FÖNSTERPUTS GÖTEBORG

rena fönster med grön miljö ute

Fönsterputs som är svanenmärkt i göteborg

Låt Städpulsens miljöexperter ta hand om din fönsterputsning med vår Svanenmärkta service i Göteborg – Ge dig själv mer tid för det du är passionerad i.

Upptäck ditt pris med några klick genom att fylla i vårt enkla formulär och boka din miljövänliga fönsterputs redan idag!

 

vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Välj STÄDPULSEN för FÖNSTERPUTS I Göteborg

Städpulsen har blivit ett ledande namn inom fönsterputs i Göteborg tack vare vår starka inriktning på kvalitet, miljöhänsyn och kundfokus. Vår framgång bygger på att erbjuda skräddarsydda lösningar med Svanenmärkta produkter, erfaren personal och en passion för detaljer. Dessa kärnvärden har gjort oss till det självklara valet för dem som värderar renhet och hållbarhet. 

Kompetens och erfarenhet

Vi är ett av de mest erfarna företagen inom fönsterputs, inte bara i Göteborg utan faktiskt i hela Sverige. Sedan starten har vi försett kunder och fastigheter runt om i staden med skinande ren fönsterputs! 

 

För att garantera samma höga kvalitet vid alla arbeten får all personal på Städpulsen genomgå samma utbildningar och fortbildningar i vår egen digitala utbildningsplattform. Av samma anledning ser vi dessutom till att alltid använda oss av de senaste materialen och teknikerna på fönsterputs-marknaden.

Anpassningsbara för våra kunder 

Kundernas önskemål och behov kommer alltid först när Städpulsen genomför fönsterputs hos dig i Göteborg. De allra flesta anlitar oss för schemalagda tjänster, men vi erbjuder fönsterputsning vid enstaka tillfällen för de som vill detta också!

 

Vi på Städpulsen tar oss an både stora och små jobb när det kommer till fönsterputs i Göteborg! Vi åtar oss alla uppdrag som kommer in oavsett omfattning och ser alltid till att hitta en lösning som passar just kundens behov.

Alltid svanenmärkta leveranser

När du väljer Städpulsens fönsterputs i Göteborg värnar du om miljön. Vi strävar alltid efter att leverera tjänster med ett så litet klimatavtryck som möjligt. Vi är Svanenmärkta och vårt team använder sig bara av rengöringsmedel som uppfyller Svanens krav. Vi använder inga skadliga kemikalier, och därför utför vi inte fönsterputs i minusgrader.

 

Dessutom strävar vi alltid efter reducerad användning av vatten när vi genomför fönsterputs i Göteborg och i övriga landet.

Detta tummas aldrig på!

lokalvårdare från Städpulsen och familj i köket

FAQ

Betalar jag ett fast pris för fönsterputs?

Ja, det är ett fast pris om ni uppgivit rätt antal och typ av fönster. Om vår uppfattning av objektets skick är annorlunda än beställarens och vi ser att vi kommer behöva mer tid kontaktas kunden för godkännande av extra tid.

 

Vi har samlat våra vanligaste frågor här nedan. 

Fönsterputs i Malmö

Fönsterputs i göteborg som gynnar dig och miljön

Vi påverkas mycket av vår omgivning och känner oss glada av att vistas i miljöer som känns ljusa och städade. Hur rena dina fönster är hemma bidrar förstås till detta också. Därför behövs det med jämna mellanrum en rejäl fönsterputs, så att solen kan skina genom dina fönster!

Känner du ibland att tiden inte räcker till att putsa fönstren hemma? Många upplever nämligen att de redan har problem att få ihop sin vardag. Vid såna tillfällen kan det vara bra att anlita våra miljöproffs i Göteborg som vet hur man får dina fönster skinande rena! 

Det finns allt för många fönster som är smutsiga och som putsas och tvättas på fel sätt, ibland märks det knappt att man ens utfört en fönsterputs. På Städpulsen tycker vi att alla fönster i Göteborg förtjänar mer kärlek och omhändertagande.  Fönsterputs = städkonst! 

Fönsterputs för privatpersoner i Göteborg

Självklart är det så att välputsade fönster höjer upplevelsen av ditt hem och bidrar till ett ljusare intryck. Våra miljöproffs är experter på regelbundna tjänster inom fönsterputs. När du som privatperson vänder dig till oss så ser vi alltid till att säkerställa att dina fönster i din lägenhet, ditt radhus eller i din villa blir rena och skinande.

 

Visste du att du som privatperson i Göteborg kan nyttja RUT-avdraget när du får hjälp med professionell fönsterputs? Du kan läsa mer om villkoren på Skatteverkets hemsida, eller genom att fylla i vårt formulär här direkt på hemsidan!

Fönsterputs för företag i Göteborg

En stor del av våra kunder i Göteborg består av företag och organisationer. Ett professionellt och rent intryck, både mot personal, kunder och samarbetspartners, oavsett vilken verksamhet man bedriver, är alltid viktigt att ha. Rena och fina fönster är oftast en bidragande faktor till just detta. Anlita Städpulsen för fönsterputs och säkerställ att ditt kontor eller dina lokaler är inbjudande för alla som befinner sig där!

 

Boka fönsterputs för din verksamhet i Göteborg redan idag, boka här.

SÅ FUNGERAR FÖNSTERPUTS I göteborg MED STÄDPULSEN

Undrar du hur det går till när du anlitar Städpulsen för fönsterputs i Göteborg? Såhär går vi tillväga:

Steg för steg - vägen till skinande fönster

Se ditt pris eller begär offert

När du fått ditt pris, och bekräftat din leverans som privatperson, är det dags för vårt team att schemalägga vår utbildade personal och förbereda inför fönsterputsen. Som företag gäller detsamma efter att du godkänt vår offert.

Förberedelse 

Har du möbler eller föremål framför fönstren? Då behöver dessa tas bort så att Städpulsens miljöproffs i Göteborg kan få dina fönster att skina som aldrig förr! Vill du hellre att vi gör detta också? Det gör vi självklart! Meddela oss om detta innan, så att vi kan avsätta mer tid till detta. Ta fram fönsternycklar om dessa finns. Vi kan även hjälpa till med att torka av mellan fönster, av trä- eller aluminiumramar och/eller persienner, meddela om detta i god tid innan vi besöker dig.

 

Behoven av fönsterputs kan skilja sig mellan olika fastigheter i Göteborg. Vi ser alltid till att alla uppdrag utformas efter varje kunds preferenser och behov. Vi anpassar vårt arbete utefter storleken på fastigheten, mängden fönster såväl som fönstertyp och – inte minst – med hänsyn till kundens budget.

Fönsterputsen utförs

Vi är på plats på utsatt tid och datum för att köra igång med fönsterputs i Göteborg. Kommer du inte vara hemma under putsningstillfället? Inga problem, då kan nyckeln lämnas till oss på förhand. All utrustning och alla nödvändiga rengöringsmedel tas med av våra miljöproffs vid varje tillfälle som fönstren ska putsas. Fönstren rengörs noggrant tills glänsande på både insidan och utsidan!

Efterkontroll och kundnöjdhet

På Städpulsen tycker vi att det är viktigt att du är nöjd med vår fönsterputs som utförts i Göteborg. Om du upplever att dina förväntningar av vårt arbete inte blivit bemötta – eller om du har några frågor och funderingar – är du välkommen att kontakta oss. Vi ser alltid till att lösa eventuella problem!

Skräddarsydda lösningar som passar dig

Behovet av fönsterputs varierar lika mycket i Göteborg som i övriga Sverige. Ett vanligt intervall är att anlita Städpulsen för putsning ungefär en gång varje halvår, varje höst och vår. Om exmpelvis fastigheten är belägen på ett sätt att den drabbas mer än andra av smuts, avgaser eller väderförhållanden, så kan det behövas en fönsterputs oftare. Man ska också veta att olika behov av rena fönster kan skiljas mellan olika kunder baserat på personlig smak. Vissa föredrar rena fönster oftare än andra!

STÄDPULSEN: GÖTEBORGS BÄSTA FÖNSTERPUTS

Tveka aldrig att höra av dig till vår kundtjänst om det är något du undrar över! Kontakta oss redan idag för att få mer information om pris, samt valmöjligheter gällande tjänsterna i Göteborg. Vårt team är alltid tillgängliga för konsultation och besvarar gärna dina frågor. Vi erbjuder alltid en kostnadsfri offert. Du kan också boka in ett kostnadsfritt möte där vi kommer på ett besök i din fastighet i Göteborg, för att se över behovet av hur ofta det behövs en fönsterputs!

 

Se ditt pris och boka direkt idag!

Du kan också nå oss via telefon på 0775 33 30 11 eller via mail på kundtjanst@stadpulsen.se

Jobba med oss

3 städare

Om städpulsen

superhjältar med kappor i olika färger

Referenser

Edward Blom

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi