HEMSTÄDNING SOLNA

Hemstädning SOLNa

- UTFÖRD AV MILJÖPROFFS

Räcker tiden inte till hemma?

 

Låt våra miljöproffs vårda ditt hem så du får tid över till saker som är viktigt för dig. Städpulsens svanenmärkta hemstädning i Solna är auktoriserad och kundanpassas efter dina behov! 

 

Fyll i formuläret nedan, se ditt pris och boka din hemstädning direkt!

 

vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

VARFÖR ska du VÄLJA STÄDPULSENS HEMSTÄDNING I solna? 

KUNDANPASSAD

Vi tycker att en professionell städfirma alltid ska utgå och anpassa sig efter kundens behov, och inte tvärtom. Allas liv ser såklart också väldigt olika ut, och därför skiljer sig också självklart behoven vid hemstädning i Solna.

 

Som kund är det bra att säkerställa att tjänsterna hos företaget du anlitar följer dina riktlinjer och ditt behov av städning. Kommer tjänsterna med önskad regelbundenhet? Vilka dagar kan de komma, och är det alltid fasta tider? För att trivas med hemstädningen är särskilt de fasta tiderna något man inte ska glömma bort. 

RIMLIGA PRISER

Många skickliga städfirmor finns där ute. Tyvärr finns det dock också många städfirmor som tar överpriser för ofta ganska undermåliga tjänster. I dagens samhälle där professionella och pålitliga städfirmor finns bör du, som överväger hemstädning i Solna, välja någon av dessa – och varför inte då Städpulsen?

 

Vi erbjuder den bästa städtjänsten på marknaden till ett mycket konkurrenskraftigt pris!

NÖJD KUND GARANTI

Det är viktigt att städfirman du väljer vid hemstädning i Solna är seriös och pålitlig. När du anlitar Städpulsen har du som kund alltid schyssta villkor från kostnadsförslag ända fram till slutförandet av själva städarbetet. Det gäller även de villkor som erbjuds till dig som kund.

 

Vi har även en nöjd kund garanti samt försäkringar om eventuellt olyckan skulle vara framme. Alla anställda hos Städpulsen har rättvisa villkor vilket är en trygghet för dig som kund!

städpulsen levererar hemstädning i Åstorp

LÄS MER OM HEMSTÄDNING i solna

Våra miljöhjältar tar hand om ditt hem och vårdar det effektivt med metoder och medel som är Svanenmärkta och snälla mot miljön. Vi använder aldrig medel och kemikalier som är skadliga för miljön! När Städpulsens miljöproffs utför hemstädning hos dig i Solna, frigör vi tid till dig som du kan lägga på exakt vad just du vill. Du kan slappna av och komma hem till ett rent hem, och vår natur tar ingen skada. Vår personal har kollektivavtal och utbildas i vår egen digitala utbildningsplattform inom hemstädning och miljöarbete. All personal vidareutbildas även löpande.

 

Det är upp till dig om vi ska städa ditt hem varje, varannan eller var fjärde vecka. För en enstaka städning väljer du istället en storstädning. Självklart kan du välja att anlita oss för en provstädning och sedan välja om du vill gå vidare med regelbunden hemstädning. Oavsett vilket du väljer, kan du lita på att Städpulsen utför Svanenmärkt hemstädning hos i Solna, som håller hög kvalitet och hålls efter regelbundet.

 

Som avtalskund har du dessutom rabatt på våra övriga tjänster, som t.ex. fönsterputs. Du kan i vår kundinloggning här på hemsidan se när du har städning, och vem som kommer och städar, samt fakturabelopp och om dina fakturor är betalda.

HUR ÄR DET ATT VARA KUND HOS STÄDPULSEN? 

Vill du veta mer om hur det är att vara kund hos oss på Städpulsen? Klicka nedan för att se på vår video:

HUR GÅR STÄDPULSENS HEMSTÄDNING I SOLNA TILL? 

Så, hur går du som kund tillväga för att boka Städpulsens hemstädning i Solna? 

så bokar du hemstädning i Åstorp

 

2. Välj önskad dag och tid för din hemstädning

 

3. Du får en bekräftelse på bokning och hemstädningen startar


När vi börjar städa hos dig, sätter vi alltid ut ett städ-startpaket, som innehåller allt nödvändigt städmaterial, exklusive dammsugare med tillbehör samt toalettborste. Detta städmaterial har du så länge du är kund hos Städpulsen. När vårt städmaterial börjar ta slut, fyller vi på det.

HUR FAKTURERAR VI? 

Vi fakturerar vanligtvis via e-post, kring den 20:e varje månad, med 10 dagars betaltid. Fakturans förfallodatum infaller i slutet av månaden. Städmaterial är inte skattereduktionsberättigat och därför faktureras detta på en separat rad i fakturan.

 

E-FAKTURA

Det enklaste och säkraste sättet att få fakturan från oss är via E-faktura. Du ansluter dig genom att söka upp Städpulsen AB via din internetbank. Du kan anmäla dig för E-faktura redan samma dag som du skickat in din beställning.

AUTOGIRO

Gör det enkelt för dig med autogiro. Du får fakturan för städhjälpen som vanligt, men beloppet dras på förfallodagen från ditt konto. Enkelt och tryggt för dig.

 

 

 

RUT-AVDRAG

Vi gör preliminär skattereduktion för hushållsnära tjänster, på 50% av arbetskostnaden, direkt på fakturan och debiterar inga start- eller inställelsekostnader när du anlitar oss för RUT-tjänster.

VILOPULS HEMMA

Låt miljöproffs sköta städningen

Att tänka på vid hemstädning i solna

Fler och fler går i tankarna att frigöra tid i sin vardag och anlita professionell städhjälp. Vi tror starkt att det beror på att fördelarna med hemstädning har blivit mycket tydligare för våra kunder. Genom att låta en seriös leverantör vårda ditt hem, frigörs massa tid till intressen - familj, vänner och mycket mer. Det finns några saker att tänka på för att välja den rätta professionella leverantören för hemstädning i Solna: 

ETT PERSONLIGT STÄDFÖRETAG

Precis som med så mycket annat gällande städföretag varierar inställningen till personlig kontakt mellan firmor. Inom vissa organisationer är det viktigt att kunderna har en god kontakt med lokalvårdarna som utför hemstädningen. För oss på Städpulsen är denna kontakt faktiskt grunden till hela vår verksamhet. 

 

För oss är det viktigt att uppnå ett förtroende när det gäller vår hemstädning i Solna. Det är såklart alltid viktigt, men extra viktigt då det handlar om personer/familjer med liten eller ingen erfarenhet av professionell städning i hemmet sen tidigare. För att du ska kunna känna dig trygg med att en eller ett par främmande människor ska komma in i ditt hem på regelbunden basis, krävs en tillit och trygghet. När vi städar hemma hos dig kan du känna dig säker över att våra städare kommer värna och respektera ditt hem.

 

PROFESSIONELL LEVERANS 

Som en professionell städfirma inom hemstädning är all vår personal legitimerad. Detta ökar tryggheten både för kunden, företaget och för de anställda. Som kund hos Städpulsen kan du dessutom räkna med att samma person utför hemstädning hos dig vid hemstädning i Solna. Vi byter inte i onödan, utan vi strävar alltid efter att ha regelbunden service utförd av samma person eller personer. För att ytterligare underbygga säkerheten för alla inblandade är vi både certifierade och välförsäkrade.

 

För oss är det viktigt att etablera en god relation mellan dig som kund och vår personal. Detsamma gäller för relationen till själva organisationen. När du väljer att anlita oss ska det alltid vara enkelt för dig att ta kontakt för frågor och funderingar. Du får därför en kontaktperson som du enkelt kan nå som hemstädningskund. När du väljer Städpulsen som leverantör av hemstädning i Solna kan du alltid känna dig trygg och säker!

FAQ

Får man samma person vid varje städtillfälle?

Om ni har avtal om hemstädning med oss försöker vi självklart alltid att skicka samma person. Vid tex sjukdom eller semester, så skickar vi en vikarie istället.

frågetecken

FÖRDELAR MED STÄDPULSENS HEMSTÄDNING I solna

få tid över till annat med hemstädning i Ängelholm

TID ÖVER TILL ANNAT 

När du anlitar en professionell städleverantör så får du tid över till annat du älskar att göra, möjligheterna blir alltså oändliga! Idag är det vanligt att många hushåll anlitar hemstädning i Solna. Med tanke på konkurrensen på marknaden och företagens professionella tjänster är städning nu något som anlitas av alla. Det är inte längre en tjänst som enbart anlitas av de rikaste i samhället. Alla vill ha ett rent och fint hem! 

UNDERLÄTTA VARDAGEN 

Vi tror att RUT-avdraget är en stor anledning till varför hemstädning i Solna blivit så extremt populärt de senaste åren. Med hjälp av RUT kan du dra av en stor del av den totala kostnaden för städtjänster av olika slag. Det gäller inte bara på hemstädning utan alla tjänster som vi på Städpulsen erbjuder. Om du exempelvis står inför en flytt och vill ha hjälp med den så viktiga flyttstädningen – då gäller RUT-avdraget.

STRESSREDUCERING 

Professionell hemstädning har ofta stressreducerande effekt på oss människor. Öka ditt välmående genom att låta proffs sköta städningen och få tid över till annat i din vardag! Vi på Städpulsen tvivlar inte på att den ökade populariteten för städtjänster beror på just det här. Allt fler människor inser de stora och hälsosamma fördelarna med hemstädning i Solna.

  

NÄR DU VILL FÅ TID FÖR ANNAT - ANLITA STÄDHJÄLP

Alla människor gillar att komma hem till ett nystädat och väldoftande hem. Ett hem utan dammiga golv, med ett rent badrum och med ett rent kök. Det har visat sig att renligheten i hemmet har en stor inverkan på vårt mående. Ett rent hus eller en ren lägenhet kan förhöja vårt humör, medan ett smutsigt och ostädat hem kan bidra till att vi mår sämre. Vi mår helt enkelt som bäst när vi omger oss med en fin och städad hemmiljö! Tyvärr är det långt ifrån alla människor som väljer att lägga ordentligt med tid på hemstädningen själva. Det kan handla om att de inte har möjlighet eller lust att spendera tid med en dammsugare när de väl kommer hem från jobbet. Den tiden vill man ägna åt familjen, kompisarna eller bara slappa i soffan. Det är för dessa människor som våra miljöhjältar på Städpulsen står till tjänst!

VÅRA TJÄNSTER INOM HEMSTÄD

Vi har en lång erfarenhet och stor kunskap om hur man levererar den bästa och den mest flexibla servicen inom hemstädning! Alla människor och hem har såklart olika behov när det kommer till städning. Och det är av den anledningen som vi erbjuder oss att leverera tjänsterna med det intervall som den specifika kunden önskar. Din önskan står alltid högst! 

 

För vissa lämpar det sig att ha hemstädning i Solna varannan vecka, eller kanske till och med en gång i månaden. I andra hem behövs ett tätare intervall, och då är det vanligt att vi kommer på besök en eller ett par gånger i veckan. Oavsett vilket intervall som du väljer så kan du naturligtvis ändra frekvensen om det skulle visa sig att det du valt inte passar dig.

HEMSTÄDNING I solna -

MED KVALITET OCH BREDD

Vi tar hand om städningen av ditt hem så att du kan ägna tid åt andra saker. Personalen på Städpulsen är riktiga proffs på hemstäd. Därför kan du räkna med att slutresultatet blir både bättre och snabbare uppnått än om du hade valt att göra jobbet själv. Vi väljer inte bort några kunder, utan alla är välkomna att ta del av våra tjänster. Oavsett om det handlar om hemstädning i Danderyd av ett stort hus med mängder av familjemedlemmar. Eller om det enbart handlar om ett singelhushåll i en liten lägenhet. Oavsett om du är en karriärmänniska som inte har möjlighet att lägga den tid som krävs på städning. Eller om du börjar bli till åren och inte längre har ork att damma, putsa och skura. Städpulsen är till för alla!

VILL DU VETA MER OM VÅR HEMSTÄDNING I solna? 

Våra tjänster är uppskattade av både privatpersoner och företag, och vi får regelbundet in massvis med förfrågningar! Vår personalstyrka är stor och vår vilja att leverera hemstädning i Solna till alla som vill är stor. Därför ordnar vi alltid så att vi kan ta på oss alla nya uppdrag som dyker upp.

 

Är du intresserad av att veta mer? Kontakta oss på Städpulsen redan idag så kan vi boka tid för ett kostnadsfritt möte där vi diskuterar potentiellt upplägg och kostnad. Dessutom har vi alltid 14 dagars ångerrätt från första städtillfället, så att du kan säkerställa att du är nöjd med resultatet av hemstädningen!


Du når oss på telefonnummer 0775-33 30 11 eller via mail: kundtjanst@stadpulsen.se
Välkommen!

Jobba med oss

3 städare

Om städpulsen

superhjältar med kappor i olika färger

Referenser

Edward Blom

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi