BLOGG

Dina åsikter är viktiga

null

För oss på Städpulsen är det viktigt med miljö och kvalité i städningen. Vi vill minska miljöbelastningen och finnas där för att underlätta din vardag. För att vi ska kunna bli bättre och kunna erbjuda er de städtjänster som ni vill ha är det viktigt att vi får höra vad ni tycker om vårat arbete.

Då vi värdesätter våra kunders åsikter, har vi valt att samarbeta med Reco. Det ger våra kunder möjlighet att betygsätta vårt arbete. Du kan läsa mer om vad andra kunder skrivit om oss på Recos hemsida.

 

Har du tips, idéer eller synpunkter, hör gärna av dig direkt till oss. Vi tar glatt emot allas åsikter oavsett om det gäller städningen, våra fordon eller faktureringen. Vi vill finnas här för att underlätta er vardag. Är det så att vi inte kan genomföra förändringen idag, så tar vi med oss den i våra framtida utvecklingsplaner.

Exempelvis har flera i Malmö-regionen hört av sig och vill anlita oss som deras miljövänliga städföretag. Det gjorde att vi under hösten öppnade upp så att även de i Malmö och Lund med omnejd numera kan se sitt pris för hemstädning, flyttstädning, fönsterputs och storstädning, samt beställa direkt via vår hemsida.

 

Detta är bara ett av alla de tips och idéer vi fått in från er kunder. Vi arbetar med och tittar på flera andra delar som till exempel kundinloggning och e-faktura, där vi förhoppningsvis kan komma ut med mer information inom kort. Tills dess, kontakta gärna oss med dina synpunkter på städningen, hemsidan eller om ni önskar något annat som vi kan förbättra.

null
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi