Vilopuls hemma

Låt miljöproffs sköta hemstädningen

Städpulsen skapar vilopuls hemma
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Vi städar i gröna och sköna Burlöv

null

Städpulsen - Ditt val av städning i Burlöv 

Letar du efter en städfirma som du kan känna dig trygg med? Anlita Städpulsen i Burlöv för din nästa hemstädning. Av oss kan du förvänta dig att du får en professionell utförd städning, som är skonsam för miljön. Vi är ett auktoriserat städföretag, som ger trygghet för dig och våra anställda. Behöver du hjälp med att utföra ruttjänster som fönsterputsning, flyttstädning och storstädning så hjälper vi till med det också. Läs mer om våra städtjänster på vår hemsida, se ditt pris direkt eller kontakta oss om du har frågor. Vi använder oss av produkter som gör att vi kan tillhandahålla en Svanenmärkt städning. Vi erbjuder även lokalvård till företag, föreningar, BRF trappstädning samt kontorsstädning.

 

 

 

alla typer av städ i Burlöv

I Burlöv erbjuder vi en omfattande städtjänst anpassad för alla behov – från regelbunden hemstädning till storstädning och flyttstädning. Vår prioritet är att erbjuda en giftfri och enkel vardag för våra kunder genom att alltid använda miljövänliga städmaterial.

 

Välj hur ofta du behöver städning – varje, varannan, eller var fjärde vecka – och dra nytta av direktpris och rutavdrag på fakturan via vår hemsida. Oavsett om det gäller en engångsinsats inför en tillställning eller en grundlig storstädning, står vi redo att anpassa våra tjänster efter dina önskemål. Vid bostadsbyte försäkrar vi en smidig övergång med vår Svanenmärkta flyttstädning, så att du kan fokusera på ditt nya hem med trygghet i att vi levererar högsta kvalitet. Kontakta oss för en skräddarsydd lösning eller besök vår hemsida för mer information och för att se ditt pris direkt.

 

 

Fönsterputsning Burlöv

Anlita oss för din nästa fönsterputsning, vi ger dig Svanenmärkt fönsterputsning i Burlöv. Vid vår fönsterputsning använder vi självklart bara kemikalier som är godkända av Svanen, det är viktigt för oss att arbeta med skonsamma medel.

 

Det tjänar vi alla på, både du och miljön. Vi tar med de redskap som behövs för fönsterputsningen. Viktigt att meddela om det är höga höjder och behövs t.ex. stege eller längre redskap. Se din prisuppgift och boka din fönsterputsning direkt på vår hemsida.

 

Regionkontor Skåne

Städpulsen AB

Fabriksvägen 2

264 39 Klippan

 

0775-33 30 11

kundtjanst@stadpulsen.se

null

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi