BLOGG

Bättre hemmiljö med svanenmärkt hemstädning

null

Det finns många städfirmor att välja på när du vill få det fint städat hemma. Genom att välja ett svanenmärkt städföretag får du dessutom en bättre hemmiljö att komma hem till. Både rent hemma och mer miljövänligt.

MILJÖVÄNLIG STÄDNING

Vi på Städpulsen är sedan 2010 Svanenmärkta och för oss har det alltid varit viktigt att ta hand om våra kunders hemmiljö. Det är en av flera anledningar till att så många väljer att bli kunder hos oss. Vi städar hem med miljövänliga metoder, städmaterial och medel märkta med Svanen. Detta medför att vi minskar vattenförbrukningen och mängden kemikalier.

 

Bra för dig och miljön

Låt våra miljöproffs ta hand om din städning i hemmet. Vi tar bort damm och smuts med miljömärkta städmedel. Ni får en ren inomhusmiljö och slipper utsläpp av farliga partiklar och ämnen under och efter städningen. Tillsammans får vi ett gott samvete. Bra för miljön och bra för människan.

 

Tryggt för dig som kund

Självklart är vi auktoriserat serviceföretag och vi har även kollektivavtal, så att du som kund vet att de anställda har bra villkor och att försäkringar m.m. finns. Det ska kännas tryggt att låta någon annan städa hemma hos dig. Vi vill ge dig vilopuls i ett rent hem.

 

 

Vad kostar svanenmärkt hemstäd?

Vill du veta vad Svanenmärkt hemstädning skulle kosta hos dig? Här får du direkt reda på pris för hemstäd och kan se om vi kan städa hos er. Hemstädning via Städpulsen är en hushållsnära tjänst och vi drar automatiskt av rut-avdraget, halva kostnaden för arbetet. Beställ direkt på hemsidan eller kontakta oss för mer information.

null
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi