FÖNSTERPUTS SÖDERTÄLJE

rena fönster med grön miljö ute

Svanenmärkt fönsterputs i Södertälje på dina villkor!

Ta hjälp av Städpulsens miljöproffs som utför Svanenmärkt fönsterputsning hemma hos dig i Södertälje, och frigör tid till annat du vill göra!

 

Fyll i vårt formulär, se ditt pris direkt och boka din fönsterputs idag!

 

vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

VARFÖR VÄLJA STÄDPULSENs FÖNSTERPUTS I södertälje?

Städpulsen har under åren växt till att bli ett av de mest populära företagen inom fönsterputs i Södertälje. Vi tror starkt på att våra framgångar kan motiveras av ett antal olika egenskaper vi har i organisationen. 

ERFARENHET OCH KOMPETENS 

Vi är ett av de mest erfarna företagen inom fönsterputs, inte bara i Södertälje utan i hela Sverige. Sedan starten har vi försett kunder och fastigheter runt om i staden med fönsterputs som lämnar era fönster skinande rena.

 

För att garantera samma höga kvalitet vid alla arbeten får all personal på Städpulsen genomgå samma utbildningar och fortbildningar i vår egen digitala utbildningsplattform. Av samma anledning ser vi dessutom till att alltid använda oss av de senaste materialen och teknikerna på fönsterputs-marknaden.

FLEXIBILITET OCH ANPASSNING

Kundernas önskemål och behov kommer alltid först när Städpulsen genomför fönsterputs hos dig i Södertälje. De allra flesta anlitar oss för schemalagda tjänster, men vi erbjuder självklart fönsterputsning vid enstaka tillfällen för de som önskar också!

 

Inga jobb är för stora eller för små för oss på Städpulsen när det kommer till fönsterputs i Södertälje! Vi åtar oss alla uppdrag som kommer in oavsett omfattning och ser alltid till att hitta en lösning som passar just dina behov.

SVANENMÄRKTA LEVERANSER  

När du väljer Städpulsen för fönsterputs i Södertälje gör du ett miljömedvetet val. Vi strävar nämligen alltid efter att leverera tjänster med så litet klimatavtryck som möjligt. Vi är ett Svanenmärkt företag och vårt team använder sig därför bara av rengöringsmedel som uppfyller Svanens krav. Vi använder inga skadliga kemikalier och därför utför vi inte fönsterputs i minusgrader.

 

Dessutom strävar vi alltid efter reducerad användning av vatten när vi genomför fönsterputs i Södertälje och i övriga landet.

lokalvårdare från Städpulsen och familj i köket

FAQ

Betalar jag ett fast pris för fönsterputs?

Ja, det är ett fast pris om ni uppgivit rätt antal och typ av fönster. Om vår uppfattning av objektets skick (tex. vid onormal nedsmutsning) är annorlunda än beställarens och vi ser att vi kommer behöva mer tid kontaktas kunden för godkännande av extra tid.

frågetecken

 

Vilopuls hemma

Låt miljöproffs sköta fönsterputsningen

 

 

 

Fönsterputs i södertälje som gynnar dig och miljön

Vi påverkas mycket av vår omgivning och känner oss glada av att vistas i miljöer som känns ljusa och städade. Hur rena dina fönster är hemma bidrar till detta också. Därför behövs det med jämna mellanrum en fönsterputs, för att ditt leende ska skina lika mycket som solen genom dina fönster!

Känner du ibland att tiden inte räcker till att putsa fönstren hemma? Många upplever nämligen att de redan har problem att få ihop sin vardag. Vid såna tillfällen kan det vara bra att anlita miljöproffs i Södertälje som vet hur man får dina fönster skinande rena! 

Det finns allt för många fönster i Södertälje som är smutsiga och som putsas och tvättas på fel sätt, så att det knappt märks att man utfört en fönsterputs. På Städpulsen tycker vi att alla fönster förtjänar mer kärlek och omhändertagande. Vi anser att fönsterputs = städkonst! 

Fönsterputs för privatpersoner i Södertälje

Välputsade fönster höjer upplevelsen av ett hem och bidrar till ett ljusare intryck. Städpulsens miljöproffs är experter på regelbundna tjänster inom fönsterputs. När du som privatperson vänder dig till oss ser vårt team alltid till att säkerställa skinande rena fönster i din lägenhet, ditt radhus eller i din villa.

 

Glöm inte att du som privatperson i Södertälje kan nyttja RUT-avdraget när du får hjälp med professionell fönsterputs. Du kan läsa mer om villkoren på Skatteverkets hemsida eller genom att fylla i vårt formulär här på hemsidan.

Fönsterputs för företag i Södertälje

En stor del av våra kunder i Södertälje består av företag och organisationer. Det är viktigt att ge ett professionellt och rent intryck, både mot personal, kunder och samarbetspartners, oavsett vilken verksamhet man bedriver. Rena och fina fönster är en bidragande faktor till just detta. Anlita Städpulsen för fönsterputs och säkerställ att ditt kontor eller dina lokaler är inbjudande för alla som befinner sig där!

 

Boka fönsterputs på ditt företag i Södertälje redan idag, boka här.

SÅ FUNGERAR FÖNSTERPUTS I södertälje MED STÄDPULSEN

Känner du för att anlita Städpulsen för fönsterputs i Södertälje? Såhär ser processen ut:

Steg för steg - vägen till skinande fönster

Se ditt pris eller begär offert

När du fått ditt pris, och bekräftat din leverans som privatperson, är det dags för vårt team att schemalägga vår utbildade personal och förbereda inför fönsterputsen. Som företag gäller detsamma efter att du godkänt vår offert.

Förberedelse 

Om det står möbler eller föremål längs fönstren behöver dessa tas bort så att Städpulsens miljöhjältar kan få fönstren att skina som aldrig förr! Vill du hellre att vi gör detta också? Det fixar vi! Meddela oss innan så att vi kan avsätta mer tid till detta. Ta fram fönsternycklar om dessa finns. Vi kan även hjälpa till med att torka av mellan fönster, av trä- eller aluminiumramar och/eller persienner, meddela om detta i god tid innan vi besöker dig.

 

Behoven av fönsterputs kan skilja sig mellan olika fastigheter i Södertälje. Därför ser vi alltid till att alla uppdrag vi tar oss an utformas efter varje kunds behov. Vi anpassar vårt arbete utefter storleken på fastigheten, mängden fönster såväl som fönstertyp och – inte minst – med hänsyn till kundens budget.

Fönsterputsen utförs

Vi är på plats på utsatt tid och datum för att köra igång med fönsterputs i Södertälje. I de fall du inte är hemma kan nyckeln lämnas till oss på förhand. All utrustning och alla nödvändiga rengöringsmedel tas med av våra miljöproffs vid varje tillfälle som fönstren ska putsas. Fönstren rengörs noggrant på både insidan och utsidan!

Efterkontroll och kundnöjdhet

På Städpulsen säkerställer vi alltid att du är nöjd med vår fönsterputs som utförts i Södertälje. Om du upplever att dina förväntningar av vårt arbete inte blivit bemötta – eller om du har några frågor och funderingar – är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi ser alltid till att lösa eventuella problem!

Skräddarsydda lösningar som passar dig

Behovet av fönsterputs varierar lika mycket i Södertälje som i övriga Sverige. Ett vanligt intervall är att anlita Städpulsen för putsning ungefär en gång varje halvår, varje höst och vår. I vissa fall kan läget på fastigheten göra att behovet av fönsterputs är större. Exempelvis då fastigheten är belägen på ett sätt att den drabbas mer än andra av smuts, avgaser eller väderförhållanden. Man ska också komma ihåg att önskemålen och behoven av rena fönster kan skiljas mellan olika kunder baserat på personlig smak. Vissa föredrar rena fönster oftare än andra, helt enkelt!

STÄDPULSEN: SÖDERTÄLJES BÄSTA FÖNSTERPUTS

Tveka aldrig att höra av dig till vår kundtjänst om det är något du undrar över! Kontakta oss redan idag för att få mer information om pris samt valmöjligheter gällande tjänsterna. Vårt team är tillgängliga för konsultation och för att besvara dina frågor. Vi erbjuder alltid en kostnadsfri offert. Du kan också boka in ett kostnadsfritt möte där vi besöker din fastighet i Södertälje för att se över behovet av hur ofta det behövs en fönsterputs!

 

Fyll i vårt formulär, se ditt pris och boka direkt idag!

Du kan också nå oss via telefon på 0775 33 30 11 eller via mail på kundtjanst@stadpulsen.se

Jobba med oss

3 städare

Om städpulsen

superhjältar med kappor i olika färger

Referenser

Edward Blom

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi