BLOGG

Behöver du hjälp med något?

null

I och med Coronavirusets (Covid-19) spridning i Sverige, så är det många äldre som inte vågar eller kan ta sig ut. Även de i olika riskgrupper som följer folkhälsomyndigheten rekommendationer kan idag har svårt att utföra sina ärenden. Vi behöver i dessa tider hjälpa varandra och vi som företag vill göra det vi kan.

VAD KAN VI GÖRA FÖR DIG?

  • Tillhör du någon riskgrupp och kan eller bör inte gå ut nu?
  • Behöver du hjälp med att handla?
  • Har du något ärende som måste göras?
  • Finns det något annat vi kan göra för dig?

Kontakta oss, så kan vi se om vi kan hjälpa er med det.

HEMTJÄNST OCH STÄDNING

Flera hemtjänster drar i dessa tider in lågprioriterade stödinsatser. Det kan vara till exempel städning och renbäddning. Vi har full förståelse för detta, då hemtjänsten i brist på personal behöver prioritera andra stödinsatser.

 

Skulle du vara drabbad så kan vi självklart hjälpa er med både städning och bäddning av sängar. Du kan se pris för hemstädning direkt på vår hemsida. Skulle du hellre vilja ha hjälp med något specifikt och anpassat just för dig? Kontakta oss för pris och en personlig lösning för just er.

null
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi