Vilopuls hemma

Låt miljöproffs sköta hemstädningen

Städpulsen skapar vilopuls hemma
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Städning Varberg

Din städfirma i Varberg

Städpulsen är Varbergs miljöproffs på städning. Vi är certifierat som servicebolag av Almega och våra städtjänster är miljömärkta med Svanen Vi har många goda referenser från våra nöjda kunder i Varberg med omnejd. Städpulsens höga kvalitet beror på ordning och reda och på våra duktiga medarbetare med utbildningar inom de områden de verkar. Städpulsen erbjuder en rad olika tjänster inom städning, textilvård och trädgård: vi städar åt privatpersoner och företag, gör storstädningar, flyttstädningar och fönsterputsningar, samt textiltvättar och utför trädgårdstjänster.

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

 

Hemstädning Varberg

Att som kund välja städfirma kan ofta vara svårt. Vi gör det enklare för dig. Genom att anlita oss får ni en miljövänlig Svanenmärkt hemstädning som är skonsam för dig och miljön. Då vi är auktoriserade av Almega, så vet du att vi följer de kollektivavtal som finns. För oss är det viktigt att alla våra medarbetare ska ha kollektivavtal och internutbildning i både hemstädning och miljöarbete. Du väljer om du ska ha städhjälp var 4:e, varannan eller varje vecka. Se pris och boka städning direkt.

 

Storstädning Varberg

Alla hem behöver då och då en riktig storstädning. Vårstädning, julstädning eller höstrensning. Kärt barn har många namn. Anlita en seriös och miljömärkt städfirma för din nästa storstädning. Läs mer om vår storstädning och beställ här.

 

Flyttstädning Varberg

Vi levererar miljövänlig Svanenmärkt flyttstäd i Varberg med omnejd och följer vår genomarbetade städrutin. För att minimera risken att framkalla framtida allergier använder vi bara miljövänliga medel som vi fått godkända av Svanen. Se pris och boka flyttstädning här.

 

Fönsterputsning Varberg

Vad kostar det att anlita ett städföretag att putsa fönster? På vår hemsida kan du se pris på vår Svanenmärkta fönsterputs. Vi använder bara miljömärkta kemikalier som är skonsammare mot miljön. Det tjänar både du och städpersonalen på.

 

Golvvård Varberg

Hur ofta ska ett trägolv behandlas? Vi vårdar alla olika sorters golv, som till exempel sten-, linoleum- och trägolv. Kontakta oss om du har frågor om golvvård. Läs mer om vår tjänst golvvård här.

 

Trädgårdshjälp Varberg

Vad skulle du göra om du fick lite extra tid över? Skulle du luta dig tillbaka och njuta av en bra bok? Eller kanske ta en tur med familjen till stranden? Låt oss ta hand om din trädgård, så du kan njuta lite extra. Vi sköter klippningen av er gräsmatta och häck, krattning av löv, plantering av blommor och ogräsbekämpning i rabatter. Läs mer om trädgårdshjälp och skicka en offertförfrågan här.

 

Textiltvätt Varberg

Vet du hur ofta en madrass ska rengöras? Fråga oss, så hjälper vi dig. Vi tar med oss nödvändiga maskiner och rengör dina mattor, soffor, madrasser och sängar direkt hemma hos dig. Vill du ha en prisuppgift på möbeltvätt eller mattvätt, skicka en intresseanmälan om textiltvätt och beskriv vad du vill ha rengjort.

 

Regionkontor Halland

 

Städpulsen AB

Gjutaregatan 12

302 62 Halmstad

 

0775-33 30 11
kundtjanst@stadpulsen.se

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi