BLOGG

Vi besvarar dina frågor om hemstädning!

null

Att komma hem efter en lång och något jobbig dag till en nystädat hem slår nog de mesta. Det är nog en av anledningarna till att det idag är väldigt vanligt att beställa hemstädning. Men innan man tar steget att beställa vill man gärna få svar på sina frågor. Nedan försöker vi så gott vi kan att besvara de vanligaste frågorna som kan dyka upp.

Vad innebär hemstädning?

Hemstädning innebär att du som privatperson beställer städning från ett städföretag. Du bokar en dag och tid som passar dig och sedan kommer en lokalvårdare hem till sig och städar din bostad efter dina önskemål. Idag är det vanligt att beställa städhjälp. Eftersom att det är ett enkelt sätt att få det hemtrevligt fastän orken, lusten eller viljan inte finns där just då. 

 

Vad ingår i städhjälpen?

Vid beställning av hemstädning från Städpulsen ingår alltid grundstädning av kök, badrum, allrum och sovrum. Med grundstädning menar vi att alla ytor torkas av, moppas och dammsugs, vi avfläckar även dörrar, speglar osv. För att se exakt vad som ingår kan du klicka på knappen nedan. Där kan du även se de tillval som kan väljas vid beställning av hemstädning. 

Vad ingår i städhjälpen?

Klicka på knappen "Se pris och boka hemstädning" här nedan, så får du upp pris på vad hemstädning hos dig skulle kosta efter rut-avdraget och du kan boka din städhjälp direkt.

När vi börjar städa hos dig, sätter vi alltid ut ett städ-startpaket hos dig, som innehåller allt nödvändigt städmaterial, exklusive dammsugare med tillbehör samt toalettborste. Detta städmaterial har du så länge du är kund hos Städpulsen. När vårt städmaterial börjar ta slut, fyller vi på det.

 

Vill du veta mer om hur du bokar och hur en hemstädning fungerar. Kolla på vår film nedan.

null
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi