Vilopuls hemma

Låt miljöproffs sköta hemstädningen

Städpulsen skapar vilopuls hemma
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Städning Staffanstorp

Din städfirma i Staffanstorp

Spanar du efter den rätta seriösa städfirman som ser till att ditt hem skiner? När du anlitar Städpulsen i Löddeköpinge kan du vara trygg med att städningen utförs nogrannt och är skonsam för miljön. Vi erbjuder RUT-tjänster som hemstädning, fönsterputsning, storstädning och flyttstädning. Läs mer om våra städtjänster på vår hemsida, se ditt pris direkt eller kontakta oss om du har frågor. Vi är ett auktoriserat städföretag, som ger trygghet för dig och anställda. Vi använder oss av produkter som gör att vi kan tillhandahålla en Svanenmärkt städning. Vi erbjuder även lokalvård till företag, föreningar, BRF trappstädning samt kontorsstädning.

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

 

Hemstädning Staffanstorp

Börjar det bli för mycket och du behöver avlastning med städningen? Vi rekommenderar dig att anlita en seriös städfirma för att få det bästa möjliga resultatet. Vi använder alltid städmaterial som är skonsam för miljön, vi vill vara med och bidra till att din vardag ska vara så giftfri och enkel som möjligt. Hos oss väljer du om du vill ha städning varje, varannan eller var fjärde vecka. På vår hemsida får du ditt pris direkt och kan beställa hemstädning. Du kan där även läsa mer om vad som ingår i en vanlig hemstädning. Vi drar ditt rut avdrag (halva arbetskostnaden) direkt på fakturan.

 

Storstädning Staffanstorp

Är ditt hem i behov av en större städning? Våra miljöproffs ser till att varje hörn och vrå städas. Läs mer om vår tjänst här eller vill du anlita oss för en engångsstädning så kan du gå vidare och skicka din bokningsförfrågan direkt på hemsidan. Har du några andra önskemål om städning går det även bra att kontakta oss via kundtjänstformuläret, så återkommer vi med prisuppgifter.

 

Flyttstädning Staffanstorp

Dags att flytta till ett nytt boende? Under en flytt är det oftast många olika saker som ska klaffa samtidigt. Genom att låta Städpulsen sköta flyttstädningen får du tid över och kan fokusera på din nya bostad. Vi hjälper dig gärna med visningsstäd för att få lägenheten att skina inför visning. Med vår erfarenhet av städning vid byte av bostad kan du som kund känna dig trygg med att få det bästa resultatet. Självklart använder vi bara miljövänliga medel som är godkända av Svanen. Läs om vad som ingår i en flyttstäd utförd av oss och se ditt pris direkt på vår hemsida. kontakta oss.

 

Fönsterputsning Staffanstorp

Tycker det är tråkigt och svårt att putsa dina fönster? Anlita oss för din nästa fönsterputs, vi ger dig Svanenmärkt fönsterputsning i Staffanstorp med omnejd. Viktigt att meddela om det är höga höjder och behövs t.ex. stege eller längre redskap. Vid vår fönsterputsning använder vi självklart bara kemikalier som är godkända av Svanen, det är viktigt för oss att arbeta med skonsamma medel. Det tjänar vi alla på, både du och miljön. Vi tar med de redskap som behövs för fönsterputsningen. Se din prisuppgift och boka din fönsterputsning direkt på vår hemsida.

Regionkontor Skåne

Städpulsen AB

Fabriksvägen 2

264 39 Klippan

 

0775-33 30 11

kundtjanst@stadpulsen.se

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi