BLOGG

Fönsterputs som är bra för miljön

null

Framstår världen utanför fönstret som lite väl grå och tråkig? Det behöver inte bero på att det är måndag morgon, att det regnar eller att du måste laga bilen. Det kan helt enkelt bero på att dina fönster är smutsiga och skulle behöva en omgång fönsterputs. Och med en riktig fönsterputsning varar resultatet längre. Utan att miljön far illa.

GÖR ETT MILJÖVÄNLIGT VAL

Vår fönsterputsning är Svanenmärkt. Det innebär att vi inte använder kemikalier som är farliga för miljön. Vi putsar därför inte fönster i minusgrader. Det tjänar både du och miljön på. Vill du läsa mer om vad svanenmärkningen innebär? Läs vårt blogginlägg om Svanenmärkt städning.

 

HUR GÅR EN FÖNSTERPUTSNING TILL?

Alla människor och organisationer har olika städbehov, och detta gäller också behovet av fönsterputsning. Vissa privatpersoner vill ha våra tjänster mer sällan medan andra föredrar att få rena fönster med tätare intervall. Detsamma gäller förstås för företag och organisationer. På Städpulsen erbjuder vi alla kunder möjligheten att utifrån era unika behov skräddarsy hur ofta ni behöver våra tjänster inom fönsterputsning!


Du ser ditt pris och bokar din fönsterputs enkelt genom att klicka på knappen nedan.

Där fyller du enkelt i några val, som exempel hur många fönster du vill ha putsade. Sen väljer du den dag och tid som passar dig bäst, så fixar vi resten. Vi har även med oss all utrustning som behövs för att putsa dina fönster!

 

Det är aldrig en dålig idé att göra slag i saken för att få renare fönster. Kontakta oss redan idag för att höra mer om våra högkvalitativa fönsterputs-tjänster. Vi berättar om pris, omfattning och valmöjligheter gällande tjänsterna,och vi erbjuder naturligtvis kostnadsfri offert. Du når oss på telefonnummer 0775-33 30 11. Eller bokar din fönsterputs online med hjälp av knappen ovan.

 

FÅ STÄDTIPS PÅ YOUTUBE

Följ även vår Youtube-kanal, där du kan få tips om städning. Se vår film om fönsterputsning nedan.

null
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi