FLYTTSTÄDNING VARBERG

Våra grymma lokalvårdare flyttstädar

FLYTTSTÄDNING i  VARBERG 

Flyttstädning med hjälp av Städpulsen i Varberg. Låt oss ta hand om städningen så att du kan fokusera på att skapa nya minnen i din nya bostad. Välkommen till vårt team, där flyttstädning är mer än bara ett uppdrag - det är en möjlighet att göra en skillnad som håller. 

 

Boka direkt via formuläret här nedan. 

 
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

VILOPULS HEMMA

Vad ingår i flyttstädningen?  

 

Vår flyttstädning i Varberg omfattar alla viktiga aspekter för att lämna ditt hem skinande rent. Vi strävar efter en grundlig och noggrann rengöring av varje skrymsle och vrå. I vår städning ingår:

 

Rengöring av ytor: Dammsugning och rengöring av golv, väggar och tak är självklara moment i vår flyttstädning. Vi lägger särskild uppmärksamhet på fönster, dörrar och lister för att säkerställa att alla ytor är fria från damm, smuts och fläckar, vilket resulterar i en övergripande känsla av fräschhet i hela hemmet.

 

Badrum och kök: De mest krävande områdena vid flyttstädning är ofta köket och badrummet. Därför ägnar vi på Städpulsen extra omsorg åt dessa områden. Vi rengör skåp och vitvaror i köket noggrant för att avlägsna all smuts och beläggningar. I badrummet fokuserar vi på att göra handfat, spegel, toalett, kakel och dusch/badkar skinande rent från alla avlagringar och smuts.

 

Fönsterrengöring: Hos Städpulsen är vi experter på fönsterrengöring och denna expertis utnyttjar vi alltid vid varje flyttstädning i Varberg. Våra professionella fönsterputsare rengör noggrant alla fönster både invändigt och utvändigt med hjälp av de bästa verktygen och teknikerna för att garantera maximal renhet och klarhet.

Priserna 

Konkurrenskraftiga priser utan tummande på kvalitet. Detta är ett viktigt riktmärke för oss på Städpulsen när vi tar oss an uppdrag inom flyttstädning i Varberg. Att flytta kan ofta innebära stora och många kostnader och därför vill vi kunna erbjuda effektiv städning till rimliga priser. Vårt team ser till att du som kund ges valuta för dina pengar och att flyttstädningen matchar alla krav, standarder och behov.

 

Vill du veta mer om Städpulsen?

Ring: 0775 33 30 11eller maila: kundtjanst@stadpulsen.se!

FAQ

Måste jag ha eget material vid flyttstädning?

Nej. I priset för flyttstädningen ingår att vi tar med allt material som behövs till städningen.

frågetecken

kAN JAG NYTTJA RUT-AVDRAGET FÖR FLYTTSTÄDNING? 

Du som kund kan enkelt nyttja ditt RUT-avdrag vid flyttstädning av Städpulsen. Avdraget innebär att du kan få upp till 50% reduktion på skatten för vår arbetskostnad. När du vänder dig till Städpulsen för flyttstädning ser vi till att sköta korrespondensen med Skatteverket och säkerställa att avdraget görs.

 

Läs mer på Skatteverkets hemsida för att säkerställa att du kan nyttja RUT!

BEGÄR GRATIS OFFERT PÅ FLYTTSTÄDNING IDAG! 

Står du inför en flytt? Då har du säkerligen många moment att tänka på för att få processen att gå så smidigt som möjligt. Genom att anlita oss på Städpulsen för en Svanenmärkt flyttstädning i Varberg tar du bort ett av de mest krävande momenten ur ekvationen.

 

Kontakta oss idag för att begära kostnadsfri offert på arbetet!

0775 33 30 11

kundtjanst@stadpulsen.se

Jobba med oss

3 städare

Om städpulsen

superhjältar med kappor i olika färger

Referenser

Edward Blom

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi