Skolstädning

VI BIDRAR TILL EN GOD LÄRMILJÖ

Vi städar effektivt och miljövänligt. Det minskar spridningen av bakterier och hjälper allergiker hålla sig besvärsfria.

VI ÄR SVANENMÄRKTA

Vad innebär det för städningen?

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Vad innebär det för städningen?

LÄS MER om tjänsten

En skolstädning från Städpulsen innefattar:

 • Dammsugning av golv/lister och mattor
 • Fuktmoppning av golv
 • Tömning av papperskorgar
 • Torkning av diskbänkar
 • Rengöring av toaletter, handfat och blandare, speglar och kakel
 • Våtrengöring av poxygolv i kök
 • Torkning av alla handtag
 • Fläckborttagning på och kring dörrhandtag

 
Extra tillval

 • Damning
 • Påfyllning av papper
 • Inköp av papper
 • Fläckborttagning på fönster
 • Avtorkning av bord
 • Avtorkning av stolar
 • Golvvård 1-2 gånger per år
 • Fönsterputsning

Vi håller med förbrukningsmaterial och all städutrustning förutom dammsugare.

SÅ HÄR GÅR DET TILL

Tryck på knappen ovan och skicka in en offertförfrågan till oss och vi kontaktar dig för en första presentation. Därefter besöker vi skolan tillsammans med mig och går igenom städbehovet.

Efter vårt besök skickar vi en offert med vår beräkning av kostnader och tider. Vi lämnar också offert på en inledande storstädning om vi har kommit överens om det.

När offerten är accepterad bestämmer vi när arbetet ska sätta igång och bokar tid för ett uppstartsmöte. Vid uppstartsmötet träffar du oss och de medarbetare som ska städa skolan. De har genomgått en särskild utbildning på skolstädning både vad gäller de miljötekniska frågorna och vilka hänsyn som behöver tas till miljön.

Vår utgångspunkt är att samma medarbetare återkommande ska städa skolan, och så långt det är möjligt på samma klockslag och veckodagar. Sedan kan vi behöva göra avsteg från detta på grund av sjukdom och semestrar men då sätter vi in en lika välutbildad vikarie – och försöker i möjligaste mån att använda samma vikarie.

Städpulsen gör regelbundna kontroller av hur städningen fungerar och rapporterar avvikelser till er. Vi håller driftmöten med er och våra medarbetare så ofta det behövs.

Vilopuls i skolan

Låt miljöproffs göra jobbet

FaQ

Vad har Ni för säkerhetspolicy?

Våra medarbetare bär SIS-godkända ID-kort och arbetskläder så dem känns igen. Alla medarbetare har lämnat utdrag ur belastningsregistret och skrivit på ett sekretessavtal. Nycklar är märkta med polisbrickor och hänger inlåsta i ett godkänt kassaskåp.

Läs frågor och svar

Får man samma person vid varje tillfälle?

Vår ambition är att en och samma medarbetare, med rätt utbildning, utför uppdragen hos er. Vid händelse av tex sjukdom eller semester skickar vi en vikarie istället.

Vad händer efter kundbesöket?

Vi skickar en offert enligt underlag med kalkyl och tider. Vid en del fall en offert på nollställning/storstädning om detta behövs. Om ni antar offerten bestämmer vi ett datum då vi börjar ta hand om er fastighet.

Hur blir vi kund?

Skicka in en intresseanmälan via vår hemsida så hör vi av oss för att boka in ett kostnadsfritt kundbesök där vi tittar på era fastigheter och fastställer exakt hur städbehovet ser ut tillsammans med Er.

Har Ni kollektivavtal?

Ja. Vi har kollektivavtal med Kommunal för våra medarbetare.

Vi tar miljö på allvar

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vi erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

Vi har städat totalt

123213

100 TAL KVM I ÅR …

… VILKET HAR SPARAT IN

123213

CL KEMIKALIER …

… OCH OTROLIGA

123213

LITER VATTEN

Var jobbar vi

VI JOBBAR I STOCKHOLM - UPPSALA

Att hitta ett pålitligt städbolag i Stockholm kan vara en djungel. Välj ett städbolag som är certifierat av andra. Vi är ett auktoriserat servicebolag. Det betyder att vi har fått kvitto på att vi har alla papper i ordning och att vår verksamhet är genomlyst och schysst. Dessutom är vi ett av få städbolag i Sverige som kan erbjuda en Svanen-märkt hemstädning. Vi är experter på att nå en hög kvalitet på städningen utan att använda miljöfarliga medel. Bra för dig, bra för miljön. Från vårt kontor i Sollentuna servar vi hela stor-Stockholm ända till Uppsala med våra städtjänster för hem och företag – och har flera tilläggstjänster för exv. tvätt av stora textilier samt trädgårdsvård. Vill du ha referenser utöver dem du hittar här på hemsidan; hör av dig till oss!

VI JOBBAR I SÖDERTÄLJE - MÄLARDALEN

Städpulsen är miljöproffs inom städning och lokalvård – och även trädgårdsarbete. Sedan starten har vi växt ordentligt. Idag är Södertälje ett av tre nav från vilket som vi servar en hel region. Vår lokala förankring gör oss extra kvalitetsmedvetna; många av våra medarbetare bor i Södertälje eller de orter som de arbetar i. Boende och organisationer i Sörmland och Södertäljeområdet kan välja på löpande städning, fönsterputsning, storstädning, golvvård, trädgårdshjälp, textiltvätt eller flyttstädning. Många av våra tjänster är Svanenmärkta. Våra anställda har kollektivavtal och har fått vidareutbildningar av oss.

VI JOBBAR I HALLAND

Välkommen till Städpulsen i region Halland! Vi erbjuder miljövänliga städtjänster på en rad platser i och runt Halmstad. Våra duktiga medarbetare, som har trygga anställningar med kollektivavtal, är utbildade inom städteknik för de tjänster de jobbar med. Vi erbjuder en rad olika tjänster för privatpersoner, organisationer och företag; allt från återkommande hemstädning och företagsstädning, fönsterputsning, storstädning, flyttstädning och textiltvätt till trädgårdstjänster. Vår miljömedvetenhet genomsyrar alla våra tjänster. Ett kvitto på vårt arbete är att våra städtjänster har fått Svanens miljömärkning. Ett annat att vi är ett certifierat servicebolag av Almega. Du kan alltså lita på att våra tjänster håller hög kvalitet. Om du vill veta ännu mer, kolla gärna våra referenser bland kunder i Halmstad. Välkommen att pröva oss!