Skolstädning

VI BIDRAR TILL EN GOD LÄRMILJÖ

Vi städar skolor effektivt och miljövänligt. Det minskar spridningen av bakterier och hjälper allergiker hålla sig besvärsfria.

Miljövänlig skolstädning för elever och lärares skull
VI ÄR SVANENMÄRKTA

Vad innebär det för städningen?

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL!

Vad innebär det för städningen?

LÄS MER om skolstädning

En skolstädning från Städpulsen innefattar:

 • Dammsugning av golv/lister och mattor
 • Fuktmoppning av golv
 • Tömning av papperskorgar
 • Torkning av diskbänkar
 • Rengöring av toaletter, handfat, blandare, speglar och kakel
 • Våtrengöring av poxygolv i kök
 • Torkning av alla handtag
 • Fläckborttagning på och kring dörrhandtag

 
Extra tillval

 • Damning
 • Påfyllning av papper
 • Inköp av papper
 • Fläckborttagning på fönster
 • Avtorkning av bord
 • Avtorkning av stolar
 • Golvvård 1-2 gånger per år
 • Fönsterputsning

Vi håller med förbrukningsmaterial och all städutrustning förutom dammsugare.

SÅ HÄR GÅR skolstäd TILL

Tryck på knappen ovan och skicka in en offertförfrågan till oss så kontaktar vi dig för en första presentation. Därefter besöker vi skolan tillsammans med er och går igenom städbehovet.

Efter vårt besök skickar vi en offert med vår beräkning av kostnader och tider. Vi lämnar också offert på en inledande storstädning om vi har kommit överens om det.

När offerten är accepterad bestämmer vi när arbetet ska sätta igång och bokar tid för ett uppstartsmöte. Vid uppstartsmötet träffar du oss och de medarbetare som ska städa skolan. De har genomgått en särskild utbildning på skolstädning både vad gäller de miljötekniska frågorna och vilka hänsyn som behöver tas till skolmiljön.

Vår utgångspunkt är att samma medarbetare återkommande ska städa skolan, och så långt det är möjligt på samma klockslag och veckodagar. Sedan kan vi behöva göra avsteg från detta på grund av sjukdom och semestrar, men då sätter vi in en lika välutbildad vikarie – och försöker i möjligaste mån att använda samma vikarie.

Städpulsen gör regelbundna kontroller av hur städningen fungerar och rapporterar avvikelser till er. Vi håller driftmöten med er och våra medarbetare så ofta det behövs.

Vilopuls i skolan

Låt miljöproffs rengöra skoltoaletterna

FaQ

Vad har Ni för säkerhetspolicy?

Våra medarbetare bär SIS-godkända ID-kort och arbetskläder så dem känns igen. Alla medarbetare har lämnat utdrag ur belastningsregistret och skrivit på ett sekretessavtal. Nycklar är märkta med polisbrickor och hänger inlåsta i ett godkänt kassaskåp.

Läs frågor och svar
Frågor om städning i skolor? Fråga oss.

Jag har inte fått min faktura.

Saknar du din faktura. Kontrollera om den råkat hamna i skräpposten. Mailfakturorna från oss skickas direkt från vårat fakturasystem och har avsändande mailadress mailer@timewave.se. Hittar du inte fakturan i skräpposten är du varmt välkommen att höra av dig till oss på kundtjänst (ekonomiavdelningen).

Får man samma person vid varje tillfälle?

Vår ambition är att en och samma medarbetare, med rätt utbildning, utför uppdragen hos er. Vid händelse av tex sjukdom eller semester skickar vi en vikarie istället.

Vad händer efter kundbesöket?

Vi skickar en offert enligt underlag med kalkyl och tider. Vid en del fall en offert på nollställning/storstädning om detta behövs. Om ni antar offerten bestämmer vi ett datum då vi börjar ta hand om er fastighet.

Hur blir vi kund?

Skicka in en intresseanmälan via vår hemsida så hör vi av oss för att boka in ett kostnadsfritt kundbesök där vi tittar på era fastigheter och fastställer exakt hur städbehovet ser ut tillsammans med Er.

Har Ni kollektivavtal?

Ja. Vi har kollektivavtal med Kommunal för våra medarbetare. Det är en trygghet för medarbetarna, men även för er som kund.

Vi tar miljö på allvar

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vi erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

Vi har städat totalt

123213

100 TAL KVM I ÅR …

… VILKET HAR SPARAT IN

123213

CL KEMIKALIER …

… OCH OTROLIGA

123213

LITER VATTEN

Var jobbar vi

VI JOBBAR I STOCKHOLM - UPPSALA

Att hitta ett pålitligt städföretag för hemstädning i Stockholm kan vara en djungel. Ska du anlita en städfirma för hemstädning, flyttstädning eller fönsterputsning? Välj ett städföretag som är certifierat av andra. Vi är ett auktoriserat servicebolag. Det betyder att vi har fått kvitto på att vi har alla papper i ordning och att vår verksamhet är genomlyst och schysst. Dessutom är vi en av få städfirmor i Sverige som kan erbjuda en Svanenmärkt hemstädning. Vi är experter på att nå en hög kvalitet på städningen utan att använda miljöfarliga medel. Bra för dig och bra för miljön. Från vårt kontor i Sollentuna servar vi nästan hela Stockholm län, ända till Uppsala med våra städtjänster för hem och företag – och har flera tilläggstjänster som exempelvis trädgårdsvård. Vill du ha referenser utöver dem du hittar här på hemsidan; hör av dig till oss.

VI JOBBAR I SÖDERTÄLJE - MÄLARDALEN

Städpulsen är miljöproffs inom hemstädning och lokalvård – och även trädgårdsarbete. Sedan starten har vi växt ordentligt. Idag är Södertälje ett av tre nav från vilket som vi servar en hel region. Vår lokala förankring gör oss extra kvalitetsmedvetna; många av våra medarbetare bor i Södertälje eller de orter som de arbetar i. Boende och organisationer i Sörmland och Södertäljeområdet kan välja på löpande städning, fönsterputsning, storstädning, golvvård, trädgårdshjälp, textiltvätt eller flyttstädning. Många av våra tjänster är Svanenmärkta. Våra anställda har kollektivavtal och har fått vidareutbildningar av oss. Vi är en seriös städfirma att lita på.

VI JOBBAR I HALLAND

Välkommen till Städpulsen i region Halland! Vi erbjuder miljövänliga hemstädning och andra städtjänster på en rad platser i och runt Halmstad. Våra duktiga medarbetare, som har trygga anställningar med kollektivavtal, är utbildade inom städteknik för de tjänster de jobbar med. Vi erbjuder en rad olika ruttjänster för privatpersoner, lokalvård för organisationer och företag; allt från återkommande hemstädning och företagsstädning, fönsterputsning, storstädning och flyttstädning till trädgårdstjänster. Vår miljömedvetenhet genomsyrar alla våra tjänster. Ett kvitto på vårt miljöarbete är att våra städtjänster har fått Svanens miljömärkning. Ett annat att vi är ett certifierat servicebolag av Almega. Du kan alltså lita på att våra tjänster håller hög kvalitet. Om du vill veta mer, kolla gärna våra referenser bland kunder i Halmstad. Välkommen att pröva oss.

VI JOBBAR I SKÅNE

Välkommen till Städpulsen i region Skåne! Vi erbjuder miljövänlig hemstädning och andra städtjänster på flera platser i nordvästra Skåne. Vi erbjuder flera ruttjänster för privatpersoner som t.ex. hemstädning, fönsterputsning och flyttstädning. Vi erbjuder även lokalvård till företag och föreningar. För oss är kvalité och miljö något som genomsyrar alla våra tjänster. Ett kvitto på vårt miljöarbete är att våra städtjänster blivit Svanenmärkt. Ett annat att vi är ett auktoriserat serviceföretag av Almega. Du kan alltså lita på att våra tjänster håller hög kvalitet och känna dig trygg. Välkommen att testa oss.