Vilopuls hemma

Låt miljöproffs sköta hemstädningen

Städpulsen skapar vilopuls hemma
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Städning Båstad

Din städfirma i Båstad

Städpulsen i Båstad erbjuder miljömärkt städning åt hushåll och organisationer. Våra städtjänster är miljömärkta med Svanen och vi är certifierade som servicebolag av Almega – läs mer om det här på hemsidan. Våra anställda omfattas av kollektivavtal och får löpande vidareutbildningar. Vår höga kvalitet intygas av våra referenser i Båstad. Välj företagsstädning eller hemstädning, och fönsterputsning, storstädning, flyttstädning, textiltvätt och trädgårdstjänster.

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

 

Hemstädning Båstad

Vi städar och vårdar ditt hem effektivt med städutrustning som är skonsam för miljön. Alla våra medarbetare har kollektivavtal och internutbildning i både hemstädning och miljöarbete. Välj om vi ska städa hos dig varje eller varannan vecka eller var fjärde vecka. Här kan du läsa mer om hemstädning och beställa din städhjälp direkt. Självklart drar vi av rutavdraget direkt vid fakturering.

 

Flyttstädning Båstad

Vi har lång erfarenhet av flyttstädningar och följer en väl genomarbetad process. Vi garanterar att hela bostaden är urstädad på ett sätt som håller hög standard. Med miljövänliga medel som inte framkallar allergier. Boka din flyttstädning här. Då många flyttar vid månadsskiften, är det bra att boka så långt i förväg som möjligt.

 

 

Storstädning Båstad

Ett par gånger per år behövs en riktig storstädning som går på djupet. Du väljer vad du vill ha utfört. Läs mer om storstädning och beställ här.

 

Fönsterputsning Båstad

Vår fönsterputsning är Svanen-märkt. Det innebär att vi inte använder kemikalier som är farliga för miljön. Det tjänar både du och miljön på. Vi har med oss all utrustning som behövs. Läs mer om fönsterputs och fyll i bokningsformuläret här.

 

Trädgårdshjälp Båstad

Låt Städpulsen sköta din klippning av gräsmattor och häckar, krattning, ogräsbekämpning eller plantering! Vi hjälper dig även att forsla bort trädgårdsavfall. Är du intresserad av hjälp i din trädgård? Läs mer om trädgårdshjälp och skicka en offertförfrågan här.

 

Golvvård Båstad

Alla golv är olika och kräver sin egen behandling, men det är samma steg. Gamla beläggningar behöver tas bort och nytt skydd läggas på. Det kräver särskilda maskiner, som vi har. Du stänger av den delen av hemmet vars golv ska åtgärdas, så sköter vi resten. Vi utför golvvård på alla olika sorters golv såsom trä, linoleum och olika typer av stengolv. Klicka här för mer information om golvvård och offertförfrågan.

 

Textiltvätt Båstad

Vi tar med oss nödvändiga maskiner och tvättar dina soffor, madrassar, sängar och mattor hemma hos dig. Minsta debiterbara tid är två timmar och på den tiden beräknar vi hinna tvätta två stora mattor eller en liten soffa, alternativt två sängar eller två madrasser. Avgift för resväg/utkörning kan tillkomma. För exakt prisuppgift, vänligen skicka en intresseanmälan om textiltvätt.

 

Regionkontor Skåne

Städpulsen AB

Fabriksvägen 2

264 39 Klippan

0775-33 30 11

kundtjanst@stadpulsen.se

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi