Vilopuls hemma

Låt miljöproffs sköta hemstädningen

Städpulsen skapar vilopuls hemma
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Städning Rönninge

Din städfirma i Rönninge

Du som bor eller har en verksamhet i Rönninge har tillgång till Städpulsens miljövänliga städtjänster. Du får högsta kvalitet på städningen utan kemikalier som är farliga för människa och miljö: Vi utför hem- och företagsstädning och trädgårdsvård, samt en rad av andra närliggande tjänster. Låt oss sköta fönsterputsning, storstädning, flyttstädning och textiltvätt på plats: Allt med samma höga miljöambition – det garanterar våra Svanen-märkningar. Vi har givetvis kollektivavtal. Våra duktiga medarbetare genomgår löpande fortbildningar för att vara experter på de tjänster de utför hos dig. Vill du ha referenser från våra kunder i Rönninge - kontakta oss!

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

 

Hemstädning Rönninge

Letar du efter städfirma som ska utföra städningen i ditt hem. Vi utför miljövänlig städning hemma hos flera i Rönninge. Genom att anlita en Svanenmärkt städfirma vet du att inga miljöfarliga kemikalier används. Läs mer om hemstädning här, på sidan kan du även boka och se pris för städningen direkt.

 

Storstädning Rönninge

Vårstädning, sommarrensning eller julstädning. Alla hem behöver en storstädning? Låt en miljövänlig städfirma göra jobbet. Läs mer om vår storstädning och beställ här.

 

Flyttstädning Rönninge

Vi förstår att du har fullt upp vid en flytt. Vi vill göra det enklare för dig genom att ta hand om din flyttstädning. Vi har genomarbetade processer och är miljömärkta med Svanen. Det innebär att vi bara använder städmedel godkända av Svanen. Se pris och boka din flyttstädning här. Tänk på att de flesta människor flyttar vid månadsskiften. Boka därför gärna din flyttstäd så lång tid i förväg som möjligt.

 

Fönsterputsning Rönninge

Vår Svanenmärkta fönsterputs ger er skinande rena fönster. Självklart använder vi bara miljövänliga medel som Svanen godkänt. Det tjänar du på och miljön kommer tacka dig. Se pris och boka fönsterputs här.

 

Golvvård Rönninge

Vi ger dina golv en ny yta. Gamla beläggningar tas bort, nytt skydd läggs på. Vi utför golvvård på alla olika sorters golv. Skicka en förfrågan om golvvård, så återkommer vi med prisförslag.

 

Trädgårdshjälp Rönninge

Låt oss sköta din plantering och ogräsbekämpning. Vi kan klippa din gräsmatta och häckar. Vad i din trädgård vill du ha hjälp med? Läs mer om trädgårdshjälp och skicka en förfrågan här.

 

Textiltvätt Rönninge

Har du en soffa som behöver rengöras? Behöver dina madrasser, sängar eller mattor tvättas? Vi utför mattvätt och möbeltvätt direkt i ditt hem. För mer exakt prisuppgift, skicka en intresseanmälan om textiltvätt.

 

Regionkontor Södertälje-Mälardalen

Städpulsen AB
Lännockvägen 2

152 42 Södertälje


0775-33 30 11

kundtjanst@stadpulsen.se

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi