TRAPPSTÄDNING

Anställda på företag går upp för en trappa

Trappstädning i helsingborg - Renare Trappor, Renare Helsingborg  

Behöver ert kontor, er BRF eller ert bostadskomplex i Helsingborg lite extra kärlek i trapphusen? Hos oss får ni inte bara trappstädning – vi erbjuder Svanenmärkt omsorg som lyfter era utrymmen till nya höjder av välkomnande och trygghet. Vi är här för att se till att varje steg ni tar känns rent, säkert och precis så trivsamt som ni föreställt er, och lite till. Låt oss tillsammans skapa miljöer som överträffar era drömmar!

 
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Professionell trappstädning i helsingborg

I våra hem, på våra arbetsplatser och i våra gemensamma utrymmen, samlas livets små spår. Att sköta om våra entréer och trapphus handlar inte bara om renlighet – det är ett tecken på omtanke och respekt för varandra och de platser vi delar. En välkomnande och välhållen trappuppgång säger "välkommen hem" eller "välkommen hit" på ett sätt som ord inte kan. Det är här vi kommer in. Med vår erfarenhet, pålitlighet och hjärta för detaljer, ger vi era utrymmen den vård de förtjänar, och ser till att varje hörn inte bara ser bra ut utan också känns välkomnande och varmt. Låt oss tillsammans skapa miljöer som inte bara står emot tidens tand, utan också lyfter humöret hos alla som passerar genom dem.

Detta INGÅR I vår TRAPPSTÄDNINGstjänst

Trappuppgångar, entréplan, våningsplan och källare

- Sopning och moppning av golv

- Damm och fukttorkning av element och golvlister

- Rengöring av ledstänger, utsida av sopnedkastluckor samt trappräcken

- Avfläckning av anslagstavlor, entrédörr, glasrutor, samtliga väggar och trappsteg upp till 180 cm höjd. Vid ett godkännande av boende avfläckas även lägenhetsdörrar samt lister 

- Putsning av fönster och entrédörrar

Hiss

-Sopning och moppning av golv

-Putsning av glas

- Avfläckning av väggar och hissknappar 

- Dammsugning och rengöring av hisspår samt hissrännor

Övriga allmänna utrymmen

Vi bemöter och kundanpassar städningen av övriga utrymmen efter era önskemål. Allt för att ni ska bli tillfredsställda med resultatet!

FAQ

Vad händer efter kundbesöket?

Vi skickar en offert enligt underlag med kalkyl och tider. Vid en del fall en offert på nollställning/storstädning om detta behövs. Om ni antar offerten bestämmer vi ett datum då vi börjar ta hand om er fastighet.

frågetecken

Jobba med oss

3 städare

Om städpulsen

superhjältar med kappor i olika färger

Referenser

Edward Blom

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi