Vilopuls hemma

Låt miljöproffs sköta hemstädningen

Städpulsen skapar vilopuls hemma
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Städning Burlöv

Din städfirma i Burlöv

Letar du efter en städfirma som du kan känna dig trygg med? Anlita Städpulsen i Burlöv för din nästa hemstädning. Av oss kan du förvänta dig att du får en professionell utförd städning, som är skonsam för miljön. Vi är ett auktoriserat städföretag, som ger trygghet för dig och våra anställda. Behöver du hjälp med att utföra ruttjänster som fönsterputsning, flyttstädning och storstädning så hjälper vi till med det också. Läs mer om våra städtjänster på vår hemsida, se ditt pris direkt eller kontakta oss om du har frågor. Vi använder oss av produkter som gör att vi kan tillhandahålla en Svanenmärkt städning. Vi erbjuder även lokalvård till företag, föreningar, BRF trappstädning samt kontorsstädning.

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

 

Hemstädning Burlöv

Behöver du hjälp med städningen hemma? Vi rekommenderar dig att anlita en seriös städfirma när du låter någon annan sköta städningen i ditt hem. Vi använder alltid städmaterial som är skonsam för miljön, vi vill vara med och bidra till att din vardag ska vara så giftfri och enkel som möjligt. Hos oss väljer du om du vill ha städning varje, varannan eller var fjärde vecka. På vår hemsida får du ditt pris direkt och kan beställa hemstädning. Du kan där även läsa mer om vad som ingår i en vanlig hemstädning. Vi drar ditt rut avdrag (halva arbetskostnaden) direkt på fakturan.

 

Storstädning Burlöv

Är ditt hem i behov av en större städning? Vi hjälper gärna till så låt oss ta hand om din nästa storstädning. Läs mer om vår tjänst här eller vill du anlita oss för en engångsstädning så kan du gå vidare och skicka din bokningsförfrågan direkt på hemsidan. Har du några andra önskemål om städning går det även bra att kontakta oss via kundtjänstformuläret, så återkommer vi med prisuppgifter.

 

Flyttstädning Burlöv

Ska du byta boende? Vill du ha hjälp med visningsstäd så hjälper vi gärna till med det, givetvis hjälper vi även till att ta hand om städningen när du flyttat så du får tid att fokusera på ditt nya boende. Med vår erfarenhet av städning vid byte av bostad kan du som kund känna dig trygg med att få det bästa resultatet. Självklart använder vi bara miljövänliga medel som är godkända av Svanen. Läs om vad som ingår i en flyttstäd utförd av oss och se ditt pris direkt på vår hemsida. kontakta oss.

 

Fönsterputsning Burlöv

Drar du dig från att tvätta dina fönster? Anlita oss för din nästa fönsterputsning, vi ger dig Svanenmärkt fönsterputsning i Burlöv med omnejd. Vid vår fönsterputsning använder vi självklart bara kemikalier som är godkända av Svanen, det är viktigt för oss att arbeta med skonsamma medel. Det tjänar vi alla på, både du och miljön. Vi tar med de redskap som behövs för fönsterputsningen. Viktigt att meddela om det är höga höjder och behövs t.ex. stege eller längre redskap. Se din prisuppgift och boka din fönsterputsning direkt på vår hemsida.

 

Regionkontor Skåne

 

Städpulsen AB

Torget 6
264 32 Klippan

 

0775-33 30 11

kundtjanst@stadpulsen.se

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vi erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi