Vilopuls hemma

Låt miljöproffs sköta hemstädningen

Städpulsen skapar vilopuls hemma
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Städning Hölö

Din städfirma i Hölö

Söker du städfirma i Hölö? Vi på Städpulsen städar hem och arbetsplatser i Hölö med miljövänliga metoder och medel. Städpulsen erbjuder hemstädning, företagsstädning, flyttstädning, storstädning och fönsterputsning. Dessutom trädgårdsvård: Enstaka insatser eller återkommande hjälp. Flera tjänster är Svanen-märkta – en garanti för hur vi jobbar. Våra medarbetare har kollektivavtal. Att vi kan hålla hög kvalitet i utförandet beror bland annat på att vi löpande vidareutbildar alla medarbetare på Städpulsen till experter på de tjänster de utför. Vi har goda referenser från flera kunder i Hölö – välkommen du också!

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

 

Hemstädning Hölö

Vi städar ditt hem med miljövänlig städutrustning som är skonsam för miljön. Då vi är auktoriserade kan du lite på att alla våra medarbetare har kollektivavtal och internutbildning i både hemstädning och miljöarbete. Ni väljer om vi ska städa varje, varannan eller var 4:e vecka. Här kan du läsa mer om hemstädning och beställa. Låt oss sköta din städning hemma.

 

Storstädning Hölö

Vill du har en ordentlig vårstädning? Vi ger dig en riktig storstädning som går på djupet. Läs mer om vad som ingår i storstädning och beställ här.

 

Flyttstädning Hölö

Vi har lång erfarenhet av flyttstädningar och följer våran väl genomarbetade flyttprocess. Vi ser till att hela bostaden är urstädad på ett sätt som håller hög standard. Vi använder miljövänliga medel som är Svanenmärkta. Boka din flyttstädning på vår hemsida. Boka gärna så långt i förväg som möjligt, så att du är kan få det datum du vill ha din flyttstäd.

 

Fönsterputsning Hölö

Vår fönsterputsning i Hölö är märkt med Svanen. Det innebär att vi inte använder kemikalier som är farliga för miljön. Därför putsar vi inte fönster i minusgrader. Det tjänar både du och miljön på. Vi har med oss all utrustning och material som behövs til fönsterputsningen hos dig. Läs mer om fönsterputs och fyll i bokningsformuläret här. Pris för fönsterputsen får du direkt vid bokning.

 

Golvvård Hölö

Vi utför golvvård på alla olika sorters golv såsom trä, linoleum och olika typer av stengolv. Alla golv är olika och kräver sin egen behandling. Gamla beläggningar behöver tas bort och nytt skydd läggas på. Det kräver oftast särskilda maskiner – som vi har. Du stänger av den delen av hemmet vars golv ska åtgärdas, vi sköter resten. Ta kontakt med oss och berätta vad du vill att vi ska hjälpa dig med.

 

Trädgårdshjälp Hölö

Slå två flugor i en smäll, låt städfirman sköta både städning och trädgårdsskötsel. Städpulsen sköter klippning av dina gräsmattor och häckar. Vi tar hand om krattning, ogräsbekämpning eller plantering! Du bestämmer vad du vill ha hjälp med. Minsta debitering är två timmar. Läs mer om trädgårdshjälp och skicka en offertförfrågan här

 

Textiltvätt Hölö

Vi utför möbeltvätt och mattvätt. Låt oss tvätta dina soffor, madrassar, sängar och mattor direkt i ditt hem. Minsta debiterbara tid är två timmar. På två timmar beräknar vi hinna tvätta två stora mattor eller en liten soffa, alternativt två sängar eller två madrasser. Eventuell avgift för utkörning/resväg kan tillkomma. För att få din prisuppgift, vänligen skicka en intresseanmälan om textiltvätt.

 

Regionkontor Södertälje-Mälardalen

Städpulsen AB
Lännockvägen 2

152 42 Södertälje

 

0775-33 30 11

kundtjanst@stadpulsen.se

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi