BLOGG

MILJÖVÄNLIG KONTORSSTÄDNING FÖR ALLA FÖRETAG

null

Att ha ett välstädat kontor påverkar mer än man tror. Främst för medarbetarnas arbetsmiljö, men även vad gäller besökares intryck av ert företag. Att då dessutom kunna visa upp att man anlitat ett Svanenmärkt städföretag ger er ytterligare positivt intryck av er inför era kunder och anställda.

SVANENMÄRKT KONTORSSTÄDNING

Städning av kontor är kanske inte det första en kontorschef tänker på, men ett välstädat kontor kan skapa trivsel och effektivitet. Genom att dessutom minimera de gifter som kan finnas i de kemikalier som andra städföretag använder, ger du dina anställda en bättre arbetsmiljö. Svanenmärkningen är en garant för att miljövänligare städmaterial används.

HUR MYCKET KOSTAR EN BRA STÄDNING?

Hur mycket en bra kontorsstädning kostar kan variera, beroende på lokalens utformning, hur många som rör sig i lokalerna m.m. På vår tjänstesida kan du be om en offert för städning på ert kontor. Skriv med så mycket information som möjligt om era lokaler, storlek, antal personer m.m.

 

För oss är det viktigt att vi levererar en tjänst som vi kan vara stolta över. Därför har vi miljömärkt oss med Svanen och använder miljömärkta städmedel. Vi är auktoriserat städföretag och utför regelbundna kvalitetsuppföljningar. Samt att vi alltid försöker planera så att ni får samma medarbetare. Det är en trygghet för både er och oss.

VAD ÄR ETT VÄLSTÄDAT KONTOR FÖR ER?

Vill ni att konferensrummet ska plockas i ordning? Har ni en entre där första intrycket från gäster är viktig? Har ni många olika som går på era toaletter? Vi vill lyssna på era behov och önskemål för att ge er den städning som ni vill ha. Vi vill att ni ska kunna fokusera på att utveckla ert företag, så tar vi hand om städningen.

 

Har ni många olika besökare i era lokaler. Då kanske ni behöver att lokalvårdaren är på plats och torkar av ytor ofta. Speciellt i dessa tider där risken för smitta behöver minskas. Vi kan i så fall ta fram förslag på hur vi kan städa mer under de perioder som ni har extra behov och sedan skala ned det när pandemin är över. Tillsammans ser vi till att hitta rätt städfrekvens för er, där vi kan hjälpa er att minska risken för smittspridning och sjukfrånvaro.

KONTORSSTÄD FÖR BÅDE SMÅ OCH STORA

Vi har idag kunder i södra och mellersta Sverige. Där vi städar både stora och små kontor. Vissa kunder vill att lokalvårdaren är på plats varje dag, medan andra vill ha en städning i månaden. Vi är det miljövänliga städföretaget som fortsätter att växa. Vi har personal som utgår från våra regionkontor i Sollentuna, Södertälje, Halmstad och Klippan. Men vi servar hela Stockholmsregionen ända upp till Uppsala, Sörmland, Halland, Västra Götaland och västra Skåne. Vi vill ge Svanenmärkt kontorsstäd till Sveriges företag.

 

Är ni intresserade av våra tjänster är ni varmt välkomna att skicka en offertförfrågan eller kontakta vår kundtjänst via formulär alternativt ringa 0775-33 30 11.

null
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi