TRAPPSTÄDNING

Ett skinande rent trapphus

Trappstädning av högsta kvalite i 

malmö 

Vi på Städpulsen erbjuder en Svanenmärkt trappstädningstjänst som inte bara möter utan överträffar era förväntningar. Med en djup förståelse för Malmös unika karaktär och dynamik skapar vi trygga och trivsamma miljöer i era trapphus. Vårt team tar hand om era trapphus och ser till att varje steg ni tar i er fastighet reflekterar den renhet och kvalitet som Malmö förtjänar. Låt oss göra ert trapphus till en välkomnande del av Malmös charmiga stadsbild!

 
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Välj Städpulsen för trappstädning i Malmö 

I Malmös pulserande liv, från de vindlande gatorna i Gamla Staden till de moderna bostadsområdena kring Västra Hamnen, är det lätt att entreér och trappuppgångar samlar på sig stadens rytm i form av smuts och slitage. Ett väl underhållet trapphus ger inte bara ett positivt första intryck för både boende och besökare, det är också en hyllning till stadens arv och framtid. Att anlita en professionell och pålitlig städtjänst för trappstädning i Malmö, som inte bara har den rätta kunskapen utan även en djup förståelse för lokala förhållanden och material, är avgörande för att bevara trivseln i era fastigheter. Genom att regelbundet vårda era trappuppgångar och entreér bidrar ni till att förlänga deras livslängd och samtidigt bevara Malmös unika charm och välkomnande atmosfär.

Med två enkla steg 

Enkelt och kundanpassat efter era önskemål

Vi på Städpulsen ser alltid till att era önskemål uppfylls. Varje trappstädning planeras utifrån era premisser och ni bestämmer hur ofta ni har behovet av vår städning. Om det mot förmodan skulle finnas missnöje är vi snabba på att återkoppla och åtgärda eventuella fel. Allt för att ni ska få ett så bra resultat som möjligt.

Noga utförd trappstädning

Städpulsen har kollektivavtal och försäkrade medarbetare som är kunniga inom trappstädning i Malmö. Alla medarbetare utbildas i vår egen digitala utbildningsplattform och vidareutbildas regelbundet för att kunna garantera ett skinande fläckfritt resultat. Vi har tydliga instruktioner och avtal, och arbetar bara med Svanenmärkta miljövänliga produkter.

Städpulsen sköter er trappstädning

Såhär går en trappstädning till i 3 enkla steg 

Vid första städtillfället är det vanligt att man behöver göra en storstädning. Detta utförs vid behov. Ambitionen är alltid att samma medarbetare utför städningen hos er, på samma veckodag samt klockslag.

Vi utför även kvalitetskontroller och driftsmöten för att se till att allt är korrekt städat samt enligt avtal, och för att det ska kännas så tryggt för er som möjligt. Från offert till leverans så ser det ut följande på följande sätt:

Steg 1:

Om ni är intresserade av att tillämpa trappstädning i Malmö, så fyller ni i formuläret ovan, och så kontaktar vi er samt skickar en första offert.

Steg 2:

En av våra säljare kommer ut och gör ett platsbesök i Malmö för att få en bra bild av era behov och ytan som ska städas. Vi anpassar och tar fram en offert som bemöter era önskemål och behov.

Steg 3:

När ni är nöjda och har accepterat offerten, så startar trappstädningen enligt överenskommelse!

vi skapar härliga miljöer i malmö

Trygg och säker trappstädning 

VAD INGÅR I EN TRAPPSTÄDNING i malmö?

Trappuppgångar, entréplan, våningsplan och källare

- Sopning och moppning av golv

- Damm och fukttorkning av element och golvlister

- Rengöring av ledstänger, utsida av sopnedkastluckor samt trappräcken

- Avfläckning av anslagstavlor, entrédörr, glasrutor, samtliga väggar och trappsteg upp till 180 cm höjd. Vid ett godkännande av boende avfläckas även lägenhetsdörrar samt lister 

- Putsning av fönster och entrédörrar

Hiss

-Sopning och moppning av golv

-Putsning av glas

- Avfläckning av väggar och hissknappar 

- Dammsugning och rengöring av hisspår samt hissrännor

Övriga allmänna utrymmen

Vi bemöter och kundanpassar alltid städningen av övriga utrymmen efter era önskemål. Allt för att ni ska bli tillfredsställda med resultatet!

Vi städar trappor runt om i hela Sverige 

FAQ

Vad händer efter kundbesöket?

Vi skickar en offert enligt underlag med kalkyl och tider. Vid en del fall en offert på nollställning/storstädning om detta behövs. Om ni antar offerten bestämmer vi ett datum då vi börjar ta hand om er fastighet.

frågetecken

Jobba med oss

3 städare

Om städpulsen

superhjältar med kappor i olika färger

Referenser

Edward Blom

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi