FÖNSTERPUTS STOCKHOLM 

rena fönster med grön miljö ute

fÖNSTERPUTS STOCKHOLM

Vill du ta del av Stockholms bästa fönsterputs? Fyll i vårt kontaktformulär nedan, se ditt pris direkt och boka fönsterputs idag!

 

vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Städpulsens fönsterputs i Stockholm

Välkommen till Städpulsen!

 

Våra miljöhjältar levererar professionell och Svanenmärkt fönsterputs till ett konkurrenskraftigt pris i hela Stockholm. Ett ökande antal människor vänder sig till oss för regelbunden putsning varje år. Vi växer ständigt och är övertygade om att vår popularitet och framgång kan förklaras med vår konstanta strävan att utvecklas. När du vänder dig till oss på Städpulsen för fönsterputs i Stockholm kan du räkna med:

ERFARENHET 

Städpulsen har många års erfarenhet i branschen. Faktum är att vi har erbjudit högkvalitativa och effektiva tjänster inom fönsterputs i Stockholms alla hörn i över 30 år. Detta gör oss till ett av de företag som verkat längst i fönsterputsningens tjänst i hela regionen.

SERVICE

Vår högsta prioritet är och har alltid varit att göra våra kunder nöjda. Vi tummar aldrig på kvaliteten i vår fönsterputs i Stockholm och inte heller på kvaliteten i vår kundservice. När ni vänder er till oss på Städpulsen kan ni räkna med tydliga villkor, god kommunikation och resultat som alltid matchar era behov och förväntningar.

SVANENMÄRKT FÖNSTERPUTS I STOCKHOLM 

Vi vet att rena fönster inte behöver komma till bekostnad av ett stort klimatavtryck. På Städpulsen levererar vi Svanenmärkt och högkvalitativ fönsterputs i Stockholm för att värna om miljön. Vi använder enbart Svanenmärkta rengöringsmedel och metoder för att både vi och du som kund ska bidra till ett hållbart klimat! Vill du veta mer om Städpulsen och vår fönsterputs i Stockholm? Kontakta oss på 0775 33 30 11 eller maila kundtjanst@stadpulsen.se!

KUNSKAP 

All personal som utför fönsterputs i Stockholm i Städpulsens namn besitter stor kompetens och har genomgått gedigen utbildning inom området i vår egen digitala utbildningsplattform.  Vi ser det som en självklarhet att alla i vårt team ska besitta samma nivå av kunskap. Detta för att alltid kunna garantera samma höga kvalitet oavsett vem som utför ett uppdrag.

 

Vi håller dessutom ett ständigt vakande öra mot rälsen när det gäller nya verktyg och metoder för Svanenmärkt fönsterputs i Stockholm.

VARIERANDE PROJEKT 

Det finns inga projekt inom fönsterputs i Stockholm som är för stora eller för små för Städpulsen. Vi ser det som en självklarhet att alltid leverera goda resultat alldeles oavsett beställare och omfattning av fönsterputsningen.

 

Tjänsterna anpassas utefter förutsättningarna vid varje enskilt projekt. Vårt team ser helt enkelt till att förse er med rena fönster alldeles oavsett hur många eller stora de är, och oavsett position.

HUR OFTA BÖR VI ANLITA PROFESSIONELL FÖNSTERPUTS I STOCKHOLM? 

Det finns ett antal olika faktorer som spelar in i hur ofta behovet av våra tjänster uppstår. En viktig faktor är förstås fönstrets exponering mot sådant som gör det smutsigt. Vissa platser drabbas helt enkelt hårdare av smuts, avfall och väderförhållanden än andra. Det ska också sägas att vissa fönster tenderar att snabbare se smutsiga ut än andra och detta kan också påverka behovet av rengöring. En tredje minst lika viktig faktor för fönsterputsbehovet är kundens egna preferenser. För vissa är rena fönster viktigare än för andra.

 

Med detta sagt så brukar ett vanligt intervall för fönsterputs i Stockholm vara två gånger om året – En gång på hösten och en gång på våren. Fyll i vårt formulär för att se ditt pris direkt och boka din fönsterputs i Stockholm. Via ikonen nere till höger kan du chatta med vår kundtjänst för att veta mer, det går även att kontakta oss via mail på kundtjanst@stadpulsen.se .

FÖNSTERPUTS FÖR PRIVATPERSONER I STOCKHOLM 

Städpulsens miljöhjältar är specialiserade på att leverera högkvalitativ fönsterputs till privatpersoner i hela region Stockholm. Vi erbjuder möjligheter till enskilda putstillfällen såväl som regelbunden rengöring för den som önskar. Precis som våra tjänster för företag och organisationer – som vi talar mer om längre ner – anpassas alltid våra privata tjänster utefter den specifika fastighetens och de specifika fönstrens behov. Vi lämnar dessutom goda garantier och schyssta villkor vid alla uppdrag vi tar oss för.

FAQ

Betalar jag ett fast pris för fönsterputs?

Ja, det är ett fast pris om ni uppgivit rätt antal och typ av fönster. Om vår uppfattning av objektets skick (tex. vid onormal nedsmutsning) är annorlunda än beställarens och vi ser att vi kommer behöva mer tid kontaktas kunden för godkännande av extra tid.

frågetecken

FÖNSTERPUTS FÖR HYRESVÄRDAR OCH BOSTADSRÄTTSFÖRENINGAR I STOCKHOLM

På Städpulsen arbetar vi med ett stort antal företag, hyresvärdar och BRF:er i Stockholm med olika storlek för regelbunden fönsterputs. Tjänsten formas utefter varje kunds och fastighets unika behov och syftar till att säkerställa rena och fina fönster för de som vistas i och passerar lokalerna.

Regelbundna tjänster 

När vi åtar oss ett uppdrag inom fönsterputsning i Stockholm sätts ett schema och kontrakt ihop med BRF:en eller hyresvärden i fråga. Här framgår vilket intervall kunden vill ha på sin puts och vad föreningen/hyresvärden kan vänta sig av våra tjänster och av oss som professionell firma.

Kundanpassade lösningar 

Behoven av fönsterputs skiljer sig rejält mellan olika fastigheter i Stockholm. Därför ser vi till att alla uppdrag vi tar oss an formas utefter varje kunds specifika behov. Vi anpassar vårt arbete utefter storleken på fastigheten, mängden fönster såväl som fönstertyp och – inte minst – med hänsyn till kundens budget.

Större projekt inom fönsterputs i Stockholm

Städpulsen har inte bara lång erfarenhet av att leverera fönsterputs i Stockholm utan också kapacitet nog att åta sig exceptionellt stora och/eller komplicerade projekt. Under våra över 30 år i branschen har vi arbetat med några av stans största fastighetskomplex och största kunder. Vi har också arbetat med mängder av särskilt komplexa fönsterkonstruktioner. Som vi nämnt tidigare tackar vårt stora team alltid ja till alla uppdrag - hur mycket detta än kräver av oss – och vi ser till att finnas tillgängliga med kort varsel.

 

 

 

 

 

 

KOSTNADSFRI KONSULTATION VID VÅRA FÖRETAGSTJÄNSTER 

Funderar du på att anlita Städpulsen för din fönsterputs i Stockholm? Då har du säkert frågor om saken som fortsatt är obesvarade. Du kan se ditt pris och boka på vår hemsida men om du har några frågor kan du kontakta vår kundtjänst på kundtjanst@stadpulsen.se eller skriva till oss i chatten genom att klicka på den blå ikonen nere till höger.  

 

När det kommer till våra företagstjänster erbjuder vi gratis konsultation till alla som är intresserade av att veta mer om våra tjänster. Våra experter gör gärna ett besök hos er för att göra en djupgående bedömning av fönstren och av rengöringsbehovet. Under konsultationen går vi igenom behov, budget och önskemål så att tjänsten – utifall att du väljer att bli kund hos Städpulsen – formas på ett sätt som matchar ditt företags situation.

KONTAKTA STÄDPULSEN FÖR STOCKHOLMS BÄSTA FÖNSTERPUTS IDAG! 

På Städpulsen är vi stolta över att kunna erbjuda fönsterputs av absolut högsta kvalitet till våra kunder. När du vänder dig till oss kan du räkna med såväl rena fönster som god service genom hela samarbetet. Vårt team arbetar noga för att leverera så goda resultat som möjligt till ett så konkurrenskraftigt pris som möjligt. Vi ser till att alla villkor gällande arbetet, såväl kostnad som omfattning och vad du som kund kan förvänta dig, framgår tydligt. Du kan dessutom enkelt nå oss för frågor och funderingar när de uppstår.

 

Vill du veta mer om hur du kan få hjälp av Stockholms bästa företag inom fönsterputs?

Se ditt pris och boka direkt via vårt formulär eller kontakta oss på kundtjanst@stadpulsen.se eller 0775 33 30 11

Jobba med oss

pusselbitar

Om städpulsen

superhjältar med kappor i olika färger

Referenser

en familj som anlitar städpulsen

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vi erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi