BLOGG

Möt en av Städpulsens lokalvårdare - Lii

null

Det bästa med att städa är att kunderna är så glada när jag kommer. Jag känner att jag gör skillnad", säger Lii Kullberg, lokalvårdare på Städpulsen.

Lii är en av våra lokalvårdare som jobbar i Halmstads-området. Med utbildning och tidigare erfarenhet inom butik- och detaljhandeln tog hon steget vidare in i världen som lokalvårdare och jobbar nu hos Städpulsen. Till en början arbetade hon mer timme men har numera en fast tjänst och trivs med sitt yrke.

 

– Jag började som timanställd i januari och trivdes så bra vilket har lett till att jag idag har fast tjänst på 75% sedan juni, säger Lii Kullberg, lokalvårdare på Städpulsen. 

 

Som anställd hos Städpulsen kan alla arbetstagare vara säkra med att saker går rätt till. Städpulsen är ett auktoriserat serviceföretag som har kollektivavtal där ansvarsförsäkring, sjukförsäkring och pensionsförsäkring ingår. Alla anställda har även friskvårdsbidrag.

Städpulsens lokalvårdare Lii

Varierande arbete som lokalvårdare på Städpulsen

Hon hörde gott om Städpulsen genom sin vän som redan var anställd inom företaget. Därefter kontaktade hon Nina som är arbetsledare i Halmstad och nu trivs hon som fisken i vattnet. 

 

– Det är en familjär stämning och allt fungerar bra för mig. Jag att träffa alla härliga kunder och att arbetet är varierat, säger Lii.  

 

Lii bor centralt i Halmstad med sin man, barn och bonusbarn och kan själv välja hur hon vill transportera sig till de olika kunderna. Oftast startar dagen på kontoret men ibland väljer Lii att cykla till de olika hemstädskunderna när det är kortare avstånd, vilket hon tycker är väldigt smidigt. 

 

Vad krävs som lokalvårdare på Städpulsen 

Stora delar av tiden besöker Lii fasta kunder vid både hemstädning och företagsstädning. Utöver detta brukar hon även jobba med storstädning, fönsterputsning och golvvård. Hon blir alltid lika glad när hon får beröm från olika kunder och känner att hon gör skillnad. 

 

För att jobba som lokalvårdare krävs det en social kompetens och som person måste man kunna hantera olika typer av kunder förklarar Lii.

 

– Det gäller att vara noggrann och flexibel som lokalvårdare för att kunna anpassa efter kundens önskemål, säger Lii. 

null
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi