FÖNSTERPUTS STOCKHOLM

Fönsterputs i Stockholm för skinande rena fönster

fönsterputs för strålande fönster i Stockholm  

Städpulsens miljöproffs hjälper dig få dina fönster skinande rena med Svanenmärkt fönsterputs i ditt hem i Stockholm. 

 

Få tid till det som du brinner för och kom hem till rena och fina fönster. Fyll i vårt formulär, se ditt pris direkt och boka din fönsterputs idag vi finns nära med vår service i Stockholm

 

vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Välj STÄDPULSEN FÖR FÖNSTERPUTS av högsta kvalitet I stockholm

I en stad där mycket händer och där vardagslivet rullar på med jobb, hämtning och lämning samt andra måsten finns vi på Städpulsen för att ge dig vilopuls och tid över för annat än måsten. Boka vår fönsterputs med fastpris, rutavdrag och nöjdkundgaranti idag vi finns bara en online bokning bort och vi är anpassningsbara och kan tillgodose dina behov. Låt städpulsens team ta hand om dig så du kan ta hand om dig och njuta av extra tid för livets viktiga stunder. 

Vi har erfarenhet och kompetens 

Vi är ett av de mest erfarna företagen inom fönsterputs i Stockholm. Sedan starten har vi försett kunder och fastigheter runt om i staden med skinande rena fönster regelbundet.

 

För att garantera samma höga kvalitet vid alla arbeten får all personal på Städpulsen genomgå samma utbildningar och fortbildningar i vår egen digitala utbildningsplattform. Av samma anledning ser vi dessutom till att alltid använda oss av de senaste materialen och metoderna på fönsterputs-marknaden.

Vi är anppasningsbara

Kundernas önskemål och behov står alltid i centrum när Städpulsen genomför fönsterputs hos dig i Stockholm. De allra flesta anlitar oss för schemalagda tjänster men vi erbjuder också självklart fönsterputsning vid enstaka tillfällen för de som önskar!

 

Det finns inte några projekt som är för stora eller för små för oss när det gäller fönsterputs i Stockholm. Vi åtar oss alla uppdrag som kommer in oavsett omfattning och ser till att hitta en lösning som passar just dina behov.

Vår leverans är alltid Svanenmärkt   

När du väljer Städpulsen för fönsterputs i Stockholm gör du ett miljömedvetet val. Vi strävar nämligen alltid efter att leverera tjänster med så litet klimatavtryck som möjligt. Vi är ett Svanenmärkt företag och vårt team använder sig därför bara av rengöringsmedel som uppfyller Svanens krav. Vi använder inga skadliga kemikalier och därför utför vi inte fönsterputs i minusgrader.

 

Dessutom strävar vi alltid efter reducerad användning av vatten när vi genomför fönsterputs i Stockholm och i övriga landet.

lokalvårdare från Städpulsen och familj i köket

FAQ

Betalar jag ett fast pris för fönsterputs?

Ja, det är ett fast pris om ni uppgivit rätt antal och typ av fönster. Om vår uppfattning av objektets skick är annorlunda än beställarens och vi ser att vi kommer behöva mer tid kontaktas kunden för godkännande av extra tid. Vi har samlat våra vanligaste frågorn här nedan. 

frågetecken

 

Vilopuls hemma 

Våra miljöpoffs tar hand om din fönster i Stockholm 

 

 

 

Fönsterputs som gynnar dig och miljön

Om man putsar sina fönster regelbundet bidrar det till att mer ljus släpps in jämfört om fönstrena hade varit smutsiga. Vi påverkas mycket av vår omgivning och känner oss glada av att vistas i miljöer som känns ljusa och städade. Hur rena dina fönster är hemma bidrar faktiskt till detta också. Därför behövs det med jämna mellanrum en fönsterputs, för att ditt leende ska skina lika mycket som solen genom dina fönster!

Men ibland räcker inte tiden till att putsa fönstren hemma, många upplever att de redan har problem att få ihop sin vardag. Vid såna tillfällen kan det vara bra att anlita våra miljöproffs i Stockholm som verkligen vet hur man får dina fönster skinande rena! 

Det finns allt för många fönster i Stockholm som är smutsiga och som putsas och tvättas på fel sätt, så att det knappt märks att man utfört en fönsterputs. På Städpulsen tycker vi att fönstren i Stockholm förtjänar mer kärlek och omhändertagande. Vi anser att fönsterputs = städkonst! 

Fönsterputs för privatpersoner i Stockholm

Att välputsade fönster höjer upplevelsen av ett hem är säkerligen något som många vet. På Städpulsen är vi experter på denna typ av regelbundna tjänster. När du som privatperson vänder dig till oss ser vårt team till att alltid säkerställa skinande rena fönster i din lägenhet, ditt radhus eller din villa.

 

Glöm inte att du som privatperson i Stockholm kan nyttja RUT-avdraget när du tar hjälp med professionell fönsterputs. Du kan läsa mer om villkoren på Skatteverkets hemsida eller genom att fylla i vårt formulär här på hemsidan!

Fönsterputs för företag i Stockholm

Vi har en stor del kunder i Stockholm som består av företag och organisationer. Oavsett vilken verksamhet man bedriver, så är det viktigt att ge ett professionellt och rent intryck, både mot personal, kunder och samarbetspartners. Rena fönster är självklart en bidragande faktor till just detta. Anlita Städpulsens miljöproffs för att säkerställa att ditt kontor eller dina lokaler är inbjudande för alla som befinner sig där!

 

Boka fönsterputs på ditt företag redan idag, boka här.

SÅ FUNGERAR FÖNSTERPUTS I stockholm MED STÄDPULSEN

Funderar du på att anlita Städpulsen för fönsterputs i Stockholm? Såhär ser processen ut:

Steg för steg - vägen till skinande fönster

Se ditt pris eller begär offert

När du fått ditt pris, och bekräftat din leverans som privatperson, är det dags för vårt team att schemalägga vår utbildade personal och förbereda fönsterputsen. Som företag gäller detsamma efter att du godkänt offert.

Förberedelse 

Om det står möbler eller föremål längs fönstren behöver dessa tas bort så att Städpulsens miljöhjältar i Stockholm kan få fönstren att skina som aldrig förr! Vill du hellre att vi gör detta också? Klart vi kan fixa det! Meddela oss innan så att vi kan avsätta mer tid. Ta fram eventuella fönsternycklar om det finns. Vi kan även hjälpa till med att torka av mellan fönster, av trä- eller aluminiumramar och/eller persienner, meddela även detta i god tid innan vi besöker dig.

 

Behoven av fönsterputs skiljer sig rejält mellan olika fastigheter i Stockholm, baserat på en rad olika faktorer. Därför ser vi till att alla uppdrag vi tar oss an utformas efter varje kunds specifika behov. Vi anpassar vårt arbete utefter storleken på fastigheten, mängden fönster såväl som fönstertyp och – inte minst – med hänsyn till kundens budget!

Fönsterputsen utförs

Vi är på plats på utsatt datum och tid för att köra igång med professionell fönsterputs i Stockholm. I de fall då du inte är hemma kan nyckeln självklart lämnas till oss på förhand. All utrustning och alla nödvändiga rengöringsmedel tas med av vårt team vid varje tillfälle som fönstren ska putsas. Fönstren rengörs noggrant på både insidan och utsidan.

Efterkontroll och kundnöjdhet

På Städpulsen säkerställer vi alltid att vår fönsterputs som utförts i Stockholm är till belåtenhet för dig som kund. Om du upplever att dina förväntningar av vårt arbete inte blivit bemötta – eller om du har några frågor och funderingar – är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi ser alltid till att lösa eventuella problem!

Skräddarsydda lösningar som passar dig

Behovet av fönsterputs varierar lika mycket i Stockholm som i övriga Sverige. Ett vanligt intervall är att anlita Städpulsen för putsning ungefär en gång varje halvår, förslagsvis varje höst och vår. I vissa fall kan läget på fastigheten göra att behovet av fönsterputs är större. Exempelvis då fastigheten är belägen på ett sätt att den drabbas mer än andra av smuts, avgaser eller väderförhållanden. Man ska också komma ihåg att önskemålen och behoven av rena fönster kan skiljas mellan olika kunder baserat på personlig smak. Vissa föredrar rena fönster oftare än andra, helt enkelt!

STÄDPULSEN: STOCKHOLMS BÄSTA FÖNSTERPUTS

Tveka aldrig att höra av dig till vår kundtjänst om det är något du undrar över! Kontakta oss redan idag för att få mer information om pris samt dina valmöjligheter gällande tjänsterna. Vårt team står tillgängliga för konsultation och för att besvara alla dina frågor du kan tänkas ha. Vi erbjuder självklart alltid en kostnadsfri offert. Du kan också boka in ett kostnadsfritt möte där vi besöker din fastighet i Stockholm för att se över behovet av fönsterputs.

 

Fyll i vårt formulär, se ditt pris och boka direkt idag!

Du kan också nå oss via telefon på 0775 33 30 11 eller via mail på kundtjanst@stadpulsen.se

Jobba med oss

3 städare

Om städpulsen

superhjältar med kappor i olika färger

Referenser

Edward Blom

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi