HEMSTÄDNING STOCKHOLM

svanenmärkt hemstädning i stockholm

Hemstädning i STOCKHOLM - Renhet i Varje Svep

Förvandla ditt hem med Städpulsen. Vi gör mer än att bara städa – vi frigör din tid så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något.

Vår Svanenmärkta hemstädning i Stockholm är anpassad efter dina specifika behov och önskemål. Med Städpulsen får du ett rent hem och sinnesro, eftersom vi tar ansvar för både ditt hem och miljön. Välj oss för en grönare, lyckligare livsstil.

 

Fyll i formuläret nedan, se ditt pris och boka din hemstädning i Stockholm direkt!

 

vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Vad ingår i HEMSTÄDNING i stockholm

I alla rum

 • Dammsugning av golv, lister, elkontakter, element, mattor samt klädda och stoppade möbler.
 • Fuktmoppning eller annan rengöring av golven enligt överenskommelse.
 • Avtorkning av dörrar och karmar där det är åtkomligt.
 • Dammfrihet på fönsterbrädor, fria ytor, lampor, hyllor och tavelramar.
 • Putsning av speglar till hög glans.
 • Omsorgsfull bäddning av sängar.
 • Tömning av papperskorgar för en fräsch och inbjudande känsla.

 

Badrum

 

 • Rengöring av kakel, sanitetsartiklar och vitvaror.
 • Dammsugning och fuktmoppning av golv för renlighet och fräsch doft.

 

Kök 

 

 • Rengöring av disk- och köksbänk samt spis och väggen bakom spis och diskbänk.
 • Noggrann rengöring av mikrovågsugn, både invändigt och utvändigt.
 • Ordentlig städning av skåpet med sopbehållaren, både insida och utsida.
 • Avtorkning av köksluckor, fläkt och utsidan av övriga vitvaror.
 • Tömning av hushållssopor för att hålla köket fräscht och välkomnande.

 

Vi är stolta över att våran hemstädning är Svanenmärkt.

städpulsen leverar hemstädning i stockholm

Hemstädning på dina villkor 

 

Vår hemstädning täcker alla viktiga aspekter för att hålla ditt hem skinande rent och trivsamt. Vi dammsuger, torkar golv, dammar av ytor, rengör kök och badrum, samt tar hand om andra specifika behov enligt dina önskemål. Med vårt professionella team kan du förvänta dig en noggrann och pålitlig städning varje gång.

 

Välj om vi ska städa ditt hem varje, varannan eller var fjärde vecka. För en enstaka städning väljer du storstädning. Självklart kan du välja att anlita oss för en provstädning och sedan välja om du vill gå vidare med regelbunden hemstädning. 

När du anlitar Städpulsen för Svanenmärkt hemstädning i Stockholm, får du ett hem som hålls rent hela tiden. 

 

Som avtalskund har du dessutom rabatt på våra övriga tjänster, som t.ex. fönsterputs! Du kan i vår kundinloggning här på hemsidan se när du har städning och vem som kommer och städar, fakturabelopp och om dina fakturor är betalda.

HUR ÄR DET ATT VARA KUND HOS STÄDPULSEN? 

Vill du veta mer om hur det är att vara kund hos oss på Städpulsen? Klicka nedan för att se på vår video:

Hur går du tillväga när du bokar hemstädning och vad kostar hemstädning i Stockholm?

stegen till att boka hemstädning i stockholm


1. Klicka på knappen "Se pris och boka hemstädning" ovan, fyll i uppgifter om ditt hem ovan och se kostnaden efter RUT-avdraget

 

2. Välj önskad dag och tid för din hemstädning

 

3. Du får en bekräftelse på bokning och hemstädningen startar


När vi börjar städa hos dig, sätter vi alltid ut ett städ-startpaket, som innehåller allt nödvändigt städmaterial, exklusive dammsugare med tillbehör samt toalettborste. Detta städmaterial har du så länge du är kund hos Städpulsen. När vårt städmaterial börjar ta slut, fyller vi på det.

VILOPULS HEMMA

Låt miljöproffs sköta städningen

FAQ

Får man samma person vid varje städtillfälle?

Om ni har avtal om hemstädning med oss försöker vi självklart alltid att skicka samma person. Vid tex sjukdom eller semester, så skickar vi en vikarie istället.

frågetecken

FÖRDELARNA MED HEMSTÄDNING I STOCKHOLM

få tid över till annat med hemstädning i stockholm

FÅ TID TILL ANNAT 

När du anlitar en professionell städleverantör så får du tid över till annat såsom vänner, familj, intressen, motion – ja, möjligheterna blir många. Idag är det vanligt att många hushåll anlitar hemstädning i Stockholm. Med tanke på konkurrensen på marknaden och företagens professionella tjänster är städning nu något som anlitas av alla. Det är inte längre en tjänst som enbart anlitas av de rikaste i samhället.

UNDERLÄTTA VARDAGEN 

En annan, som vi ser det, mycket viktig anledning till varför hemstädning i Stockholm har blivit så populärt är RUT-avdraget. Med hjälp av RUT kan du dra av en stor del av den totala kostnaden för städtjänster av olika slag. Ja, detta avdrag gäller inte bara hemstädning utan också andra typer av tjänster. Om du exempelvis står inför en flytt och vill ha hjälp med den så viktiga flyttstädningen – då gäller RUT-avdraget.

STRESSREDUCERING 

Professionell hemstädning har ofta en mycket bra stressreducerande effekt för många människor. Genom att frige tid i vardagen och låta människor ägna fritiden åt annat än städning, ökar välmåendet. På Städpulsen är vi övertygade om att en stor anledning till den ökande populariteten för städtjänster beror på detta. Allt fler människor inser helt enkelt de stora och hälsosamma fördelarna med hemstädning i Stockholm. Många av dessa vänder sig till oss för att ta del av någon av våra tjänster.

STÄDPULSEN - TJÄNSTER INOM HEMSTÄD

Städpulsen levererar en rad olika tjänster till de som inte kan, vill eller orkar ägna tid åt att städa hemmet. Vi har lång erfarenhet och stor kunskap om hur man levererar den bästa, mest heltäckande och mest flexibla servicen inom hemstädning. Alla människor och hem har nämligen olika behov när det kommer till städning. Och det är av den anledningen som vi erbjuder oss att leverera tjänsterna med det intervall som den specifika kunden önskar.

 

För vissa lämpar det sig att ha hemstädning i Stockholm varannan vecka, eller kanske till och med en gång i månaden. I andra hem behövs ett tätare intervall, och då är det vanligt att vi kommer på besök en eller ett par gånger i veckan. Oavsett vilket intervall som du väljer så kan du naturligtvis ändra frekvensen om det skulle visa sig att det du valt inte passar dig.

Vi erbjuder hemstädning över hela Sverige 

VILL DU VETA MER OM VÅRA TJÄNSTER INOM HEMSTÄDning

Våra tjänster är mycket uppskattade av både privatpersoner och företag, och vi får regelbundet in massvis med förfrågningar. Men vår personalstyrka är stor och vår vilja att leverera hemstädning i Stockholm till alla som vill är stark. Därför ordnar vi alltid så att vi kan ta på oss alla nya uppdrag som dyker upp.

 

Är du intresserad av att veta mer? Kontakta oss på Städpulsen redan idag så kan vi boka tid för ett kostnadsfritt möte där vi diskuterar potentiellt upplägg och kostnad. Dessutom har vi alltid 14 dagars ångerrätt från första städtillfället, så att du kan säkerställa att du är nöjd med resultatet av hemstädningen!


Du når oss på telefonnummer 0775-33 30 11 eller via mail: kundtjanst@stadpulsen.se
Välkommen!

Jobba med oss

3 städare

Om städpulsen

superhjältar med kappor i olika färger

Referenser

Edward Blom

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi