BLOGG

Städning vid Corona - frågor och svar

null

Just nu är det många som kontaktar oss. Många har frågor med anledning av nya Coronaviruset (Covid-19). Om vi fortfarande städar? Om personalen går hem när de är sjuka? Om man måste avboka ifall man är krasslig? Om vi kan sanera ifall en arbetsplats får konstaterade fall? Vi ska här försöka svara på en del av de frågorna.

FORTSÄTTER STÄDA

Vi fortsätter städa som vanligt. Det kan i dessa tider dessutom vara extra viktigt att rengöra gemensamma ytor. Men vi alla måste vara beredda på att saker kan ändras med kort varsel. Vi följer självklart folkhälsomyndighetens rekommendationer. All vår personal är informerad om att:

  • har man minsta symtom ska man stanna hemma
  • vara extra noggranna med handhygienen
  • vi använder handskar hos kund

Vill du tillfälligt utöka tiden för din städning? Beställa extra rengöring eller sanering? Eller lägga in extra städtillfällen? Kontakta oss så försöker vi tillgodose era behov.

OM DU BLIR SJUK

Hur gör då du som kund ifall du skulle bli sjuk eller känna dig krasslig? Då är det viktigt att du kontaktar oss och avbokar städtillfället. Dina timmar sparas i timbanken för att kunna användas vid ett senare tillfälle. Men så länge ni ej har några symtom så fortsätter vi städa som vanligt.

RISKGRUPPER

Vi förstår oron vi märker av från de som är i riskgrupperna. Därför poängterar vi för vår personal vikten av att följa rekommendationerna från folkhälsomyndigheten kring att stanna hemma från jobbet om man uppvisar några som helst tecken på smitta.

För många som är i riskgrupperna kan det i dessa tider vara ännu viktigare att fortsätta med städningen, för att minimera risken för smitta. Det kan dessutom vara läge att beställa utökad städning där vi hjälper er med desinfektion av ytor. 

ARBETSPLATSER

Har du ett kontor, arbetsplats eller butik så kan vi hjälpa er med förebyggande städning. Att minska risken för en eventuell smittspridning. Kontakta oss för att gå igenom era behov och se om vi tillfälligt behöver utöka städningen hos er.

Skulle det hända att ni drabbas av Covid-19, så kan vårt moderbolag Serviceföretaget Pima hjälpa er med sanering av era lokaler. Pima har lång erfarenhet av saneringar och renhet i forsknings- och sjukhusmiljöer. Läs mer om deras rekommendationer och metoder.

Kontakta oss

Känner du att du inte fått svar på dina frågor kring städningen? Kontakta oss antingen via kontaktformuläret eller ring till vår kundtjänst, så svarar vi eller guidar er vidare.

null
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi