Vilopuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

Myspuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

Buspuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

VI ÄR SVANENMÄRKTA

Vad innebär det för städningen?

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Vad innebär det för städningen?

Städning Hägersten

Din städfirma i Hägersten

Om du bor eller driver verksamhet i Hägersten finns ett stort utbud av städbolag att välja mellan. Väljer du Städpulsen får du en auktoriserad, miljömärkt städfirma med duktiga, dedikerade medarbetare. Det är unikt bra. Vi har arbetat på hem och företag i Hägersten länge och har goda vitsord. Vi är certifierade av Almega serviceföretagen och har alla papper och policys på plats. Våra medarbetare har genomgått vidareutbildningar i miljövänlig städteknik och har specialutbildats för de tjänster de utför. Alla våra städtjänster är miljömärkta med Svanen: det minskar risken för dig. Och förbättrar chansen för naturen. Vårt erbjudande omfattar hem- och företagsstädningar och fönsterputsning,  samt flyttstädning och storstädning. Vi kommer också ut och tvättar textilier på plats. Och erbjuder trädgårdsvård. Vi på Städpulsen är miljöproffs: Testa oss du också!

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

Hemstädning Hägersten

Vi vårdar och städar ditt hem effektivt med städmaterial som är skonsamt för miljön. Alla våra medarbetare har kollektivavtal, vilket innebär en garant för dig som kund att personalen får avtalad lön och pensionsavsättning. De är dessutom internutbildade i både hemstädning och miljöarbete. Välj om vi ska städa varje, varannan eller var fjärde vecka. Här kan du läsa mer om hemstädning och beställa.

Storstädning Hägersten

Ett par gånger per år behövs en riktig storstädning som går på djupet. När det är dags är det skönt att få städhjälp. Läs om vad som ingår i storstädning och beställ här.

Flyttstädning Hägersten

Vi har lång erfarenhet av flyttstädningar och följer en väl genomarbetad process. Vi garanterar att hela bostaden är urstädad med miljövänliga medel som inte framkallar allergier. Boka din flyttstädning här. Vid bokning får du direkt upp priset för din flyttstäd. Ha i tanken att de flesta människor flyttar vid månadsskiften. Boka därför gärna så långt i förväg som möjligt.

Fönsterputsning Hägersten

Vår fönsterputsning är Svanen-märkt vilket innebär att vi inte använder kemikalier som är farliga för miljön. Vi putsar därför inte fönster i minusgrader. Det tjänar både du och miljön på. Vi har med oss all utrustning som behövs. Läs mer om fönsterputs och fyll i bokningsformuläret här.

Golvvård Hägersten

Alla golv är olika och kräver sin egen behandling. Men det är samma steg. Gamla beläggningar behöver tas bort och nytt skydd läggas på. Det kräver oftast särskilda maskiner – som vi har. Du stänger av den delen av hemmet vars golv ska åtgärdas, så sköter vi resten. Vi utför golvvård på alla olika sorters golv såsom trä, linoleum och olika typer av stengolv. Kontakta oss om du har några frågor om ditt golv.

Trädgårdshjälp Hägersten

Låt Städpulsen sköta din klippning av gräsmattor och häckar eller krattning och ogräsbekämpning. Vi hjälper dig även att forsla bort trädgårdsavfallet. Minsta debiterbara tid är två timmar. Läs mer om trädgårdshjälp och skicka en offertförfrågan här.

Textiltvätt Hägersten

Vi erbjuder boende i Hägersten mattvätt och möbeltvätt. Vi tvättar dina soffor, madrassar, sängar och mattor hemma hos dig. Minsta debiterbara tid är två timmar. På två timmar beräknar vi hinna tvätta två stora mattor eller en liten soffa, alternativt två sängar eller två madrasser. Självklart har vi med oss de maskiner som behövs. Avgift för resväg/utkörning kan tillkomma. För mer exakt prisuppgift, vänligen skicka en intresseanmälan om textiltvätt.

 

Regionkontor Stockholm - Uppsala

Städpulsen AB
Turebergsvägen 7
191 47 Sollentuna

08-522 144 19
info@stadpulsen.se

Vi tar miljö på allvar

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vi erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

Vi har städat totalt

123213

100 TAL KVM I ÅR …

… VILKET HAR SPARAT IN

123213

CL KEMIKALIER …

… OCH OTROLIGA

123213

LITER VATTEN

Var jobbar vi

VI JOBBAR I STOCKHOLM - UPPSALA

Att hitta ett pålitligt städföretag för hemstädning i Stockholm kan vara en djungel. Ska du anlita en städfirma för hemstädning, flyttstädning eller fönsterputsning? Välj ett städföretag som är certifierat av andra. Vi är ett auktoriserat servicebolag. Det betyder att vi har fått kvitto på att vi har alla papper i ordning och att vår verksamhet är genomlyst och schysst. Dessutom är vi en av få städfirmor i Sverige som kan erbjuda en Svanenmärkt hemstädning. Vi är experter på att nå en hög kvalitet på städningen utan att använda miljöfarliga medel. Bra för dig och bra för miljön. Från vårt kontor i Sollentuna servar vi nästan hela Stockholm län, ända till Uppsala med våra städtjänster för hem och företag – och har flera tilläggstjänster som exempelvis trädgårdsvård. Vill du ha referenser utöver dem du hittar här på hemsidan; hör av dig till oss.

VI JOBBAR I SÖDERTÄLJE - MÄLARDALEN

Städpulsen är miljöproffs inom hemstädning och lokalvård – och även trädgårdsarbete. Sedan starten har vi växt ordentligt. Idag är Södertälje ett av tre nav från vilket som vi servar en hel region. Vår lokala förankring gör oss extra kvalitetsmedvetna; många av våra medarbetare bor i Södertälje eller de orter som de arbetar i. Boende och organisationer i Sörmland och Södertäljeområdet kan välja på löpande städning, fönsterputsning, storstädning, golvvård, trädgårdshjälp, textiltvätt eller flyttstädning. Många av våra tjänster är Svanenmärkta. Våra anställda har kollektivavtal och har fått vidareutbildningar av oss. Vi är en seriös städfirma att lita på.

VI JOBBAR I HALLAND

Välkommen till Städpulsen i region Halland! Vi erbjuder miljövänliga hemstädning och andra städtjänster på en rad platser i och runt Halmstad. Våra duktiga medarbetare, som har trygga anställningar med kollektivavtal, är utbildade inom städteknik för de tjänster de jobbar med. Vi erbjuder en rad olika ruttjänster för privatpersoner, lokalvård för organisationer och företag; allt från återkommande hemstädning och företagsstädning, fönsterputsning, storstädning och flyttstädning till trädgårdstjänster. Vår miljömedvetenhet genomsyrar alla våra tjänster. Ett kvitto på vårt miljöarbete är att våra städtjänster har fått Svanens miljömärkning. Ett annat att vi är ett certifierat servicebolag av Almega. Du kan alltså lita på att våra tjänster håller hög kvalitet. Om du vill veta mer, kolla gärna våra referenser bland kunder i Halmstad. Välkommen att pröva oss.

VI JOBBAR I SKÅNE

Välkommen till Städpulsen i region Skåne! Vi erbjuder miljövänlig hemstädning och andra städtjänster på flera platser i nordvästra Skåne. Vi erbjuder flera ruttjänster för privatpersoner som t.ex. hemstädning, fönsterputsning och flyttstädning. Vi erbjuder även lokalvård till företag och föreningar. För oss är kvalité och miljö något som genomsyrar alla våra tjänster. Ett kvitto på vårt miljöarbete är att våra städtjänster blivit Svanenmärkt. Ett annat att vi är ett auktoriserat serviceföretag av Almega. Du kan alltså lita på att våra tjänster håller hög kvalitet och känna dig trygg. Välkommen att testa oss.