BLOGG

Flyttstädning - det sista du tänker på - det första vi tänker på

Alla som någonsin har varit med om en flytt vet hur krävande det kan vara. Allt man äger ska skruvas isär, packas ner och bäras ner. Sedan ska det bäras upp, packas upp och skruvas ihop igen. Det är helt enkelt väldigt mycket att tänka på. Som ett avslut på det hela är det dags för flyttstädning. En uppgift som sällan är särskilt uppskattad då man hellre vill ägna tid åt att möblera och få i ordning det nya hemmet. Men det finns ett sätt att slippa det. Lösningen heter flyttstäd, och det är just vad vi på Städpulsen levererar!

Hur går processen till?

För att räkna ut priset och boka din flyttstädning kan du använda våran enkla och smarta knapp på våran hemsida. Du fyller enkelt i postnummer och kvadratmeter på bostaden som du vill ha städningen utfört i för att sedan se vad det kommer kosta för just dig. Sedan kan du välja den dag och tid som passar dig, så anpassar vi oss efter dig.

 

För att se vad en flyttstädning skulle kosta för dig kan du klicka på knappen nedan: 

Flyttstädning

Hur fungerar det när Städpulsen utför en flyttstädning?

Våra erfarna lokalvårdare kommer hem till dig den dag och tid som du valt. Vi ser gärna att du är hemma när vår medarbetare från Städpulsen kommer. Om det inte går, kan du i förväg lämna in nycklar till oss på våra regionkontor i Sollentuna, Halmstad, Klippan och Södertälje. Vi kan också hämta upp dina nycklar (vi tar ut en kostnad för resan) och lämna tillbaka dem efter flyttstädningen. Efter utförd städning är det bra om du kommer för att besiktiga vårt arbete. Om något är fel så rättar vi till det på en gång. 

 

Varför borde man ta in ett städföretag när man ska flyttstäda?

Med erfarenheten och utbildning inom området utför vi en professionell städning som även är miljömärkt. Du behöver inte ordna med material eller utrustning eftersom vi tar med allt som behövs. Istället för att flyttstädningen ska bli något stressigt avslut på ditt före detta boende kan du istället ägna tiden till något viktigare som att möblera ditt nya hem. Rutavdraget drar vi av direkt vid fakturering, vilket innebär att du bara betalar halva arbetskostnaden för städningen vid flytten.

 

Vill du veta exakt vad som ingår i en flyttstädning? Klicka på knappen nedan: 

null
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi