Vilopuls hemma

Låt miljöproffs sköta hemstädningen

Städpulsen skapar vilopuls hemma
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Städning Örkelljunga

Din städfirma i Tyringe

Funderar du på att anlita en städfirma för att hjälpa dig med hemstädning? Kontakta oss, Örkelljungas Svanenmärkta städfirma. Städpulsen är det trygga valet, då vi är ett auktoriserat städföretag. Du kan välja mellan flera olika städtjänster som ger rätt till RUT-avdrag som t.ex. hemstädning, flyttstädning, storstädning och fönsterputsning. Vi utför även kontorsstädningtrappstädning och annan lokalvård åt företag och hos föreningar.

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

 

Hemstädning Örkelljunga

Bor du i Örkelljunga och funderar på att anlita en städfirma som ska sköta städningen hemma hos dig? Se då till att välja en seriös städfirma som du kan lita på. Genom att välja Städpulsen så får du Svanenmärkt hemstädning och du kan känna dig extra trygg då vi dessutom är auktoriserade. Vi använder alltid städprodukter som är skonsamma för miljön. Med vår hemstädning vill vi hjälpa er att göra er vardag så giftfri och enkel som möjligt. Du väljer hur ofta du vill ha städning, varje, varannan eller var fjärde vecka. På vår hemsida ser du pris direkt och kan beställa din hemstädning. Du kan även läsa mer om vad som ingår i en vanlig hemstädning utförd av våra miljöproffs från Städpulsen. Självklart drar vi av rutavdraget direkt på din faktura.

 

Flyttstädning Örkelljunga

Vår erfarenhet ger dig en trygg flyttstädning. Självklart använder vi bara miljövänliga medel som Svanen godkänt. Läs mer om vad som ingår i en flyttstäd utförd av oss, se pris och boka flyttstädningen direkt på hemsidan.

 

Storstädning Örkelljunga

Även om man har återkommande hemstädning via oss eller sköter städningen själv, så behövs det då och då en storstädning av bostaden. Läs mer om vår tjänst storstädning här. Du kan se pris och boka direkt.

 

Fönsterputsning Örkelljunga

Passa på att kombinera din hemstädning med en Svanenmärkt fönsterputs. Vill du bara ha en förnsterputsning går även det bra. Läs mer, se prisuppgift och boka din fönsterputs direkt på vår hemsida.

 

Förutom hemstädning och ovanstående ruttjänster så erbjuder vi även andra städtjänster till privatpersoner som t.ex. golvvård och trädgårdshjälp.

Regionkontor Skåne

Städpulsen AB

Fabriksvägen 2

264 39 Klippan

0775-33 30 11

kundtjanst@stadpulsen.se

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi