HEMSTÄDNING KLIPPAN

Hemstädning KLIPPAN

- UTFÖRD AV MILJÖPROFFS

Svårt att få tiden att räcka till?

 

Låt våra miljöproffs vårda ditt hem så du får tid över till saker som är viktigt för dig. Städpulsens svanenmärkta hemstädning i Klippan är auktoriserad och kundanpassas efter dina behov! 

 

Fyll i formuläret nedan, se pris och boka din hemstädning direkt!

 

vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

VARFÖR VÄLJA STÄDPULSENS HEMSTÄDNING I KLIPPAN? 

KUNDANPASSAD

På Städpulsen tycker vi att en professionell städfirma anpassar sig efter kundens behov, och inte tvärtom. Alla livspussel ser olika ut, och därför skiljer sig också behoven vid hemstädning i Klippan. 

 

För att du ska bli nöjd med firman du väljer bör du säkerställa att tjänsterna följer dina behov av städning. Kommer tjänsterna med önskad regelbundenhet? Vilka dagar kan de komma, och är det alltid fasta tider? För att trivas med hemstädningen är särskilt de fasta tiderna något man bör sträva efter.

RIMLIGA PRISER

Det finns många skickliga städfirmor. Tyvärr finns det också många städfirmor som tar överpriser för ofta ganska undermåliga tjänster. I en samtid då seriösa, professionella och pålitliga städfirmor finns bör du, som överväger hemstädning i Klippan, välja någon av dessa – och varför inte Städpulsen?

 

Vi erbjuder den bästa städtjänsten på marknaden till ett konkurrenskraftigt pris!

NÖJD KUND GARANTI

Det är viktigt att städfirman du väljer vid hemstädning i Klippan är seriös rakt igenom. När du anlitar Städpulsen har du schyssta villkor från kostnadsförslag ända till slutförandet av själva städarbetet. Det gäller även de villkor som erbjuds till dig som kund och våra anställda.

 

Vi har även nöjd kund garanti samt försäkringar om eventuell olycka skulle uppstå då ditt hem städas. Alla anställda hos Städpulsen har rättvisa villkor vilket är en trygghet för dig som kund.

städpulsen levererar hemstädning i klippan

LÄS MER OM HEMSTÄDNING i KLIPPAN

Vi städar och vårdar ditt hem effektivt med metoder och kem som är skonsamma för miljön. När Städpulsens miljöproffs utför hemstädning i Halmstad får du tid över till det som är viktigt för dig. Du kan slappna av och välkomnas av ett rent hem, samtidigt som naturen inte tar skada. Alla våra medarbetare har kollektivavtal och internutbildning i både hemstädning och miljöarbete.

 

Välj om vi ska städa ditt hem varje, varannan eller var fjärde vecka. För en enstaka städning väljer du storstädning. Självklart kan du välja att anlita oss för en provstädning och sedan välja om du vill gå vidare med regelbunden hemstädning. När du anlitar Städpulsen för Svanenmärkt hemstädning i Klippan, får du ett hem som hålls rent hela tiden. 

 

Som avtalskund har du dessutom rabatt på våra övriga tjänster, som t.ex. fönsterputs! Du kan i vår kundinloggning här på hemsidan se när du har städning och vem som kommer och städar, fakturabelopp och om dina fakturor är betalda.

HUR ÄR DET ATT VARA KUND HOS STÄDPULSEN? 

Vill du veta mer om hur det är att vara kund hos oss på Städpulsen? Klicka nedan för att se på vår video:

HUR GÅR STÄDPULSENS HEMSTÄDNING I KLIPPAN TILL? 

Vad kostar det och hur går du tillväga för att boka Städpulsens hemstädning i Klippan? 

så bokar du hemstädning i klippan


1. Klicka på knappen "Se pris och boka hemstädning" ovan, fyll i uppgifter om ditt hem ovan och se kostnaden efter RUT-avdraget

 

2. Välj önskad dag och tid för din hemstädning

 

3. Du får en bekräftelse på bokning och hemstädningen startar


När vi börjar städa hos dig, sätter vi alltid ut ett städ-startpaket, som innehåller allt nödvändigt städmaterial, exklusive dammsugare med tillbehör samt toalettborste. Detta städmaterial har du så länge du är kund hos Städpulsen. När vårt städmaterial börjar ta slut, fyller vi på det.

HUR FAKTURERAR VI? 

Vi fakturerar vanligtvis via e-post, kring den 20:e varje månad, med 10 dagars betaltid. Fakturans förfallodatum infaller i slutet av månaden. Städmaterial är inte skattereduktionsberättigat och därför faktureras detta på en separat rad i fakturan.

 

E-FAKTURA

Det enklaste och säkraste sättet att få fakturan från oss är via E-faktura. Du ansluter dig genom att söka upp Städpulsen AB via din internetbank. Du kan anmäla dig för E-faktura redan samma dag som du skickat in din beställning.

AUTOGIRO

Gör det enkelt för dig med autogiro. Du får fakturan för städhjälpen som vanligt, men beloppet dras på förfallodagen från ditt konto. Enkelt och tryggt för dig.

 

 

 

RUT-AVDRAG

Vi gör preliminär skattereduktion för hushållsnära tjänster, på 50% av arbetskostnaden, direkt på fakturan och debiterar inga start- eller inställelsekostnader när du anlitar oss för RUT-tjänster.

VILOPULS HEMMA

Låt miljöproffs sköta städningen

HEMSTÄDNING I KLIPPAN - ATT TÄNKA PÅ

Allt fler går i tankarna att underlätta vardagen och anlita städhjälp. Vi tror att det beror på att fördelarna med hemstädning har blivit tydligare. Genom att låta en professionell leverantör vårda hemmet, frigör du tid till intressen, familjen -  ja, vad du nu känner för att lägga tid på. För dig som går i tankarna att anlita en professionell leverantör av hemstädning i Klippan finns det några saker att tänka på:

ETT PERSONLIGT STÄDFÖRETAG

Precis som med så mycket annat gällande städföretag varierar inställningen till personlig kontakt mellan firmor. Inom vissa organisationer är det viktigt att kunderna har en god kontakt med lokalvårdarna som utför hemstädningen. För oss på Städpulsen är denna kontakt grunden till helka vår verksamhet. 

 

För oss är det viktigt att uppnå ett förtroende när det gäller vår hemstädning i Klippan. Detta är alltid viktigt, men särskilt viktigt då det handlar om personer/familjer med liten eller ingen erfarenhet av professionell städning i hemmet. För att du ska kunna känna dig trygg med att en eller ett par främmande människor ska komma in i ditt hem på regelbunden basis, krävs trygghet. När vi städar hemma hos dig kan du känna dig säker över att våra städare kommer värna och respektera ditt hem.

 

PROFESSIONELL LEVERANS 

Som en professionell städfirma inom hemstädning är all vår personal legitimerad. Detta ökar tryggheten både för kunden, företaget och för de anställda. Som kund hos Städpulsen kan du dessutom räkna med att samma person utför hemstädning hos dig vid hemstädning i Klippan. Vi byter inte i onödan utan strävar alltid efter att ha regelbunden service utförd av samma person eller personer. För att ytterligare underbygga säkerheten för alla inblandade är vi både certifierade och välförsäkrade.

 

Du ska alltid känna dig trygg när du väljer att anlita oss på Städpulsen vid hemstädning i Klippan. För oss är det därför viktigt att etablera en god relation mellan dig som kund och vår personal. Detsamma gäller för relationen till själva organisationen. När du väljer att anlita oss ska det alltid vara enkelt att ta kontakt för frågor och funderingar. Du får därför en kontaktperson som du enkelt kan nå som hemstädningskund.

FAQ

Får man samma person vid varje städtillfälle?

Om ni har avtal om hemstädning med oss försöker vi självklart alltid att skicka samma person. Vid tex sjukdom eller semester, så skickar vi en vikarie istället.

frågetecken

FÖRDELARNA MED HEMSTÄDNING I KLIPPAN

få tid över till annat med hemstädning i Klippan

FÅ TID TILL ANNAT 

När du anlitar en professionell städleverantör så får du tid över till annat såsom vänner, familj, intressen, motion – ja, möjligheterna blir många. Idag är det vanligt att många hushåll anlitar hemstädning i Klippan. Med tanke på konkurrensen på marknaden och företagens professionella tjänster är städning nu något som anlitas av alla. Det är inte längre en tjänst som enbart anlitas av de rikaste i samhället.

UNDERLÄTTA VARDAGEN 

En annan, som vi ser det, mycket viktig anledning till varför hemstädning i Klippan har blivit så populärt är RUT-avdraget. Med hjälp av RUT kan du dra av en stor del av den totala kostnaden för städtjänster av olika slag. Det gäller inte bara på hemstädning utan alla tjänster som vi på Städpulsen erbjuder. Om du exempelvis står inför en flytt och vill ha hjälp med den så viktiga flyttstädningen – då gäller RUT-avdraget.

STRESSREDUCERING 

Professionell hemstädning har ofta en mycket bra stressreducerande effekt för många människor. Genom att frige tid i vardagen och låta människor ägna fritiden åt annat än städning, ökar välmåendet. Vi på Städpulsen tvivlar inte på att den ökade populariteten för städtjänster beror på just det här. Allt fler människor inser helt enkelt de stora och hälsosamma fördelarna med hemstädning i Klippan. 

  

NÄR DU VILL FÅ TID FÖR ANNAT - ANLITA STÄDHJÄLP

Alla människor gillar ett nystädat, fräscht och väldoftande hem. Ett hem utan dammiga och kladdiga golv, med rent badrum och med ett kök där kulinariska underverk förtjänar att tillagas. Det har visat sig att renligheten i hemmet kan ha stor inverkan på vårt mående. Ett rent hus eller en ren lägenhet kan förhöja vårt humör väsentligt, medan ett smutsigt och ostädat hem kan bidra till motsatsen. Vi mår helt enkelt som bäst när vi omger oss med en fin hemmiljö. Tyvärr är det långt ifrån alla människor som väljer att lägga ordentligt med tid på hemstädningen själva. Det kan handla om att de inte har möjlighet eller lust att spendera tid med dammsugare och mopp när de väl är hemma från jobb. Den tiden vill man ägna åt familjen, kompisarna eller bara slappa i soffan. Det är för dessa människor som vi står till tjänst!

VÅRA TJÄNSTER INOM HEMSTÄD

Städpulsen levererar en rad olika tjänster till de som inte kan, vill eller orkar ägna tid åt att städa hemmet. Vi har lång erfarenhet och stor kunskap om hur man levererar den bästa, mest heltäckande och mest flexibla servicen inom hemstädning. Alla människor och hem har nämligen olika behov när det kommer till städning. Och det är av den anledningen som vi erbjuder oss att leverera tjänsterna med det intervall som den specifika kunden önskar.

 

För vissa lämpar det sig att ha hemstädning i Klippan varannan vecka, eller kanske till och med en gång i månaden. I andra hem behövs ett tätare intervall, och då är det vanligt att vi kommer på besök en eller ett par gånger i veckan. Oavsett vilket intervall som du väljer så kan du naturligtvis ändra frekvensen om det skulle visa sig att det du valt inte passar dig.

HEMSTÄDNING I KLIPPAN MED KVALITET OCH BREDD

Poängen är enkel - Vi tar hand om städningen av ditt hem så att du kan ägna tid åt andra saker. Personalen på Städpulsen är proffs på hemstäd. Därför kan du räkna med att slutresultatet blir både bättre och snabbare uppnått än om du hade valt att göra jobbet själv. Vi väljer inte bort några kunder, utan alla är välkomna att ta del av våra tjänster. Oavsett om det handlar om hemstädning i Klippan av ett stort hus med mängder av familjemedlemmar. Eller om det handlar om ett singelhushåll i en liten enrumslägenhet. Oavsett om du är en karriärmänniska som inte har möjlighet att lägga den tid som krävs på städning. Eller om du börjar bli till åren och inte längre har ork att damma, putsa och skura. Städpulsen är till för alla!

VILL DU VETA MER OM VÅR HEMSTÄDNING I klippan? 

Våra tjänster är mycket uppskattade av både privatpersoner och företag, och vi får regelbundet in massvis med förfrågningar. Men vår personalstyrka är stor och vår vilja att leverera hemstädning i Klippan till alla som vill är stark. Därför ordnar vi alltid så att vi kan ta på oss alla nya uppdrag som dyker upp.

 

Är du intresserad av att veta mer? Kontakta oss på Städpulsen redan idag så kan vi boka tid för ett kostnadsfritt möte där vi diskuterar potentiellt upplägg och kostnad. Dessutom har vi alltid 14 dagars ångerrätt från första städtillfället, så att du kan säkerställa att du är nöjd med resultatet av hemstädningen!


Du når oss på telefonnummer 0775-33 30 11 eller via mail: kundtjanst@stadpulsen.se
Välkommen!

Jobba med oss

3 städare

Om städpulsen

superhjältar med kappor i olika färger

Referenser

Edward Blom

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi