Vilopuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

Myspuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

Buspuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

VI ÄR SVANENMÄRKTA

Vad innebär det för städningen?

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Vad innebär det för städningen?

Städning Uppsala

Din städfirma i Uppsala

Söker du bra städning i Uppsala? Välkommen till Städpulsen! Vi har funnits i Uppsala i många år och har goda referenser bland hushåll, akademi och företag. Du kan lita på att vi är schyssta: Vi är certifierade av Almega serviceföretagen. Alla våra städtjänster för hushåll och arbetsplatser är miljömärkta med Svanen. Vi använder inga ämnen som kan vara skadliga för dig eller för miljön. Men en städning blir aldrig bättre än den som utför den. Vi på Städpulsen är stolta över våra duktiga medarbetare. De är specialutbildade inom våra olika tjänster: De är miljöproffs. Vare sig det gäller hemstädning, företagsstädning, flyttstädning, storstädning eller fönsterputsning. Dessutom erbjuder vi textiltvätt hos dig och trädgårdsvård. Vid städning hos privatpersoner drar vi alltid av skattereduktionen (rutavdraget) för all arbetskostnad som rör ruttjänster.

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

Fönsterputsning Uppsala

Låt soljuset komma in. Vår miljömärkta fönsterputs i Uppsala får dina fönster skinande rena och miljön att blomstra. Vår planet kommer tacka oss. Vi har med oss allt material och utrustning som behövs för fönsterputsningen. Läs mer och boka din fönsterputs här. Du kan där se pris direkt för putsning av dina fönster.

Hemstädning Uppsala

För oss är det en självklarhet att ha schyssta villkor, därför har alla våra medarbetare kollektivavtal. Vi som städfirma vill även vara med och rädda vår miljö, därför har vi valt att Svanenmärka oss. Genom att låta oss ta hand om städningen i ditt hem gör du ett skonsamt val för miljön. Vid all hemstäd i Uppsala använder vi nämligen bara städmaterial som Svanen godkänt åt oss. Vi utbildar vår personal internt i både miljöarbete och hemstädning. Se pris och boka din städhjälp här.

Storstädning Uppsala

Med jämna mellanrum behöver alla hem en ordentlig storstädning som går på djupet. Hur djupt vill du att din storstädning ska gå? Läs mer om storstädning och beställ här. Låt oss som Svanenmärkt städfirma ta hand om din nästa storstädning.

Flyttstädning Uppsala

Gör ett miljövänligt val och anlita oss på Städpulsen Uppsala vid din nästa flytt. Vi följer Svanens krav för städföretag, vilket garanterar att vi vid flyttstäd endast använder kemikalier som är skonsamma för miljön. Vi ser till att din bostad är urstädad på ett sätt som gör både utflyttare och inflyttare nöjda. Se pris direkt och boka din flyttstädning här. Välj en seriös städfirma, så vet du att städningen blir bra gjord och att rutavdraget blir korrekt.

Golvvård Uppsala

Alla golv behöver med jämna mellanrum behandlas. Vi utför golvvård på alla olika sorters golv såsom trä, linoleum och olika typer av stengolv. Alla golv kräver sin egna behandling, men det är samma process. Gamla beläggningar behöver tas bort och nytt läggas på. Se här för mer info om golvvård och polish. Låt oss på Städpulsen ta hand om dina golv, så håller de längre.

Textiltvätt Uppsala

Vi gör din soffa ren. Rengör era sängar. Tvättar madrasser och mattor. Allt arbetet utförs direkt i ditt hem. För att få prisuppgift, skicka en intresseanmälan om textiltvätt så återkommer vi inom kort till dig.

Trädgårdshjälp Uppsala

Låt oss, en Svanenmärkt städfirma, hålla dina gräsmattor vältrimmade, häckarna klippta och rabatter rensade från ogräs. Passa på att anlita samma firma för städningen och trädgården. En och samma faktura för alla dina ruttjänster. Läs mer om trädgårdshjälp och skicka en offertförfrågan här

Regionkontor Stockholm - Uppsala

Städpulsen AB
Turebergsvägen 7
191 47 Sollentuna

08-522 144 19
info@stadpulsen.se

Vi tar miljö på allvar

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vi erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

Vi har städat totalt

123213

100 TAL KVM I ÅR …

… VILKET HAR SPARAT IN

123213

CL KEMIKALIER …

… OCH OTROLIGA

123213

LITER VATTEN

Var jobbar vi

VI JOBBAR I STOCKHOLM - UPPSALA

Att hitta ett pålitligt städföretag för hemstädning i Stockholm kan vara en djungel. Ska du anlita en städfirma för hemstädning, flyttstädning eller fönsterputsning? Välj ett städföretag som är certifierat av andra. Vi är ett auktoriserat servicebolag. Det betyder att vi har fått kvitto på att vi har alla papper i ordning och att vår verksamhet är genomlyst och schysst. Dessutom är vi en av få städfirmor i Sverige som kan erbjuda en Svanenmärkt hemstädning. Vi är experter på att nå en hög kvalitet på städningen utan att använda miljöfarliga medel. Bra för dig och bra för miljön. Från vårt kontor i Sollentuna servar vi nästan hela Stockholm län, ända till Uppsala med våra städtjänster för hem och företag – och har flera tilläggstjänster som exempelvis trädgårdsvård. Vill du ha referenser utöver dem du hittar här på hemsidan; hör av dig till oss.

VI JOBBAR I SÖDERTÄLJE - MÄLARDALEN

Städpulsen är miljöproffs inom hemstädning och lokalvård – och även trädgårdsarbete. Sedan starten har vi växt ordentligt. Idag är Södertälje ett av tre nav från vilket som vi servar en hel region. Vår lokala förankring gör oss extra kvalitetsmedvetna; många av våra medarbetare bor i Södertälje eller de orter som de arbetar i. Boende och organisationer i Sörmland och Södertäljeområdet kan välja på löpande städning, fönsterputsning, storstädning, golvvård, trädgårdshjälp, textiltvätt eller flyttstädning. Många av våra tjänster är Svanenmärkta. Våra anställda har kollektivavtal och har fått vidareutbildningar av oss. Vi är en seriös städfirma att lita på.

VI JOBBAR I HALLAND

Välkommen till Städpulsen i region Halland! Vi erbjuder miljövänliga hemstädning och andra städtjänster på en rad platser i och runt Halmstad. Våra duktiga medarbetare, som har trygga anställningar med kollektivavtal, är utbildade inom städteknik för de tjänster de jobbar med. Vi erbjuder en rad olika ruttjänster för privatpersoner, lokalvård för organisationer och företag; allt från återkommande hemstädning och företagsstädning, fönsterputsning, storstädning och flyttstädning till trädgårdstjänster. Vår miljömedvetenhet genomsyrar alla våra tjänster. Ett kvitto på vårt miljöarbete är att våra städtjänster har fått Svanens miljömärkning. Ett annat att vi är ett certifierat servicebolag av Almega. Du kan alltså lita på att våra tjänster håller hög kvalitet. Om du vill veta mer, kolla gärna våra referenser bland kunder i Halmstad. Välkommen att pröva oss.

VI JOBBAR I SKÅNE

Välkommen till Städpulsen i region Skåne! Vi erbjuder miljövänlig hemstädning och andra städtjänster på flera platser i nordvästra Skåne. Vi erbjuder flera ruttjänster för privatpersoner som t.ex. hemstädning, fönsterputsning och flyttstädning. Vi erbjuder även lokalvård till företag och föreningar. För oss är kvalité och miljö något som genomsyrar alla våra tjänster. Ett kvitto på vårt miljöarbete är att våra städtjänster blivit Svanenmärkt. Ett annat att vi är ett auktoriserat serviceföretag av Almega. Du kan alltså lita på att våra tjänster håller hög kvalitet och känna dig trygg. Välkommen att testa oss.