Vilopuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

Myspuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

Buspuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

VI ÄR SVANENMÄRKTA

Vad innebär det för städningen?

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Vad innebär det för städningen?

Städning Täby

Din städfirma i Täby

När du ska välja städfirma i Täby, tänk då både på att få goda referenser och på att välja ett certifierat företag. Städpulsen är ett av Almega certifierat serviceföretag. Våra miljömärkta hem- och företagstjänster är flitigt utnyttjade av företag och privatpersoner i Täby. Samtliga städtjänster är Svanenmärkta. Städpulsen erbjuder hemstädning, företagsstädning, storstädning, fönsterputsning och flyttstädning. Och kringtjänster såsom trädgårdstjänster och textiltvätt. Våra duktiga medarbetare blir löpande fortbildade inom städteknik och specialvård. Kollektivavtal samt ordning och reda är en självklarhet för oss. Vi är helt enkelt miljöproffs - pröva oss så får du se!

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

Hemstädning Täby

Vi vårdar och städar ditt hem med miljövänlig städutrustning som är skonsam för miljön. Med oss kan du lite på att alla medarbetare har kollektivavtal och internutbildning i både hemstädning och miljöarbete. Ni väljer om vi ska städa varje, varannan eller var 4:e vecka. Här kan du läsa mer om hemstädning och beställa. Självklart får du rutavdrag på städningen.

Storstädning Täby

Vårstädning, julstädning eller inför 50-årsfirandet. Vår storstädning går på djupet. Du väljer hur mycket vi ska gå. Läs mer om storstädning och beställ här.

Fönsterputsning Täby

Vår fönsterputsning i Täby är märkt med Svanen. Det innebär att vi inte använder kemikalier som är farliga för miljön. Vi har med oss all utrustning och material som behövs för att utföra fönsterputsningen. Läs mer om fönsterputs och fyll i bokningsformuläret här.

Golvvård Täby

Vi utför golvvård på alla olika sorters golv som t.ex. trä, linoleum och olika typer av stengolv. Alla golv är olika och kräver sin egen behandling. Gamla beläggningar behöver tas bort och nytt skydd läggas på. Det krävs oftast särskilda maskiner – som vi tar med oss. Du ser till att stänga av den delen av hemmet vars golv ska åtgärdas. Vi sköter resten.

Flyttstädning Täby

Vi har lång erfarenhet av flyttstädningar och följer våran väl genomarbetade process. Vi ser till att både säljare och köpare är nöjda. Hela bostaden blir urstädad på ett sätt som håller hög standard. Alla våra flyttstädningar utförs med miljövänliga medel som är Svanenmärkta. Boka din flyttstädning här. Boka gärna så långt i förväg som möjligt för att garantera ditt datum.

Textiltvätt Täby

Vi rengör dina soffor, madrasser, sängar och mattor direkt i ditt hem. Minsta debiterbara tid är två timmar. På två timmar beräknar vi hinna tvätta 2 stora mattor eller 1 liten soffa, alternativt 2 sängar eller 2 madrasser. Eventuell utkörningsavgift för resväg kan tillkomma. För att få din prisuppgift för möbeltvätt eller matttvätt, vänligen skicka in din intresseanmälan om textiltvätt.

Trädgårdshjälp Täby

Du kan numera få rutavdrag för lättare trädgårdshjälp. Låt oss sköta klippning av dina gräsmattor och häckar. Vi tar hand om krattning, bekämpning av ogräs eller plantering. Du bestämmer vad du vill ha hjälp med! Minsta debitering är två timmar. Läs mer om trädgårdshjälp och skicka en offertförfrågan här

Regionkontor Stockholm - Uppsala

Städpulsen AB
Turebergsvägen 7
191 47 Sollentuna

08-522 144 19
info@stadpulsen.se

Vi tar miljö på allvar

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vi erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

Vi har städat totalt

123213

100 TAL KVM I ÅR …

… VILKET HAR SPARAT IN

123213

CL KEMIKALIER …

… OCH OTROLIGA

123213

LITER VATTEN

Var jobbar vi

VI JOBBAR I STOCKHOLM - UPPSALA

Att hitta ett pålitligt städföretag för hemstädning i Stockholm kan vara en djungel. Ska du anlita en städfirma för hemstädning, flyttstädning eller fönsterputsning? Välj ett städföretag som är certifierat av andra. Vi är ett auktoriserat servicebolag. Det betyder att vi har fått kvitto på att vi har alla papper i ordning och att vår verksamhet är genomlyst och schysst. Dessutom är vi en av få städfirmor i Sverige som kan erbjuda en Svanenmärkt hemstädning. Vi är experter på att nå en hög kvalitet på städningen utan att använda miljöfarliga medel. Bra för dig och bra för miljön. Från vårt kontor i Sollentuna servar vi nästan hela Stockholm län, ända till Uppsala med våra städtjänster för hem och företag – och har flera tilläggstjänster som exempelvis trädgårdsvård. Vill du ha referenser utöver dem du hittar här på hemsidan; hör av dig till oss.

VI JOBBAR I SÖDERTÄLJE - MÄLARDALEN

Städpulsen är miljöproffs inom hemstädning och lokalvård – och även trädgårdsarbete. Sedan starten har vi växt ordentligt. Idag är Södertälje ett av tre nav från vilket som vi servar en hel region. Vår lokala förankring gör oss extra kvalitetsmedvetna; många av våra medarbetare bor i Södertälje eller de orter som de arbetar i. Boende och organisationer i Sörmland och Södertäljeområdet kan välja på löpande städning, fönsterputsning, storstädning, golvvård, trädgårdshjälp, textiltvätt eller flyttstädning. Många av våra tjänster är Svanenmärkta. Våra anställda har kollektivavtal och har fått vidareutbildningar av oss. Vi är en seriös städfirma att lita på.

VI JOBBAR I HALLAND

Välkommen till Städpulsen i region Halland! Vi erbjuder miljövänliga hemstädning och andra städtjänster på en rad platser i och runt Halmstad. Våra duktiga medarbetare, som har trygga anställningar med kollektivavtal, är utbildade inom städteknik för de tjänster de jobbar med. Vi erbjuder en rad olika ruttjänster för privatpersoner, lokalvård för organisationer och företag; allt från återkommande hemstädning och företagsstädning, fönsterputsning, storstädning och flyttstädning till trädgårdstjänster. Vår miljömedvetenhet genomsyrar alla våra tjänster. Ett kvitto på vårt miljöarbete är att våra städtjänster har fått Svanens miljömärkning. Ett annat att vi är ett certifierat servicebolag av Almega. Du kan alltså lita på att våra tjänster håller hög kvalitet. Om du vill veta mer, kolla gärna våra referenser bland kunder i Halmstad. Välkommen att pröva oss.

VI JOBBAR I SKÅNE

Välkommen till Städpulsen i region Skåne! Vi erbjuder miljövänlig hemstädning och andra städtjänster på flera platser i nordvästra Skåne. Vi erbjuder flera ruttjänster för privatpersoner som t.ex. hemstädning, fönsterputsning och flyttstädning. Vi erbjuder även lokalvård till företag och föreningar. För oss är kvalité och miljö något som genomsyrar alla våra tjänster. Ett kvitto på vårt miljöarbete är att våra städtjänster blivit Svanenmärkt. Ett annat att vi är ett auktoriserat serviceföretag av Almega. Du kan alltså lita på att våra tjänster håller hög kvalitet och känna dig trygg. Välkommen att testa oss.