Vilopuls hemma

Låt miljöproffs sköta hemstädningen

Städpulsen skapar vilopuls hemma
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Städning Järna

Din städfirma i Järna

Vi på Städpulsen är proffs på miljövänliga städtjänster i Järna. Här kan du beställa löpande hemstädning eller företagsstädning, storstädning, fönsterputsning, textiltvätt hemma, flyttstädning och trädgårdsvård. Våra städtjänster och fönsterputsningen är Svanen-märkta. Det garanterar dig att vi jobbar på ett sätt som inte skadar dig eller din miljö – och inte heller vår gemensamma miljö. Vi håller en hög kvalitet i utförandet. Detta tack vare motiverade och kunniga medarbetare. Alla har kollektivavtal och adekvata vidareutbildningar hos oss. Vi har flera goda referenser i Järna och hoppas att också du vill testa våra olika tjänster.

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

 

Hemstädning Järna

Alla vill vi väl komma hem till ett välstädat hem. Låt en seriös städfirma hjälpa dig med städningen. Våra miljöproffs städar effektivt ditt hem, med städmaterial som är skonsamt för miljön. Läs mer om vår hemstädning här, på sidan kan du se pris för städningen direkt.

 

Storstädning Järna

De flesta hem behöver några storstädningar om året. Läs mer om vår storstädning och beställ här. Se till att anlita en seriös städfirma som har kollektivavtal. Städpulsen är auktoriserade och Svanenmärkta. Det innebär vi har kollektivavtal och du vet att vi är ett seriöst städföretag. Nästa gång du ska storstäda, kontakta oss och få ett prisförslag.

 

Flyttstädning Järna

Låt våra miljöproffs ta hand om din flyttstädning. Då vi följer en genomarbetad flyttstädningsprocess garanterar vi att hela bostaden är urstädad på ett sätt som håller hög standard. Då vi är Svanenmärkta så använder vi självklart bara miljövänliga medel. Se pris och boka din flyttstädning här. Tänk på att de flesta människor flyttar vid månadsskiften. Boka därför gärna så lång tid i förväg som möjligt.

 

Fönsterputsning Järna

Få rena fönster med vår Svanenmärkta fönsterputsning. Det innebär att vi använder kemikalier som är skonsamma för miljön. Det tjänar både du och miljön på. Vi har med oss all utrustning som behövs för att putsa fönster. Läs mer om fönsterputs och se pris här.

 

Golvvård Järna

Vi hjälper dig med dina golv. Gamla beläggningar behöver tas bort, nytt skydd ska läggas på. Det kräver särskilda maskiner – som vi har. Du stänger av den delen av hemmet vars golv ska åtgärdas, så sköter vi resten. Vi utför golvvård på alla olika sorters golv såsom trä, linoleum och olika typer av stengolv.

 

Trädgårdshjälp Järna

Låt Städpulsen gröna fingrar sköta din klippning av gräsmattor och häckar, krattning, ogräsbekämpning eller plantering! Vi hjälper dig även att forsla bort trädgårdsavfall. Läs mer om trädgårdshjälp och skicka en förfrågan här.

 

 

Textiltvätt Järna

Behöver du hjälp med att rengöra din soffa? Eller kanske tvätta dina madrassar, sängar och mattor. Vi utför jobbet direkt hemma hos dig. För mer exakt prisuppgift för möbeltvätt eller mattvätt i Järna, vänligen skicka en intresseanmälan om textiltvätt.

 

Regionkontor Södertälje-Mälardalen

Städpulsen AB
Lännockvägen 2

152 42 Södertälje

 

0775-33 30 11

kundtjanst@stadpulsen.se

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi