Vilopuls hemma

Låt miljöproffs sköta hemstädningen

Städpulsen skapar vilopuls hemma
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Få Ditt Hem Skinande Rent med Städpulsen i Nynäshamn

Våra grymma lokalvårdare städar ditt hem i Nynäshamn

Din professionella städfirma i Nynäshamn 

Vi är stolta över att vara ett miljömärkt städföretag med tjänster av hög kvalitet. Städpulsen är etablerade i hela Stockholmsområdet, vi har goda referenser i Nora, Djursholm, Stocksund och Djursholms-Ekeby och arbetar både i privata hem samt på företag. Vi är certifierade av Almega serviceföretagen.

 

Städpulsen är en av få städfirmor i Sverige som kan erbjuda Svanenmärkt städning oavsett städtjänst. Hos oss är du garanterat fri från skadliga ämnen från städningen i din miljö. Vår städning håller toppkvalitet tack vare välutbildade medarbetare tränade i miljövänlig städteknik. Vi är miljöproffs och våra tjänster omfattar löpande städning av hushåll och arbetsplatser, storstädning, flyttstädning och fönsterputsning. Dessutom erbjuder vi trädgårdstjänster samt textiltvätt på plats.  

 

Hemstädning Nynäshamn

Vi städar och vårdar ditt hem effektivt med städutrustning som är skonsam för miljön. Alla våra medarbetare har kollektivavtal och internutbildning i både hemstädning och miljöarbete. Vi är anpassningsbara efter dina behov, du kan välja om vi ska städa hemma hos dig varje eller varannan vecka eller var fjärde vecka. Här får du en prisuppgift utefter dina önskemål om hemstädning i Nynäshamn.

 

Storstädning Nynäshamn

Vill du att hela hemmet ska skina från golv till tak? Några gånger om året behövs en riktig storstädning som går på djupet. Du väljer hur mycket vi ska gå. Läs mer om storstädning och beställ här. Vi är det självklara miljövänliga städföretaget.

 

Flyttstädning Nynäshamn

Vi har lång erfarenhet av flyttstädningar och följer en väl genomarbetad process. Vi garanterar att hela bostaden är urstädad på ett sätt som håller hög standard. Vi använder miljövänliga medel som inte framkallar allergier. Boka din flyttstädning här. Tänk på att de flesta människor flyttar vid månadsskiften. Boka därför din flyttstäd gärna så långt i förväg som möjligt.

 

Fönsterputsning Nynäshamn

Vår fönsterputsning är Svanenmärkt. Det innebär att vi inte använder kemikalier som är farliga för miljön. Detta medför att vi inte putsar fönster i minusgrader. Det tjänar både du och miljön på. Vi har med oss all utrustning som behövs till fönsterputsningen. Läs mer om fönsterputs, få pris och boka här.

 

Golvvård Nynäshamn

Alla golv är olika och kräver sin egen behandling. Men det är samma steg. Gamla beläggningar behöver tas bort och nytt skydd läggas på. Vi utför golvvård med särsklida maskiner på alla olika sorters golv såsom trä, linoleum och olika typer av stengolv. Återkom till oss med information om vad du har för golv, så hjälper vi dig.

 

Trädgårdshjälp Nynäshamn

Låt Städpulsen sköta din klippning av gräsmattor och häckar, krattning, ogräsbekämpning eller plantering! Självklart kan vi även hjälpa dig även att forsla bort trädgårdsavfallet. Minsta debiterbara tid för trädgårdsskötsel är två timmar. Läs mer om trädgårdshjälp och skicka en offertförfrågan här.

 

Textiltvätt Nynäshamn

Vi utför möbeltvätt och mattvätt i Nynäshamn. Vi tar med oss nödvändiga maskiner och tvättar dina soffor, madrassar, sängar och mattor direkt hemma hos dig. Minsta debiterbara tid är två timmar. På två timmar beräknar vi hinna tvätta två stora mattor eller en liten soffa, alternativt två sängar eller två madrasser. Avgift för resväg/utkörning kan tillkomma. För mer exakt prisuppgift för matttvätt respektive möbeltvätt, skicka en intresseanmälan om textiltvätt.

Regionkontor Stockholm - Uppsala

 

Städpulsen AB

Isafjordsvägen 5

164 40 Kista 

 

0775-33 30 11

kundtjanst@stadpulsen.se

Våra grymma lokalvårdare städar ditt hem i Nynäshamn

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi