FLYTTSTÄDNING GÖTEBORG

En familj som ska flytta. Flyttstädning i Göteborg med Städpulsen.

FLYTTSTÄDNING i  GÖTEBORG För en glänsande start 

Städpulsen levererar Svanenmärkt flyttstädning i underbara Göteborg. Våra auktoriserade leveranser och utbildade miljöproffs underlättar flytten, så du kan lägga all tid på ditt nya hem. 

 

Fyll i vårt formulär nedan, se ditt pris och boka direkt!

 
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

FLYTTSTÄDNING I GÖTEBORG - Mer än bara flyttstädning en helhetslösning för dig

Flytten – en tid av nya början. Det är allmänt känt att flyttprocessen kan vara bland de mest stressfyllda upplevelserna i livet, med en lång lista av uppgifter som kräver din uppmärksamhet. I Göteborgs pulserande stadsliv, där varje minut är värdefull, blir tidspressen ännu mer påtaglig. Att då ha möjlighet att delegera flyttstädningen till pålitliga proffs som oss på Städpulsen, frigör inte bara värdefull tid utan garanterar även att du kan fokusera helhjärtat på att anpassa dig till ditt nya hem och liv. Vi på Städpulsen finns för dig kolla in vårt stora utbud av tjänster.  

FRIGÖR TID OCH ENERGI

När du anlitar Städpulsen för flyttstädning i Göteborg kan du räkna med att vi kommer att ta hand om alla aspekter gällande städningen. Du kommer kunna lägga din tid och energi på andra viktiga delar av flytten - som att packa upp och ordna din nya bostad, ta hand om familjen och/eller fokusera på jobb trots flyttkaoset.

 

Eftersom det kan vara ett orosmoment för många flyttande människor att flyttstädningen genomförs på rätt sätt så underlättar denna tjänst väsentligt.

ÖKA STÄDKVALITETEN

Städpulsen är en av Göteborgs mest erfarna och professionella firmor inom flyttstädning. Vår strävan är alltid att leverera bästa möjliga resultat för alla kunder och underlätta vardagen. Vår personal besitter den utbildning, kunskap och erfarenhet som krävs för att kunna leverera goda resultat inom all form av flyttstädning i Göteborg. Denna kompetensbakgrund bidrar till att vi kan garantera att arbetet blir gjort på ett korrekt och effektivt sätt.

 

Som auktoriserat och Svanenmärkt städföretag följer vi alla riktlinjer och standarder som gäller inom städbranschen, och som kund kan du vara säker på att din flyttstädning utförs på högsta möjliga städnivå.

SVANENMÄRKT STÄDNING 

På Städpulsen är vi väl medvetna om att städföretag, som så många andra verksamheter, påverkar miljön i det dagliga arbetet. Som Svanenmärkt städföretag kan vi försäkra dig som kund att de metoder och produkter vi använder är skonsamma mot miljön. Vi arbetar alltid med rengöringsmedel som är skonsamma för såväl människa som miljö.

 

Dessutom jobbar vi enligt rutiner för att reducera vår användning av vatten, naturligtvis utan att det påverkar slutresultatet av flyttstädningen i Göteborg. På Städpulsen vet vi att god städning kan genomföras på ett hållbart och ansvarsfullt sätt, och detta bevisar vi genom alla våra tjänster!

VILOPULS HEMMA

Miljöproffsen sköter din flyttstädning i Göteborg

flyttstädning i göteborg: hur vi arbetar 

Städpulsen har etablerat sig som ett pålitligt, framgångsrikt och hållbarhetssträvande städföretag när det kommer till flyttstädning i Göteborg. Vår organisation är uppbyggd på ett sätt att vi kan erbjuda en rad olika fördelar för alla som väljer att bli kunder:

Teamet 

Personalen på Städpulsen besitter lång erfarenhet när det gäller flyttstädning i Göteborg. Kontinuerligt genomförs utbildning och fortbildning av teamet, vilket gör att vi ständigt kan erbjuda bästa städservice oavsett vem som gör jobbet. Alla delar av arbetet genomförs effektivt och i enlighet med alla lagar, standarder och krav som kretsar kring vår Svanenmärkta flyttstädning. Våra anställda är navet i vår verksamhet och vi är stolta över deras förmåga att ständigt leverera goda resultat vad de än tar sig för.

Kunderna 

Städpulsen ser kundnöjdhet som A och O, och detta har förstås varit starkt bidragande till den uppskattning vi får från våra kunder. Vi arbetar hårt för att överträffa förväntningarna och vi lyssnar alltid på våra kunders behov och önskemål gällande flyttstädning i Göteborg. Detta gör att vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar som anpassas till varje enskilt uppdrag och utefter rådande förutsättningar. Vi ser dessutom till att alltid föra god kommunikation med alla kunder och finnas tillgängliga för frågor och funderingar med kort varsel.

Priserna 

Konkurrenskraftiga priser utan tummande på kvalitet. Detta är ett viktigt riktmärke för oss på Städpulsen när vi tar oss an uppdrag inom flyttstädning i Göteborg. Att flytta kan ofta innebära stora och många kostnader och därför vill vi kunna erbjuda effektiv städning till rimliga priser. Vårt team ser till att du som kund ges valuta för dina pengar och att flyttstädningen matchar alla krav, standarder och behov.

 

Vill du veta mer om Städpulsen?

Ring: 0775 33 30 11eller maila: kundtjanst@stadpulsen.se!

FAQ

Måste jag ha eget material vid flyttstädning?

Nej. I priset för flyttstädningen ingår att vi tar med allt material som behövs till städningen.

frågetecken

VAD INNEHÅLLER STÄDPULSENS FLYTTSTÄDNING?

Vår flyttstädning i Göteborg är omfattande, designad för att ge ditt hem den djupgående omsorg det förtjänar inför överlämnandet till nya ägare eller hyresgäster. Vi förstår att varje hörn av ditt hem bär på minnen och betydelse, och vårt mål är att respektera dessa genom att leverera en städning som inte bara är ytlig, utan når in i varje skrymsle och vrå för en oöverträffad renhet. I vår städning ingår bland annat:

 

Rengöring av ytor 

Dammsugning av golv och rengöring av alla väggar och tak ingår alltid i vår flyttstädning i Göteborg. Vi rengör fönster, dörrar och listerna i bostaden noggrant och säkerställer att alla övriga ytor görs damm-, smuts- och fläckfria. En övergripande fräsch känsla av hela hemmet är slutmålet!

Badrum och kök 

De delar av ett hem som kräver mest kärlek vid flyttstädning är köket och badrummet. Detta lägger därför vi på Städpulsen stort fokus på då vi åtar oss ett uppdrag. Vi rengör skåp och vitvaror i köket. Vi avlägsnar alla smuts och övriga beläggningar från ytorna som används vid både förvaring och matlagning. När det gäller badrummet ser vi till att göra handfat, spegel, toalett, kakel och dusch/badkar rent från alla avlagringar och smuts.

 

Fönsterrengöring 

På Städpulsen besitter vi stor kompetens inom rengöring av fönster. Denna kompetens nyttjas förstås alltid vid alla projekt inom flyttstädning i Göteborg. Våra fönsterputsare rengör noggrant alla fönster i bostaden både invändigt och utvändigt. Vi har de verktyg och tekniker som krävs för att kunna säkerställa både maximal renhet och bästa möjliga sikt.

kAN JAG NYTTJA RUT-AVDRAGET FÖR FLYTTSTÄDNING? 

Du som kund kan enkelt nyttja ditt RUT-avdrag vid flyttstädning av Städpulsen. Avdraget innebär att du kan få upp till 50% reduktion på skatten för vår arbetskostnad. När du vänder dig till Städpulsen för flyttstädning ser vi till att sköta korrespondensen med Skatteverket och säkerställa att avdraget görs.

 

Läs mer på Skatteverkets hemsida för att säkerställa att du kan nyttja RUT!

BEGÄR GRATIS OFFERT PÅ FLYTTSTÄDNING IDAG! 

Står du inför en flytt? Då har du säkerligen många moment att tänka på för att få processen att gå så smidigt som möjligt. Genom att anlita oss på Städpulsen för en Svanenmärkt flyttstädning i Göteborg tar du bort ett av de mest krävande momenten ur ekvationen.

 

Kontakta oss idag för att begära kostnadsfri offert på arbetet!

0775 33 30 11

kundtjanst@stadpulsen.se

 

Vi erbjuder Flyttstädning över hela Sverige 

Jobba med oss

3 städare

Om städpulsen

superhjältar med kappor i olika färger

Referenser

Edward Blom

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi