Vilopuls hemma

Låt miljöproffs sköta hemstädningen

Städpulsen skapar vilopuls hemma
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Städning Löddeköpinge

Din städfirma i Löddeköpinge

Söker du efter en städfirma som är professionella och bryr sig om kunderna. Då är Städpulsen rätt val för dig. Med Städpulsen som leverantör kan du känna dig trygg med att du får nogrann städning som är skonsam för miljön. Alla våra städtjänster går att nyttja RUT-avdraget på. Vi levererar bland annat hemstädning, storstädning, fönsterputsning och textiltvätt. Utöver privatkunder så vänder vi oss även till företag, föreningar, BRF trappstädning samt kontorsstädning

 

Läs mer om våra städtjänster på vår hemsida, se ditt pris direkt eller kontakta oss om du har frågor. Vi är ett auktoriserat städföretag, som ger trygghet för dig och anställda. Vi använder oss av produkter som gör att vi kan tillhandahålla en Svanenmärkt städning.

 

Hemstädning Löddeköpinge

Är du i behov av att få hjälp med städningen hemma eller på företaget? Då är Städpulsen den seriösa städfirman som du är ute efter. Vi använder alltid städmaterial som är skonsam för miljön. Tillsammans bidrar vi till att din vardag ska vara så giftfri och enkel som möjligt. Hos oss väljer du om du vill ha städning varje, varannan eller var fjärde vecka. På vår hemsida får du ditt pris direkt och kan beställa hemstädning. Du kan där även läsa mer om vad som ingår i en vanlig hemstädning. Vi drar ditt rut avdrag (halva arbetskostnaden) direkt på fakturan.

 

Storstädning Löddeköpinge

Dags för en rejäl städningen av alla hörn och vrår? Vi hjälper gärna till och tar hand om din nästa storstädning. Läs mer om vår tjänst här eller vill du anlita oss för en engångsstädning så kan du gå vidare och skicka din bokningsförfrågan direkt på hemsidan. Har du några andra önskemål om städning går det även bra att kontakta oss via kundtjänstformuläret, så återkommer vi med prisuppgifter.

 

Förutom hemstädning så erbjuder vi även andra hushållsnära tjänster som golvvård och trädgårdshjälp. Läs mer om dessa och andra tjänster som vi erbjuder våra kunder, på vår hemsida. Har du några frågor, tveka inte att kontakta oss.

 

Flyttstädning Löddeköpinge

Ska du byta boende? Låt oss ta hand om städningen av din gamla bostad så får du tid att fokusera på ditt nya boende. Med vår erfarenhet av städning vid flytt kan du som kund känna dig trygg med att få det bästa resultatet utan att behöva anstränga dig. Självklart använder vi bara miljövänliga medel som är godkända av Svanen. Läs om vad som ingår i en flyttstäd utförd av oss och se ditt pris direkt på vår hemsida. Vill du ha hjälp med visningsstäd så hjälper vi gärna till med det också, kontakta oss.

 

Fönsterputsning Löddeköpinge

Börjar det bli svårt att se ut genom fönstren? Anlita oss för din nästa fönsterputs. Vi levererar Svanenmärkt fönsterputsning i Löddeköpinge med omnejd. Alla kemikalier vi använder är självklart godkända av Svanen, det är viktigt för oss att arbeta med skonsamma medel. Det tjänar vi alla på, både du och miljön. Vi tar med de redskap som behövs för fönsterputsningen. Viktigt att meddela om det är höga höjder och behövs t.ex. stege eller längre redskap. Se din prisuppgift och boka din fönsterputsning direkt på vår hemsida.

Regionkontor Skåne

Städpulsen AB

Fabriksvägen 2

264 39 Klippan

 

0775-33 30 11

kundtjanst@stadpulsen.se

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi