Vilopuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

Myspuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

Buspuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

VI ÄR SVANENMÄRKTA

Vad innebär det för städningen?

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Vad innebär det för städningen?

Städning Hölö

Din städfirma i Hölö

Söker du städfirma i Hölö? Vi på Städpulsen städar hem och arbetsplatser i Hölö med miljövänliga metoder och medel. Städpulsen erbjuder hemstädning, företagsstädning, flyttstädning, storstädning och fönsterputsning. Dessutom trädgårdsvård: Enstaka insatser eller återkommande hjälp. Flera tjänster är Svanen-märkta – en garanti för hur vi jobbar. Våra medarbetare har kollektivavtal. Att vi kan hålla hög kvalitet i utförandet beror bland annat på att vi löpande vidareutbildar alla medarbetare på Städpulsen till experter på de tjänster de utför. Vi har goda referenser från flera kunder i Hölö – välkommen du också!

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

Hemstädning Hölö

Vi städar ditt hem med miljövänlig städutrustning som är skonsam för miljön. Då vi är auktoriserade kan du lite på att alla våra medarbetare har kollektivavtal och internutbildning i både hemstädning och miljöarbete. Ni väljer om vi ska städa varje, varannan eller var 4:e vecka. Här kan du läsa mer om hemstädning och beställa. Låt oss sköta din städning hemma.

Storstädning Hölö

Vill du har en ordentlig vårstädning? Vi ger dig en riktig storstädning som går på djupet. Läs mer om vad som ingår i storstädning och beställ här.

Fönsterputsning Hölö

Vår fönsterputsning i Hölö är märkt med Svanen. Det innebär att vi inte använder kemikalier som är farliga för miljön. Därför putsar vi inte fönster i minusgrader. Det tjänar både du och miljön på. Vi har med oss all utrustning och material som behövs til fönsterputsningen hos dig. Läs mer om fönsterputs och fyll i bokningsformuläret här. Pris för fönsterputsen får du direkt vid bokning.

Golvvård Hölö

Vi utför golvvård på alla olika sorters golv såsom trä, linoleum och olika typer av stengolv. Alla golv är olika och kräver sin egen behandling. Gamla beläggningar behöver tas bort och nytt skydd läggas på. Det kräver oftast särskilda maskiner – som vi har. Du stänger av den delen av hemmet vars golv ska åtgärdas, vi sköter resten. Ta kontakt med oss och berätta vad du vill att vi ska hjälpa dig med.

Flyttstädning Hölö

Vi har lång erfarenhet av flyttstädningar och följer våran väl genomarbetade flyttprocess. Vi ser till att hela bostaden är urstädad på ett sätt som håller hög standard. Vi använder miljövänliga medel som är Svanenmärkta. Boka din flyttstädning på vår hemsida. Boka gärna så långt i förväg som möjligt, så att du är kan få det datum du vill ha din flyttstäd.

Textiltvätt Hölö

Vi utför möbeltvätt och mattvätt. Låt oss tvätta dina soffor, madrassar, sängar och mattor direkt i ditt hem. Minsta debiterbara tid är två timmar. På två timmar beräknar vi hinna tvätta två stora mattor eller en liten soffa, alternativt två sängar eller två madrasser. Eventuell avgift för utkörning/resväg kan tillkomma. För att få din prisuppgift, vänligen skicka en intresseanmälan om textiltvätt.

Trädgårdshjälp Hölö

Slå två flugor i en smäll, låt städfirman sköta både städning och trädgårdsskötsel. Städpulsen sköter klippning av dina gräsmattor och häckar. Vi tar hand om krattning, ogräsbekämpning eller plantering! Du bestämmer vad du vill ha hjälp med. Minsta debitering är två timmar. Läs mer om trädgårdshjälp och skicka en offertförfrågan här

 

Regionkontor Södertälje-Mälardalen

Städpulsen AB
Lännockvägen 2
152 42 Södertälje

08-522 144 19
info@stadpulsen.se

Vi tar miljö på allvar

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vi erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

Vi har städat totalt

123213

100 TAL KVM I ÅR …

… VILKET HAR SPARAT IN

123213

CL KEMIKALIER …

… OCH OTROLIGA

123213

LITER VATTEN

Var jobbar vi

VI JOBBAR I STOCKHOLM - UPPSALA

Att hitta ett pålitligt städföretag för hemstädning i Stockholm kan vara en djungel. Ska du anlita en städfirma för hemstädning, flyttstädning eller fönsterputsning? Välj ett städföretag som är certifierat av andra. Vi är ett auktoriserat servicebolag. Det betyder att vi har fått kvitto på att vi har alla papper i ordning och att vår verksamhet är genomlyst och schysst. Dessutom är vi en av få städfirmor i Sverige som kan erbjuda en Svanenmärkt hemstädning. Vi är experter på att nå en hög kvalitet på städningen utan att använda miljöfarliga medel. Bra för dig och bra för miljön. Från vårt kontor i Sollentuna servar vi nästan hela Stockholm län, ända till Uppsala med våra städtjänster för hem och företag – och har flera tilläggstjänster som exempelvis trädgårdsvård. Vill du ha referenser utöver dem du hittar här på hemsidan; hör av dig till oss.

VI JOBBAR I SÖDERTÄLJE - MÄLARDALEN

Städpulsen är miljöproffs inom hemstädning och lokalvård – och även trädgårdsarbete. Sedan starten har vi växt ordentligt. Idag är Södertälje ett av tre nav från vilket som vi servar en hel region. Vår lokala förankring gör oss extra kvalitetsmedvetna; många av våra medarbetare bor i Södertälje eller de orter som de arbetar i. Boende och organisationer i Sörmland och Södertäljeområdet kan välja på löpande städning, fönsterputsning, storstädning, golvvård, trädgårdshjälp, textiltvätt eller flyttstädning. Många av våra tjänster är Svanenmärkta. Våra anställda har kollektivavtal och har fått vidareutbildningar av oss. Vi är en seriös städfirma att lita på.

VI JOBBAR I HALLAND

Välkommen till Städpulsen i region Halland! Vi erbjuder miljövänliga hemstädning och andra städtjänster på en rad platser i och runt Halmstad. Våra duktiga medarbetare, som har trygga anställningar med kollektivavtal, är utbildade inom städteknik för de tjänster de jobbar med. Vi erbjuder en rad olika ruttjänster för privatpersoner, lokalvård för organisationer och företag; allt från återkommande hemstädning och företagsstädning, fönsterputsning, storstädning och flyttstädning till trädgårdstjänster. Vår miljömedvetenhet genomsyrar alla våra tjänster. Ett kvitto på vårt miljöarbete är att våra städtjänster har fått Svanens miljömärkning. Ett annat att vi är ett certifierat servicebolag av Almega. Du kan alltså lita på att våra tjänster håller hög kvalitet. Om du vill veta mer, kolla gärna våra referenser bland kunder i Halmstad. Välkommen att pröva oss.

VI JOBBAR I SKÅNE

Välkommen till Städpulsen i region Skåne! Vi erbjuder miljövänlig hemstädning och andra städtjänster på flera platser i nordvästra Skåne. Vi erbjuder flera ruttjänster för privatpersoner som t.ex. hemstädning, fönsterputsning och flyttstädning. Vi erbjuder även lokalvård till företag och föreningar. För oss är kvalité och miljö något som genomsyrar alla våra tjänster. Ett kvitto på vårt miljöarbete är att våra städtjänster blivit Svanenmärkt. Ett annat att vi är ett auktoriserat serviceföretag av Almega. Du kan alltså lita på att våra tjänster håller hög kvalitet och känna dig trygg. Välkommen att testa oss.