöarbete är att våra städtjänster har fått Svanens miljömärkning. Ett annat att vi är ett certifierat servicebolag av Almega. Du kan alltså lita på att våra tjänster håller hög kvalitet. Om du vill veta mer, kolla gärna våra referenser bland kunder i Halmstad. Välkommen att pröva oss.

VI JOBBAR I SKÅNE

Välkommen till Städpulsen i region Skåne! Vi erbjuder miljövänlig hemstädning och andra städtjänster på flera platser i nordvästra Skåne. Vi erbjuder flera ruttjänster för privatpersoner som t.ex. hemstädning, fönsterputsning och flyttstädning. Vi erbjuder även lokalvård till företag och föreningar. För oss är kvalité och miljö något som genomsyrar alla våra tjänster. Ett kvitto på vårt miljöarbete är att våra städtjänster blivit Svanenmärkt. Ett annat att vi är ett auktoriserat serviceföretag av Almega. Du kan alltså lita på att våra tjänster håller hög kvalitet och känna dig trygg. Välkommen att testa oss.