SVANENMÄRKT STÄDHJÄLP

miljöproffs levererar svanenmärkt städhjälp

STÄDPHJÄLP AV MILJÖPROFFS 

Behöver du avlastning i vardagen? Låt Städpulsens personal få ditt hem eller kontor att skina som aldrig förr. 

 

Läs mer om våra tjänster nedan eller klicka här för att se ditt pris direkt. 

VARFÖR VÄLJA STÄDPULSEN?

kunskap

Professionell och erfaren personal som utbildas kontinuerligt via Städpulsens egen utbildningsplattform.

STort Utbud

Vi levererar många olika tjänster inom städning för att kunna tillgodose alla behov.

Klimatsmart

Städpulsen är ett Svanenmärkt städföretag som värnar om klimatet och dig som kund. 

pappa som får tid över till det som är viktigt
en av städpulsens miljöhjältar levererar städhjälp

Städpulsens städhjälp 

Att ha ett välstädat hem har en positiv inverkan på vårt mående och vi fylls med energi. Det kan vara mycket att tänka på i vardagen och en negativt bidragande effekt kan vara att leva i ett stökigt hem. 

 

Samma gäller på arbetsplatsen. Om arbetsgivaren har välstädande lokaler så skapas en postiv energi bland personalen som resulterar i glarare mer kreativa anställda. 

 

Ibland kan städningen bortprioriteras i hemmet eller på arbetsplatsen, och man har kanske varken tid eller ork att utföra regelbunden städning. Då kan ni vända er till oss på Städpulsen! 

 

VÅRA TJÄNSTER 

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster till både privatpersoner samt företag i olika storlekar, för att bemöta alla olika sorters kunder och deras behov. Oavsett vad du/ni är intresserade av för typ av tjänster, anpassar vi oss och skräddarsyr ett specifikt upplägg som passar er!

VILOPULS HEMMA

Låt miljöproffs sköta städningen

För privatpersoner 

Ibland räcker tiden verkligen inte till. Det kan vara mycket man behöver göra i vardagen som att hämta barn på skolan, gå på det där träningspasset eller spendera tid med nära och kära, och då har man helt enkelt inte tid eller energi för att ta tag i städningen hemma. Därför finns vi! Läs mer nedan för att ta del av våra städhjälpstjänster för privatpersoner.


Att komma hem till ett nystädat, väldoftande hem gör att man blir lycklig i själen. Tyvärr är det många som inte ofta får uppleva denna underbara känsla, tiden räcker inte till ibland och städningen hamnar i skymundan i vardagsstressen. 

 

När Städpulsens sköter din hemstädning så att du kan fokusera på allt det roliga i livet. Oavsett om det är två gånger i veckan, varannan vecka eller en gång i månaden så är det efter dig vi anpassar oss. Du kan självklart ändra intervallen när som helst för hur ofta du vill att vi ska komma. Kontakta oss för ett prisförslag redan idag!

svanenmärkt städhjälp

Är det er tur att ha nyårsmiddagen i år? Eller ska midsommarfirandet denna sommar? Ibland behövs den där städningen med det lilla extra, en sån där rejäl städning där folk kommer hem till dig och säger “wow vad fräscht det är här!” 

 

Oavsett om det är inför en högtid eller kanske bara dags för en nystart under årets gång, så kan en storstädning från oss på Städpulsen passa perfekt. Under en storstädning så dammsuger, skurar, torkar och putsar vi tills vi uppnår ett perfekt resultat.

 

Även här kan du välja att ha städhjälpen på löpande intervall, eller så kan du kontakta oss på 0775-33 30 11 för en engångsstorstädning - valet är ditt!

Känner du inte att du har tid över att flyttstäda vid ett byte av boende? Kanske vill du lägga ner din tid och energi på ditt nya hem istället för det gamla? Fler och fler inser vilken lättnad det är att anlita ett städföretag som sköter flyttstädningen åt en, och då vänder de sig till oss på Städpulsen. Våra medarbetare är utbildade och erfarna, samt vet vad som krävs för att uppfylla kraven vid en flyttstädning, oavsett storlek på ditt hem.

 

städhjälp i form av svanenmärkt flyttstädning

Är du less på att världen utanför dina fönster ser så grå och tråkig ut? Det kan vara att du har smutsiga fönster! Fönster är en viktig del i våra hem, det är dom som släpper in ljuset och får dig att bli glad och pigg, men de gör också att du kan titta ut och se världen. Vi har lång erfarenhet av att putsa fönster hos privatpersoner och använder rätt redskap, medel samt putsteknik för att få dina fönster att skina!

fokusPULS PÅ JOBBET

Låt miljöproffs sköta städningen

FÖR FÖRETAG

Renligheten på en arbetsplats har en mycket stor inverkan på de medarbetare som jobbar i lokalerna. Det är alltså viktigt att ha ett välstädat kontor eller rena industrilokaler för att bidra till trivseln på ditt företag.


Städpulsen utför fastighetsstädning åt företag och organisationer. Vi ser över alla gemensamma utrymmen, däribland kök, kontorslokaler, toaletter, hissar, trapphus samt andra typer av faciliteter som ofta samlar skräp och smuts. Hur ofta ni är i behov av att ta in oss för en fastighetsstädning, beror på antalet anställda samt storleken på lokalerna. Ju större samt fler anställda, desto oftare behövs en städning. Vi ökar trivseln på arbetsplatsen och ser till att det hålls rent och snyggt!

städhjälp i form av städpulsens fastighetsstädning

Om man vistas i rena och välstädade miljöer så ökar arbetsglädjen enligt en rad undersökningar som gjorts. Men tyvärr är det många som upplever att renligheten på sitt kontor är otillräcklig och därav kan både arbetsdisciplin samt trivseln minska. Därför är det bra att anlita oss! Med frekvent städning av oss på Städpulsen så säkerställer vi att era kontorslokaler hålls rena och fläckfria. 

Att flytta ett företag är både tidskrävande och ansträngande. Allt ifrån möblering, att fixa nya uppkopplingen, installera nytt larm och mängder med andra saker kan göra det överväldigande att flytta. Det sista man vill tänka på är städningen i en sådan här situation. Vi på Städpulsen hjälper er med er flyttstädning och städar ur er gamla lokal så att ni kan lägga allt fokus på er nya!

Skolor är faktiskt en av de platser som får utstå mest nedskräpning och smuts. Vi erbjuder ett helhetspaket som säkerställer att varje liten vrå av skolan städas. Vi städar både lågstadie-, mellanstadie-, högstadie- samt gymnasieskolor. Vi anpassar oss efter ert intervall som önskats och kan städa lokaler som bland annat klassrum, korridorer, lärarrum, toaletter, omklädningsrum och dylikt som kan behöva en rejäl städning.

 

städpulsens Svanenmärkta skolstädning

Ska ditt företag hålla i ett event och känner att det behövs en rejäl storstädning? Eller göra det fint när medarbetarna är tillbaka från semestern? Anledningarna kan vara många till varför man vill ha en storstädning, och då kan ni vända er till oss! Ni väljer om ni vill ha storstädning på ett rullande schema eller ringa oss när tiden är inne. Kontakta oss på 0775-33 30 11 så berättar vi mer

 

Välvårdade och nypolerade fönster ger ett städat och positivt intryck till ert företag för de som kommer på besök i lokalerna. Dessutom är det källan till att ljuset släpps in och fyller de som arbetar i lokalerna med den energi de behöver för att kunna utföra ett bra jobb. På Städpulsen tar vi med oss all nödvändig utrustning samt medel för att kunna utföra en fläckfri fönsterputs!

vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

 

ÖVRIG STÄDHJÄLP FRÅN STÄDPULSEN

Vi på Städpulsen vill kunna uppfylla våra kunders behov i så lång utsträckning som möjligt. Det är därför vi, utöver nämnda städtjänster, också erbjuder städhjälp för lite mer ovanliga uppdrag.

Textiltvätt

Personer som upplever att de kan hantera sin städning hemma själva kan även de behöva hjälp med andra städtjänster ibland, som exempelvis textiltvätt. I ett hem med mycket liv behövs det ofta regelbunden tvättning av möbler och textilier. Vi har den rätta utrustningen för att göra rent dina mattor, kuddar, sängar, soffor m.m.

Golvård och polering

Vi ser till att dina golv återfår sin fantastiska glans! Ett rent och fräscht golv kan verkligen ge hela bostaden ett lyft. Det är därför vi på Städpulsen vill kunna erbjuda det bästa för dina golv. Kontakta oss idag för att se ditt pris på golvvård!

Trädgårdsarbete

Många har inte tid eller ork till att sköta om i sin trädgård. Detta tycker vi är synd, och det är därför vi erbjuder trädgårdshjälp, så att du kan se din trädgård blomstra mitt framför ögonen.

svanenmärkt textiltvätt

Våra styrkor

Allt fler människor inser fördelarna med att anlita professionella städföretag. Detta leder förstås till ökad konkurrens för oss städfirmor, och det är någonting vi på Städpulsen välkomnar. Vi har under de år som vi har varit verksamma byggt upp ett företag med just de styrkor som utgör ett bra serviceföretag.

 


Nöjd kund garanti 

Det viktigaste för oss är att du alltid är nöjd som kund. Om du inte är nöjd och upplever några brister så har vi självklart en “nöjd kund garanti”. Garantin innebär att du har rätt att höra av dig till oss inom 48 timmar efter städtillfället, bifoga gärna med foton. Vi åtgärdar bristerna kostnadsfritt inom två arbetsdagar vid godkänd reklamation!

Utbildad personal 

Våra medarbetare är fantastiska och har genomgått utbildningar för att säkerställa att de ska kunna bli proffs på städhjälpen levererat till just dig. De får även fortsatt kontinuerligt genomgå utbildningar för att upprätthålla kunskapen och bli riktigt vassa proffs!

Erfarenhet

Den erfarenhet som vi på Städpulsen erhåller, är den som hjälpt oss nå dit vi är idag! Vi har funnits i många år, och under dessa utvecklat verksamheten och samlat på oss den kunskap som behövs, för att idag kunna utöka vårt utbud av högkvalitativa tjänster inom städhjälp. 

 

Om du vill veta mer om Städpulsen och våra tjänster, så kan du självklart kontakta oss på telefonnummer 0775-33 30 11.

Jobba med oss

3 städare

Om städpulsen

superhjältar med kappor i olika färger

Referenser

Edward Blom

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi