TRAPPSTÄDNING

En ren och fin trappa

Trygg och härlig trappstädning i falkenberg

Med vår Svanenmärkta trappstädning går vi bortom det vanliga, skapar miljöer som inte bara ser inbjudande ut utan känns som hem. Vi strävar efter att överskrida era förväntningar, inte bara genom renlighet utan genom en känsla av gemenskap och trygghet som genomsyrar varje trappavsats.

Vi ser till att varje hörn, varje steg, skiner. Låt oss tillsammans skapa en plats där varje person som stiger in, oavsett om de bor där, arbetar där, eller bara passerar genom, känner sig välkommen och uppskattad.

För oss handlar trappstädning i Falkenberg om mer än bara städning; det handlar om att skapa en atmosfär där alla kan trivas och känna sig trygga.

 
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Trappstädning i Falkenberg - Expertis och Omtanke i Varje Steg

 

I vårt vardagsbrus samlar trappuppgångar, bostadskomplex och arbetsplatser snabbt på sig damm och smuts. Ett rent och välkomnande entréområde är inte bara trevligt att se på; det sänder också ut en signal om omsorg till alla som passerar genom. För att garantera detta intryck och förlänga dina utrymmens livslängd erbjuder vi i Falkenberg specialiserad trappstädning. Vårt team kombinerar pålitlighet med djupgående kunskap, säkerställer att varje hörn strålar av renhet, och skyddar mot det dagliga slitaget. Välj oss för att hålla era gemensamma ytor inte bara rena utan även inbjudande och hållbara över tid.

detta ingår i vår Trappstädning 

Trappuppgångar, entréplan, våningsplan och källare

- Sopning och moppning av golv

- Damm och fukttorkning av element och golvlister

- Rengöring av ledstänger, utsida av sopnedkastluckor samt trappräcken

- Avfläckning av anslagstavlor, entrédörr, glasrutor, samtliga väggar och trappsteg upp till 180 cm höjd. Vid ett godkännande av boende avfläckas även lägenhetsdörrar samt lister 

- Putsning av fönster och entrédörrar

Hiss

-Sopning och moppning av golv

-Putsning av glas

- Avfläckning av väggar och hissknappar 

- Dammsugning och rengöring av hisspår samt hissrännor

Övriga allmänna utrymmen

Vi bemöter och kundanpassar städningen av övriga utrymmen efter era önskemål. Allt för att ni ska bli tillfredsställda med resultatet! Vi finns över hela Sverige. 

FAQ

Vad händer efter kundbesöket?

Vi skickar en offert enligt underlag med kalkyl och tider. Vid en del fall en offert på nollställning/storstädning om detta behövs. Om ni antar offerten bestämmer vi ett datum då vi börjar ta hand om er fastighet.

frågetecken

Jobba med oss

3 städare

Om städpulsen

superhjältar med kappor i olika färger

Referenser

Edward Blom

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi