TRAPPSTÄDNING

En ren och fin trappa

Städpulsen sköter din trappstädning i 

halmstad

Behöver er byggnad i Halmstad en städupplevelse utöver det vanliga? Vårt team erbjuder Svanenmärkt trappstädning som lyfter era utrymmen till nya höjder av trivsel och trygghet. Överträffande förväntningar är vår standard

 
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

TRAPPSTÄDNING i halmstad - 2 anledningar att välja Städpulsen

1. Enkelt och kundanpassat efter era önskemål

Vi på Städpulsen ser alltid till att era önskemål uppfylls. Varje trappstädning planeras utifrån era premisser och ni bestämmer hur ofta ni har behovet av vår städning. Om det mot förmodan skulle finnas missnöje är vi snabba på att återkoppla och åtgärda eventuella fel. Allt för att ni ska få ett så bra resultat som möjligt. Det är viktigt för oss att ni alltid blir nöjda! 

2. Noga utförd trappstädning 

Städpulsen har kollektivavtal och försäkrade medarbetare som är kunniga inom trappstädning i Halmstad. Alla medarbetare utbildas i vår egen digitala utbildningsplattform och vidareutbildas regelbundet för att kunna garantera ett skinande fläckfritt resultat. Vi har tydliga instruktioner och avtal, och vi arbetar bara med Svanenmärkta miljövänliga produkter.

VILKA TJÄNSTER INGÅR I VÅR TRAPPSTÄDNING I HALMSTAD?

I Trappuppgångar, entréplan, våningsplan och källare

- Sopning och moppning av golv

- Damm och fukttorkning av element och golvlister

- Rengöring av ledstänger, utsida av sopnedkastluckor samt trappräcken

- Avfläckning av anslagstavlor, entrédörr, glasrutor, samtliga väggar och trappsteg upp till 180 cm höjd. Vid ett godkännande av boende avfläckas även lägenhetsdörrar samt lister 

- Putsning av fönster och entrédörrar

I Hissen 

-Sopning och moppning av golv

-Putsning av glas

- Avfläckning av väggar och hissknappar 

- Dammsugning och rengöring av hisspår samt hissrännor

I dom övriga allmänna utrymmen

Vi bemöter och kundanpassar städningen av övriga utrymmen efter era önskemål. Allt för att ni ska bli tillfredsställda med resultatet!

FAQ

Vad händer efter kundbesöket?

Vi skickar en offert enligt underlag med kalkyl och tider. Vid en del fall en offert på nollställning/storstädning om detta behövs. Om ni antar offerten bestämmer vi ett datum då vi börjar ta hand om er fastighet.

frågetecken

Jobba med oss

3 städare

Om städpulsen

superhjältar med kappor i olika färger

Referenser

Edward Blom

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi