FLYTTSTÄDNING KLIPPAN

Våra lokalvårdare städar och gör rent

FLYTTSTÄDNING i KLIPPAN

Med Städpulsen får du mer än bara en flyttstädning i Klippan och hela Skåneregionen.

Du får en upplevelse av renlighet med ett grönt hjärta. Våra Svanenmärkta tjänster och auktoriserade leveranser är bara början. Våra miljöproffs är utbildade för att inte bara rengöra, utan också för att skapa en nybörjan för ditt nya hem. Så låt oss ta hand om städningen, medan du fokuserar på att skapa nya minnen.

 

Fyll i vårt formulär nedan, se ditt pris och boka direkt!

 
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

3 anledningar till att ANLITA oss för PROFESSIONELL FLYTTSTÄDNING I KLIPPAN

1.FRIGÖR TID OCH ENERGI

När du anlitar Städpulsen för flyttstädning i Klippan kan du räkna med att vi kommer att ta hand om alla aspekter gällande städningen. Du kommer kunna lägga din tid och energi på andra viktiga delar av flytten - som att packa upp och ordna din nya bostad, ta hand om familjen och/eller fokusera på jobb trots flyttkaoset.

 

Eftersom det kan vara ett orosmoment för många flyttande människor att flyttstädningen genomförs på rätt sätt så underlättar denna tjänst väsentligt.

2.ÖKA STÄDKVALITETEN

Städpulsen är en av Klippans mest erfarna och professionella firmor inom flyttstädning. Vår strävan är alltid att leverera bästa möjliga resultat för alla kunder och underlätta vardagen. Vår personal besitter den utbildning, kunskap och erfarenhet som krävs för att kunna leverera goda resultat vid flyttstädning. Vår kompetens bidrar till att vi kan garantera att arbetet blir gjort på ett korrekt och effektivt sätt.

 

Som auktoriserat och Svanenmärkt städföretag följer vi alla riktlinjer och standarder som gäller inom städbranschen, och som kund kan du vara säker på att din flyttstädning utförs på högsta möjliga städnivå.

3.SVANENMÄRKT STÄDNING 

På Städpulsen är vi väl medvetna om att städfirmor, som så många andra verksamheter, påverkar miljön i det dagliga arbetet. Som Svanenmärkt städföretag kan vi försäkra dig som kund att de metoder och produkter vi använder är skonsamma mot miljön. Vi arbetar alltid med rengöringsmedel som är skonsamma för såväl människa som miljö.

 

Dessutom jobbar vi enligt rutiner för att reducera vår användning av vatten, naturligtvis utan att det påverkar slutresultatet av flyttstädningen i Klippan. På Städpulsen vet vi att god städning kan genomföras på ett hållbart och ansvarsfullt sätt, och detta bevisar vi genom alla våra tjänster!

VILOPULS HEMMA

Låt miljöproffs sköta flyttstädningen

flyttstädning i KLIPPAN - Vad ingår?

 

Vår flyttstädning i Klippan täcker alla väsentliga moment. Tjänsten utformas för att hemmet ska få en grundlig och mycket noggrann rengöring i alla skrymslen och vrår. I vår städning ingår bland annat:
Dammsugning av golv och rengöring av alla väggar och tak ingår alltid i vår flyttstädning Klippan. Vi rengör fönster, dörrar och listerna i bostaden noggrant och säkerställer att alla övriga ytor görs damm-, smuts- och fläckfria. En övergripande fräsch känsla av hela hemmet är slutmålet!

De delar av ett hem som kräver mest kärlek vid flyttstädning är köket och badrummet. Detta lägger därför vi på Städpulsen stort fokus på då vi åtar oss ett uppdrag. Vi rengör skåp och vitvaror i köket. Vi avlägsnar alla smuts och övriga beläggningar från ytorna som används vid både förvaring och matlagning. När det gäller badrummet ser vi till att göra handfat, spegel, toalett, kakel och dusch/badkar rent från alla avlagringar och smuts.

 

På Städpulsen besitter vi stor kompetens inom rengöring av fönster. Denna kompetens nyttjas förstås alltid vid alla projekt inom flyttstädning i Klippan. Våra fönsterputsare rengör noggrant alla fönster i bostaden både invändigt och utvändigt. Vi har de verktyg och tekniker som krävs för att kunna säkerställa både maximal renhet och bästa möjliga sikt.

Priserna 

Konkurrenskraftiga priser utan tummande på kvalitet. Detta är ett viktigt riktmärke för oss på Städpulsen när vi tar oss an uppdrag inom flyttstädning i Klippan. Att flytta kan ofta innebära stora och många kostnader och därför vill vi kunna erbjuda effektiv städning till rimliga priser. Vårt team ser till att du som kund ges valuta för dina pengar och att flyttstädningen matchar alla krav, standarder och behov.

 

Vill du veta mer om Städpulsen?

Ring: 0775 33 30 11eller maila: kundtjanst@stadpulsen.se!

FAQ

Måste jag ha eget material vid flyttstädning?

Nej. I priset för flyttstädningen ingår att vi tar med allt material som behövs till städningen.

frågetecken

kAN JAG NYTTJA RUT-AVDRAGET FÖR FLYTTSTÄDNING? 

Du som kund kan enkelt nyttja ditt RUT-avdrag vid flyttstädning av Städpulsen. Avdraget innebär att du kan få upp till 50% reduktion på skatten för vår arbetskostnad. När du vänder dig till Städpulsen för flyttstädning ser vi till att sköta korrespondensen med Skatteverket och säkerställa att avdraget görs.

 

Läs mer på Skatteverkets hemsida för att säkerställa att du kan nyttja RUT!

BEGÄR GRATIS OFFERT PÅ FLYTTSTÄDNING IDAG! 

Står du inför en flytt? Då har du säkerligen många moment att tänka på för att få processen att gå så smidigt som möjligt. Genom att anlita oss på Städpulsen för en Svanenmärkt flyttstädning i Klippan tar du bort ett av de mest krävande momenten ur ekvationen.

 

Kontakta oss idag för att begära kostnadsfri offert på arbetet!

0775 33 30 11

kundtjanst@stadpulsen.se

Jobba med oss

3 städare

Om städpulsen

superhjältar med kappor i olika färger

Referenser

Edward Blom

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi