STÄDHJÄLP

Erfarenhet

Städpulsen är en auktoriserad städfirma med erfaren och professionell personal.

STort Utbud

Vi levererar många olika tjänster inom städning för att kunna tillgodose alla behov.

Klimatsmart

Städpulsen är ett svanenmärkt städföretag som arbetar efter ett antal miljökrav.

händer på varandra när folk står i en ring
svan och svanungar

Städhjälp med städpulsen

Alla människor mår bättre av en välstädad vardag. Undersökningar visar att det finns ett tydligt samband mellan att ha ett rent hem och psykiskt välmående. Detsamma gäller för arbetsplatser. De arbetsgivare som lägger krut på att regelbundet städa lokalerna kan förvänta sig en mer kreativ, positiv och välmående personal. Men alla människor har inte tiden eller orken att städa hemmet eller arbetsplatsen i den utsträckning som det skulle behövas. Och det är där vi på Städpulsen kommer in i bilden!

Proffs städning

Med Städpulsens stora utbud av tjänster inom städhjälp kan du uppnå den renlighet du vill ha utan att själv lyfta ett finger. Vi har sparat tid och minskat stress för såväl privatkunder som företagskunder under många år, och vi planerar att fortsätta länge till. Hos oss får du välja och vraka bland olika typer av städhjälp. Vi är flexibla och anpassar tjänsterna efter de tider och villkor som passar för dig. Oavsett dagtid eller kvällstid, och oavsett om du vill ha löpande städning eller om du vill ta hjälp av oss vid ett enskilt tillfälle.

 

Vill du veta mer om Städpulsen och våra tjänster?
Kontakta oss på telefonnummer 0775-33 30 11 redan idag!

vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Våra tjänster

Vi vet att alla kunders behov av städhjälp kan se väldigt olika ut. För vissa är det viktigast att få städning för hemmet med ett visst intervall. Och för andra kan våra tjänster inom trädgårdsarbete vara mer relevant. På Städpulsen erbjuder vi våra kunder ett brett utbud av städtjänster att välja mellan. Detta för att kunden ska kunna skräddarsy vår städhjälp så att den passar de specifika behoven. Vi arbetar med allt ifrån privatkunder till företagskunder av varierande storlek.

För privatpersoner

Hur går livspusslet ihop? Många människor upplever att dygnets timmar inte räcker till för att vardagen ska fungera optimalt. Ofta blir städningen drabbad av tidsbristen, och många hushåll täcks av smuts och damm. Städningen blir till ett stressmoment som stjäl tid från tid med familj, tid för träning, tid med vänner och tid för lugn och ro. På Städpulsen är vi experter på att stressreducera vardagen för våra privatkunder. Läs nedan om de tjänster inom städhjälp som vi erbjuder just nu!

Hemstädning

Det finns få saker som människor uppskattar lika mycket som att komma hem till ett nystädat hem. Känna doften av nyskurade golv, åsynen av ett skinande rent kök och första duschen i ett badrum som blivit rengjort ner till minsta kakelbit. Tyvärr är det få människor som har tid eller ork att se till att hemmet håller denna kvalitet regelbundet. För de flesta tar sådan städning helt enkelt för mycket av den dyrbara vardagstid de har. Det är just av denna anledning som städföretag som Städpulsen finns till undsättning. Vi utför regelbunden städning hos våra privatkunder efter önskat intervall. När du bokar oss för städhjälp i hemmet får du själv anpassa hur ofta du vill att vi ska komma. Intervallet för vår städhjälp går självklart att ändra allteftersom.

 

Tror du att den här tjänsten enbart är till för de allra rikaste? Ta kontakt med Städpulsen redan idag så garanterar vi att det låga priset kommer att göra dig förvånad!

Fönsterputsning

Fönster har två huvudsakliga jobb.

 

1) De ska göra så att människor som befinner sig på insidan ska kunna blicka ut i världen.

 

2) De ska släppa in ljus till människorna på insidan. Smutsiga fönster försvårar båda dessa viktiga jobb, och därför ska man regelbundet se till så att de håller sig rena. Städpulsen är ett städföretag med lång erfarenhet av att putsa fönster hos privatpersoner. Vi använder oss av de redskap, den putsteknik och de medel som behövs för att ge långvariga resultat.

 

Är du trött på att världen utanför fönstret känns grå?
Det kan bero på att du har smutsiga fönster!

 

Kontakta oss på Städpulsen så berättar vi hur vår städhjälp kan hjälpa dig att se bättre ut.

Storstädning

Det finns vissa tider på året då man känner extra starkt för att få det riktigt rent i hemmet. Det kan handla om att det närmar sig en högtid som jul, påsk eller midsommar. Det kan handla om att en ny årstid tar sin början och att man vill lägga i nästa växel av städning inför exempelvis vår eller höst. Det kan förstås också handla om att man helt enkelt inte har haft tid att regelbundet städa, och att mängden smuts ständigt växer sig större. Oavsett vad just din anledning att vilja ta i med hårdhandskarna gällande städhjälp är så kan Städpulsen hjälpa till. Vi är en städfirma som genom åren har sett till att hundratals hem blivit till den bästa versionen av sig själva. När vi storstädar rengör vi i stort sett allt som går att rengöra. Vi dammsuger, skurar, torkar och putsar till vi når önskat resultat.

 

Alla kunders behov av den här typen av städhjälp ser olika ut. Vissa väljer att kontakta oss först när de känner att städbehovet är ett faktum. Andra har ett löpande avtal vilket innebär att vi levererar tjänsten med valt intervall.

 

Vad passar dig?
Kontakta oss på 0775-33 30 11!

Flyttstädning

Den städning som måste göras i samband med att man flyttar från en bostad till en annan tillhör inte de mest uppskattade sysslorna hos privatpersoner. Ironiskt nog är det just den typen av städning som kräver allra mest noggrannhet. För att få godkänt av föreningen och/eller ny hyres- eller bostadsgäst måste man uppfylla ett antal krav. Allt fler människor inser de stora fördelarna med att kontakta en städfirma som levererar städhjälp inför flytten. Många av dessa kommer till oss på Städpulsen för att få del av denna typ av städhjälp. Vi har städat mängder av stora och små hem inför flytt. Våra städproffs är helt på det klara med vad som måste göras för att uppfylla de många kraven på flyttstäd.

Övrig städhjälp från Städpulsen

De flesta av de förfrågningar som dagligen kommer till oss gäller de vanligare typerna av städhjälp som vi just nämnt. Det handlar ofta om att man vill ha städning i hemmet med ett visst intervall. Att man fönstren behöver putsas. Eller att man vill få storstädat inför julledigheten. Men på Städpulsen vill vi inte stanna vid de vanligaste tjänsterna. Vi vill kunna erbjuda städhjälp även för ovanligare uppdrag, och det är just vad vi gör.

Textiltvätt

Vissa människor tycker att det inte är några problem att klara av vardagsstädningen, men vill då och då fräscha upp de textilbeklädda möblerna i hushållet. Vi har den utrustning som behövs för att fräscha upp soffa, säng, kuddar, mattor m.m.

Golvård och polering

Rena och fräscha golv kan göra underverk med en bostad. Det är av den enkla anledningen som vi vill vara en städfirma som erbjuder just golvtjänster. Vi ser till att era golv återfår sin glans!

Trädgårdsarbete

Det finns många trädgårdar som aldrig får blomma ut till deras fulla potential. Detta tycker vi är väldigt synd, och därför erbjuder vi även vissa trädgårdstjänster i vår städhjälps-arsenal.

För företagskunder

Människor spenderar i snitt mer vaken tid på arbetet än i hemmet under veckodagarna. Det har visat sig att renligheten på arbetsplatsen har mycket stor inverkan på trivseln för personalen. Ett välstädat kontor eller ren och fräsch industrilokal kan alltså vara en viktig källa till hur många människor mår i livet. Mycket av vår verksamhet inom städhjälp går ut på att regelbundet städa arbetsplatser så att människorna som arbetar där trivs. Bland Städpulsens mest trogna kunder finns ett antal företag och organisationer som vi regelbundet levererar städhjälp av olika slag till.

Fastighetstädning

Vi har valt att samla alla de olika tjänster inom städhjälp som vi utför hos företag och organisationer under ett gemensamt namn. När vi städar fastigheten för företag ser vi över alla gemensamma utrymmen. Såväl kontorslokaler, kök, toaletter som hissar, trapphus och andra faciliteter som tenderar att dra åt sig smuts och skräp. Ju större lokalerna är och ju fler anställda som arbetar på arbetsplatsen, desto mer frekvent bör man ta in oss som städföretag. Vi ser till att fastigheten hålls ren och fin så att människorna som arbetar där känner sig sugna på att komma till jobbet!

Skolstädning

Alla som någonsin har satt sin fot i en skola vet hur otroligt stökigt och smutsigt det kan vara. Faktum är att just skolor är några av de lokaler som utsätts allra hårdast för smuts och skräp, av förklarliga skäl. Därför är det oerhört viktigt för såväl lågstadie-, mellanstadie-, högstadie- och gymnasieskolor att med tät regelbundenhet få städhjälp av en professionell städfirma. När vi på Städpulsen utför den här typen av städning ser vi till att erbjuda ett helhetspaket där varenda vrå av skolan städas. Efter önskat intervall ser vi över lokaler som klassrum, korridorer, toaletter, lärarrum, omklädningsrum och annat som kan tänkas finnas på skolan.

Storstädning

Det kan finnas många anledningar till att man vill ta i med hårdhandskarna vad gäller städning av en arbetsplats. Kanske stundar ett event som ska arrangeras i företagets lokaler. Eller kanske vill man bara se till att få extra rent och fint inför julledigheten. Oavsett vilken anledning just ert företag har så är Städpulsen ett städföretag som ni kan lita på. Vill ni schemalägga storstädningen eller föredrar ni att kontakta oss när det är dags igen? Vi erbjuder skräddarsydda lösningar som passar alla behov. Ring oss på telefonnummer 0775-33 30 11 redan idag så berättar vi mer.

Kontorsstädning

Mycket av vår företagsanpassade städning handlar om kontorsstädning. Med hjälp av frekvent städhjälp från oss på Städpulsen kan vi ge personalen rena och fina kontor att vistas året om. Många undersökningar visar att arbetsglädjen ökar då man vistas i välstädade miljöer. Såväl välmående som kreativitet, arbetsdisciplin och koncentration påverkas negativt av smutsiga lokaler. Precis som rena lokaler leder till den positiva motsatsen. Tyvärr är det fortsatt många människor som upplever att renligheten på deras arbetsplats är undermålig. Det är en trend som vi vill vända på genom våra tjänster inom städhjälp!

 

Eftersom behoven skiljer sig åt väsentligt mellan olika kontor låter vi självklart kunderna skräddarsy städning som passar för just dem.

 

Hur ofta behöver ni städhjälp på ert kontor? Kontakta oss idag för att höra mer om vad Städpulsens tjänster skulle kosta!

Fönsterputsning

Få saker påverkar arbetsmiljön så mycket som renligheten på arbetsplatsens fönster. Med rena och fina fönster kan ljuset obehindrat nå personalen som arbetar på insidan. Dessutom fungerar välpolerade fönster som ett mycket viktigt ansikte utåt för företaget då utomstående kommer på besök till lokalen. På Städpulsen är putsning av fönster en viktig del av vår företagsanpassade städning. När vi utför den här typen av tjänster ser vi till att ta med rätt medel och utrustning för att leverera bästa möjliga resultat.

Flyttstädning

Det tar på krafterna att flytta som privatperson, det känner de flesta till. Att flytta som företag kan dock vara minst lika ansträngande och frustrerande. Byte av lokaler kan innebära krångel på många olika sätt. Uppkoppling, möblering, nytt larm och byte av fastighetsägare är bara några av de saker som kan sätta käppar i hjulet om det vill sig illa. Allt man vill är att fokusera på den nya lokalen och lämna den gamla bakom sig. På Städpulsen levererar vi städhjälp som möjliggör för just detta. Vi ser till att bocka av vartenda krav på städning av den gamla lokalen så att ni kan koncentrera er på det nya.

Våra styrkor

Allt fler människor inser fördelarna med att anlita professionella städföretag. Detta leder förstås till ökad konkurrens för oss städfirmor, och det är någonting vi på Städpulsen välkomnar. Vi har under de år som vi har varit verksamma byggt upp ett företag med just de styrkor som utgör ett bra serviceföretag.

Kompetens

På Städpulsen arbetar endast auktoriserad städpersonal. Vi utbildar alla nyanställda inom de tjänster som företaget levererar, men vi fortbildar också befintlig personal regelbundet. Det är en absolut nödvändighet att ständigt kompetensutvecklas när man är verksam inom en bransch där nya tekniker och redskap ständigt dyker upp på marknaden.

Erfarenhet

Det brukar sägas att ”Gammal vet bäst”, och det är ett uttryck som passar väl inpå företag som sysslar med städhjälp. Erfarenheten har hjälpt oss på Städpulsen att nå dit vi är idag. Vi har genom åren samlat på oss nya kunskaper som har gjort att vi har kunnat utveckla verksamheten och utöka vårt utbud av högkvalitativa tjänster inom städhjälp.

Seriositet

Det finns tyvärr ett antal städfirmor på marknaden som återkommande levererar undermålig städhjälp. Vi beklagar att dessa firmor tenderar att dra ner ryktet för seriösa städföretag och städbranschen i stort. På Städpulsen har vi försäkringar både för personal och kunder för att garantera en säker service för båda parter. Alla våra professionella städare identifierar sig med ID-kort så att du som kund ska kunna veta vem som städar hos dig. Dessutom står naturligtvis all personal under kollektivavtal.

Svanenmärkt städfirma

Ständigt släpps nya rapporter som visar att människans negativa påverkan på jordens klimat är värre än man tidigare anat. På Städpulsen ser vi med oro på utvecklingen. Därför gör vi vad vi kan för att ha så liten klimatpåverkan som möjligt i vår verksamhet, och för att förändra städbranschen i grunden. Vi är sedan 2010 en svanenmärkt städfirma, vilket innebär att vi följer ett antal miljökrav. Vi försöker alltid att minimera förbrukningen av såväl kemikalier som vatten i all vår städning. Och vi använder enbart miljömärkta rengöringsmedel och material. Förutom vår hårda policy vad gäller själva städhjälpsverksamheten strävar vi efter att transportera oss kommunalt i den mån möjligheten finns.

På jakt efter ett professionellt städföretag?

Då har du hamnat helt rätt! På Städpulsen levererar vi städhjälp av många olika slag. Oavsett om du behöver hjälp med städning inför en flytt. Om du vill storstäda men inte vill eller orkar själv. Eller om du behöver någon som kan hjälpa dig att putsa fönstren. Vi hjälper dig och anpassar våra tjänster efter dina behov.

På Städpulsen arbetar vi med stora och små projekt, både för privatkunder och företagskunder.

Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa just dig?

Kontakta oss på telefonnummer 0775-33 30 11 redan idag så berättar vi mer!

Jobba med oss

pusselbitar

Om städpulsen

superhjältar med kappor i olika färger

Referenser

en familj som anlitar städpulsen

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vi erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi