BLOGG

Vad är Edward Bloms städhemlighet?

Edward Blom med en kopp kaffe i handen

Vi träffar den välkände matentusiasten och entreprenören Edward Blom en solig dag för att utforska en sida av honom som många av hans fans inte känner till - hemligheten bakom ett skinande rent hem. Edward, som är en omtyckt figur inom mat, dryck och kulturhistoria - delar sin passion genom en mängd medier såsom tv, radio, artiklar, böcker och föredrag! 

Edward Blom - en matentusiast 

Edward Blom är en tv-personlighet och matentusiast med förmågan att blanda traditionella smaker med innovativa tillvägagångssätt som charmat det svenska folket. Men under de festliga middagsbjudningarna finns en hemlighet som få känner till - hans nära samarbete med Städpulsen, en partner som han inte kan vara utan.

 

Ett partnerskap som varat i tider  

Edward anlitar Städpulsen för veckovis hemstädning som en del i hans strävan efter ett välorganiserat och prydligt hem, där varje detalj är noggrant ordnad. Med den regelbundna städningen kan han vara trygg i vetskapen att hans bostad alltid är ren och fräsch, vilket ger honom frihet att fokusera på sitt arbete och sina intressen utan att behöva oroa sig för städningen. Han har även tagit del av Städpulsens tjänster inom fönsterputsning och flyttstädning

 

"Städpulsen har verkligen varit en livräddare för mig i vardagen. Jag har varit en stolt kund hos dem i över 15 år nu, och kan inte föreställa mig mitt liv utan deras hjälp", berättar Edward med ett leende på läpparna.

 

Edward Blom välkomnar Städpulsen

I hans omsorgsfullt inredda bostad, där doften från nybryggt kaffe svävar i luften, välkomnar han oss in. Här möter vi även Natalia, en av Städpulsens miljöhjältar som regelbundet städar hos Edward. Natalia delar med sig av sina intryck och berättar att det verkligen märks att Edward är en trogen kund. 

 

"Det roligaste med att städa hos Edward är att han alltid blir så glad när de kommer, vilket verkligen uppskattar hennes arbete", berättar Natalia, lokalvårdare hos Städpulsen. 

 

Flexibilitet och Anpassningsbarhet

När vi frågar Edward vad som är viktigt för honom när det kommer till valet av städleverantör så värdesätter han flexibilitet och service. Under hektiska perioder med TV-inspelningar har Städpulsen anpassat sig och planerat om efter hans schema, vilket varit en lättnad. 

 

"Jag uppskattar den professionalism och rutin som präglar deras arbete. Även när det är vikarier så märker jag att de följer samma standard och metod, vilket ger en trygghet", berättar Edward. 
 

Städpulsen: En del av vardagen

Edward fortsätter med att berätta att Städpulsen har gjort hans liv betydligt enklare genom att ta hand om den krävande städningen och därmed möjliggjort för honom att fokusera på det som verkligen betyder mest. Han beskriver Städpulsen som en del av hans vardag  och ser fram emot att fortsätta samarbetet med dem under många år framöver. 

 

"Tack Städpulsen, för att ni ser till att mitt hem är skinande rent glänsande och vackert", avslutar han.
Edward Blom med en kaffe kopp i handen
Edward Blom med en kopp kaffe i handen
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi