BLOGG

Q&A kring flyttstädning 

Svaret på dina frågor kring flyttstädning

När du ska flytta ifrån en bostad krävs det att man städar och rengör den noggrant. Då kan en proffesionell utförd flyttstädning underlätta enormt för både din tid och energi. Funderar du på att boka en flyttstädning men har några frågor? Vi hoppas att kunna besvara några av dessa i detta inlägg. 

 

Vad kostar en flyttstädning? 

Flyttstädningens pris skiljer sig beriende på hur stor yta det är som ska städas. Exempelvis kostar en flyttstädning av en bostad på 80 kvm ca 3 000 kronor och en bostad på 45 kvm ca 2 000 kronor. Du kan även välja till extra tillägstjänster som städning av garage, balkong eller öppen spis. För att se just ditt pris kan du klicka här. 

 

Att tänka på innan flyttstädning?

En fråga vi ofta får är om det är något speciellt man som kund behöver tänka på innan vi kommer för att städa? Svaret på det är, om du vill ha det rengjort bakom spis, kyl eller frys gäller det att ni drar ut den innan vi kommer. Stäng även av frysen och avfrosta den innan vi kommer så vi kan rengöra den. Eventuella fönsternycklar ska även finnas redo om ni vill ha dessa rengjorda. Förutom det är det inget specifikt som du som kund behöber tänka på. Vi tar med oss all material för städningen. 

 

Så fungerar Städpulsen flyttstädning 

Flyttstädningen går till så att en av våra erfarna lokalvårdare kommer hem till dig den dag och tid som du valt i din bokning. Vi ser gärna att du är hemma när vår medarbetare från Städpulsen kommer. Om det inte är möjligt, kan du i förväg lämna in nycklar till oss på våra regionkontor i Sollentuna, Halmstad, Klippan och Södertälje. Vi kan också hämta upp dina nycklar (vi tar ut en kostnad för resan) och lämna tillbaka dem efter flyttstädningen. Efter utförd städning är det bra om du kommer för att besiktiga vårt arbete. Om något är fel så rättar vi till det på en gång. Vi vill att alla våra kunder ska vara helt nöjda med vårt arbete.  

 

Vad ingår i en flyttstädning? 

I en grundläggande flyttstädning ingår städning av alla ytor i kök och rengöring av vitvaror både invändigt och utvändigt, fönsterputsning av föntser, rengöring i badrum och toaletter, allrum, sovrum och vardagsrum. För en mer specifik lista kan du klicka nedan: 

 

rekommenderat redo företag 4 år

För er småbarnföräldrar, äldre eller för dig som helt enkelt inte har tiden eller lusten till att flyttstäda ditt boende, erbjuder vi profesionell och miljövänlig flyttstädning till ett bra pris!  

 

 

vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi