Vilopuls hemma

Låt miljöproffs sköta hemstädningen

Städpulsen skapar vilopuls hemma
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Städning Uppsala

Din städfirma i Uppsala

Söker du bra städning i Uppsala? Välkommen till Städpulsen! Vi har funnits i Uppsala i många år och har goda referenser bland hushåll, akademi och företag. Du kan lita på att vi är schyssta: Vi är certifierade av Almega serviceföretagen. Alla våra städtjänster för hushåll och arbetsplatser är miljömärkta med Svanen. Vi använder inga ämnen som kan vara skadliga för dig eller för miljön. Men en städning blir aldrig bättre än den som utför den. Vi på Städpulsen är stolta över våra duktiga medarbetare. De är specialutbildade inom våra olika tjänster: De är miljöproffs. Vare sig det gäller hemstädning, företagsstädning, flyttstädning, storstädning eller fönsterputsning. Dessutom erbjuder vi textiltvätt hos dig och trädgårdsvård. Vid städning hos privatpersoner drar vi alltid av skattereduktionen (rutavdraget) för all arbetskostnad som rör ruttjänster.

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

 

Hemstädning Uppsala

För oss är det en självklarhet att ha schyssta villkor, därför har alla våra medarbetare kollektivavtal. Vi som städfirma vill även vara med och rädda vår miljö, därför har vi valt att Svanenmärka oss. Genom att låta oss ta hand om städningen i ditt hem gör du ett skonsamt val för miljön. Vid all hemstäd i Uppsala använder vi nämligen bara städmaterial som Svanen godkänt åt oss. Vi utbildar vår personal internt i både miljöarbete och hemstädning. Se pris och boka din städhjälp här.

 

Storstädning Uppsala

Med jämna mellanrum behöver alla hem en ordentlig storstädning som går på djupet. Hur djupt vill du att din storstädning ska gå? Läs mer om storstädning och beställ här. Låt oss som Svanenmärkt städfirma ta hand om din nästa storstädning.

 

Flyttstädning Uppsala

Gör ett miljövänligt val och anlita oss på Städpulsen Uppsala vid din nästa flytt. Vi följer Svanens krav för städföretag, vilket garanterar att vi vid flyttstäd endast använder kemikalier som är skonsamma för miljön. Vi ser till att din bostad är urstädad på ett sätt som gör både utflyttare och inflyttare nöjda. Se pris direkt och boka din flyttstädning här. Välj en seriös städfirma, så vet du att städningen blir bra gjord och att rutavdraget blir korrekt.

 

Fönsterputsning Uppsala

Låt soljuset komma in. Vår miljömärkta fönsterputs i Uppsala får dina fönster skinande rena och miljön att blomstra. Vår planet kommer tacka oss. Vi har med oss allt material och utrustning som behövs för fönsterputsningen. Läs mer och boka din fönsterputs här. Du kan där se pris direkt för putsning av dina fönster.

 

Golvvård Uppsala

Alla golv behöver med jämna mellanrum behandlas. Vi utför golvvård på alla olika sorters golv såsom trä, linoleum och olika typer av stengolv. Alla golv kräver sin egna behandling, men det är samma process. Gamla beläggningar behöver tas bort och nytt läggas på. Se här för mer info om golvvård och polish. Låt oss på Städpulsen ta hand om dina golv, så håller de längre.

 

Trädgårdshjälp Uppsala

Låt oss, en Svanenmärkt städfirma, hålla dina gräsmattor vältrimmade, häckarna klippta och rabatter rensade från ogräs. Passa på att anlita samma firma för städningen och trädgården. En och samma faktura för alla dina ruttjänster. Läs mer om trädgårdshjälp och skicka en offertförfrågan här

 

Textiltvätt Uppsala

Vi gör din soffa ren. Rengör era sängar. Tvättar madrasser och mattor. Allt arbetet utförs direkt i ditt hem. För att få prisuppgift, skicka en intresseanmälan om textiltvätt så återkommer vi inom kort till dig.

Regionkontor Stockholm - Uppsala

 

Städpulsen AB

Isafjordsvägen 5

164 40 Kista 

 

0775-33 30 11

kundtjanst@stadpulsen.se

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi