TRAPPSTÄDNING

Nystädade stentrappor

Städpulsen - Vi sköter din trappstädning i  klippan 

Står ert företag, er bostadsrättsförening eller ert flerfamiljshus i Klippan inför utmaningen med att hålla trapphusen inbjudande och rena?

Vi tar trappstädning till nästa nivå med vårt Svanenmärkta engagemang, och lovar att leverera en renlighet som inte bara möter utan överträffar era förhoppningar. Vårt mål är att förvandla era trappor till speglar av trygghet och hemtrevnad, där varje steg känns som en bekräftelse på vårt löfte om kvalitet och omsorg. Låt oss tillsammans skapa en atmosfär som välkomnar alla med öppna armar, varje dag.

 
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Trappstädning i Klippan 

Trappuppgångar, entréplan, våningsplan och källare

 

- Sopning och moppning av golv

- Damm och fukttorkning av element och golvlister

- Rengöring av ledstänger, utsida av sopnedkastluckor samt trappräcken

- Avfläckning av anslagstavlor, entrédörr, glasrutor, samtliga väggar och trappsteg upp till 180 cm höjd. Vid ett godkännande av boende avfläckas även lägenhetsdörrar samt lister 

- Putsning av fönster och entrédörrar

 

Hiss 

-Sopning och moppning av golv

-Putsning av glas

- Avfläckning av väggar och hissknappar 

- Dammsugning och rengöring av hisspår samt hissrännor

 

Övriga allmänna utrymmen

Vi bemöter och kundanpassar städningen av övriga utrymmen efter era önskemål. Allt för att ni ska bli tillfredsställda med resultatet!

 

 

 

 

Kundanpassat och noga utfört 

1. Enkelt och kundanpassat efter era önskemål

Vi på Städpulsen ser alltid till att era önskemål uppfylls! Varje trappstädning är unik och planeras utifrån era premisser, ni bestämmer hur ofta ni har behovet av vår städning. Om det mot förmodan skulle finnas missnöje, är vi snabba på att återkoppla och åtgärda eventuella fel. Allt för att ni ska få ett så bra resultat som möjligt.

2. Noga utförd trappstädning

Städpulsen har kollektivavtal och även försäkrade medarbetare som är kunniga inom trappstädning i Klippan. Alla medarbetare utbildas i vår egen digitala utbildningsplattform, och vidareutbildas regelbundet för att kunna garantera ett skinande fläckfritt resultat. Vi har tydliga instruktioner och avtal, och arbetar bara med Svanenmärkta miljövänliga produkter.

Trappstädning som bemöter era behov

FAQ

Vad händer efter kundbesöket?

Vi skickar en offert enligt underlag med kalkyl och tider. Vid en del fall en offert på nollställning/storstädning om detta behövs. Om ni antar offerten bestämmer vi ett datum då vi börjar ta hand om er fastighet.

frågetecken

Jobba med oss

3 städare

Om städpulsen

superhjältar med kappor i olika färger

Referenser

Edward Blom

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi