BLOGG

Det ska vara enkelt att svana!

null

Svanenmärkningen är enkel att välja, men svår att få! Därför är vi extra stolta över att våra tjänster har klarat Svanenmärkets tuffa krav.

Vad innebär det att svana? 

Städpulsens tjänster är Svanenmärkta och är därför ett utmärkt val för dig som vill börja svana. För att beskriva vad svana innebär tar vi hjälp av Svanens förklaring till begreppet.  "Svana är ett ord för alla hållbara handlingar, stora som små. Med ordet svana vill vi inspirera till, och göra det enklare, att både prata om och leva ett mer hållbart liv. Du kan till exempel svana genom att åka kollektivt, reparera, köpa begagnat eller välja Svanenmärkt. Svanen vill både uppmuntra till att inte konsumera i onödan och att när du väl behöver köpa något nytt – välj Svanenmärkt!" (Svanen, 2022). 

 

Hur svanar vi på Städpulsen? 

Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Svanenmärkt städfirma  innebär genomförande av betydande miljöförbättringar i form av dels material, förbrukning av kemikalier och miljövänligare transport. Ni som väljer Städpulsen får en ren miljö och slipper utsläpp av farliga partiklar och ämnen under och efter städningen och tillsammans får vi ett gott samvete. Bra för miljön och bra för människan!

 

Våra svanenmärkta städtjänster

Svanenmärkningen gäller alla våra städtjänster t.ex. hemstädning, flyttstädning, storstädning, textiltvätt, fönsterputsning, fastighetsstädning, trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, och byggstädning. Det ledningssystem som vi följer är dessutom iso-certifierat för miljö och kvalitet.

svana ditt hem

Är du redo för att börja svana? Boka din Svanenmärkta hemstädning nedan: 

 

null
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi