Vilopuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

Myspuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

Buspuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

VI ÄR SVANENMÄRKTA

Vad innebär det för städningen?

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Vad innebär det för städningen?

Städning Laholm

Din städfirma i Laholm

Välkommen till oss på Städpulsen! Vi utför miljövänlig hemstädning åt privatpersoner och lokalvård åt företag i Laholm. Vi är miljömärkta med Svanen och certifierade som serviceföretag av Almega – du kan läsa mer om vad det innebär här på hemsidan. Bland mycket annat handlar det om att erbjuda kollektivavtal och vidareutbildningar. Att vi är ett städföretag som håller hög kvalitet kan du få bekräftat av våra referenser i Laholm. Hos oss kan du välja på företagsstädning eller hemstädning, storstädning, flyttstädning och fönsterputsning. Samt textiltvätt och trädgårdstjänster.

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

Hemstädning Laholm

Att välja städfirma kan vara svårt. Vi ger dig en miljövänlig hemstädning som är skonsam för miljön. För oss är det en självklarhet att alla våra medarbetare ska ha kollektivavtal och internutbildning i både hemstädning och miljöarbete. Du väljer om vi ska städa varje, varannan eller var fjärde vecka. Se pris här och boka direkt.

Storstädning Laholm

De flesta hem behöver en riktigt storstädning några gånger per år. Vår miljövänliga storstädning går på djupet. Läs mer om storstädning och beställ här.

Flyttstädning Laholm

Vi har lång erfarenhet av miljövänliga flyttstädningar och följer en väl genomarbetade städrutin. Vi ger dig en urstädad bostad utan att använda miljöfarliga kemikalier. För att minimera risken att framkalla framtida allergier använder vi bara medel som vi fått godkända av Svanen. På vår hemsida ser du pris för flyttstäd direkt när du bokar din flyttstädning.

Fönsterputsning Laholm

Städpulsen i Laholm ger dig Svanenmärkt fönsterputs. Vi använder bara kemikalier som är skonsamma mot miljön. Det tjänar vi alla på, både du och miljön. Vi har med oss det material som behövs. Se ditt pris och boka fönsterputsning här.

Golvvård Laholm

Vi utför vård av alla olika sorters golv, som till exempel linoleum-, trä- och stengolv. Även om golv är olika och kräver sin egna behandling, så är det samma process som ska genomföras. Gamla beläggningar ska tas bort och nytt skydd läggas på. Detta kräver speciella maskiner, som vi har med oss.Läs mer om vår tjänst golvvård här.

Trädgårdshjälp Laholm

Luta dig tillbaka och njut av en bok. Vi kan sköta din klippning av gräsmattan och häckar, krattning, plantering av blommor eller ogräsbekämpning. Vi kan även hjälpa dig med att forsla bort ditt trädgårdsavfall. Läs mer om trädgårdshjälp och skicka en offertförfrågan här.

Textiltvätt Laholm

När rengjorde du din säng senast? Vi tar med oss nödvändiga maskiner och tvättar dina mattor, soffor, madrasser och sängar direkt hemma hos dig. Vi använder oss av en minimidebitering som är två timmar. På två timmar beräknar vi t.ex. att hinna tvätta två stora mattor eller en liten soffa, alternativt två sängar eller två madrasser. Avgift för resväg/utkörning tillkommer. För mer exakt prisuppgift, vänligen skicka en intresseanmälan om t.ex. matttvätt.

 

Regionkontor Halland

Städpulsen AB
Gjutaregatan 12
302 62 Halmstad

076-398 09 17
halmstad@stadpulsen.se

Vi tar miljö på allvar

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vi erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

Vi har städat totalt

123213

100 TAL KVM I ÅR …

… VILKET HAR SPARAT IN

123213

CL KEMIKALIER …

… OCH OTROLIGA

123213

LITER VATTEN

Var jobbar vi

VI JOBBAR I STOCKHOLM - UPPSALA

Att hitta ett pålitligt städföretag för hemstädning i Stockholm kan vara en djungel. Ska du anlita en städfirma för hemstädning, flyttstädning eller fönsterputsning? Välj ett städföretag som är certifierat av andra. Vi är ett auktoriserat servicebolag. Det betyder att vi har fått kvitto på att vi har alla papper i ordning och att vår verksamhet är genomlyst och schysst. Dessutom är vi en av få städfirmor i Sverige som kan erbjuda en Svanenmärkt hemstädning. Vi är experter på att nå en hög kvalitet på städningen utan att använda miljöfarliga medel. Bra för dig och bra för miljön. Från vårt kontor i Sollentuna servar vi nästan hela Stockholm län, ända till Uppsala med våra städtjänster för hem och företag – och har flera tilläggstjänster som exempelvis trädgårdsvård. Vill du ha referenser utöver dem du hittar här på hemsidan; hör av dig till oss.

VI JOBBAR I SÖDERTÄLJE - MÄLARDALEN

Städpulsen är miljöproffs inom hemstädning och lokalvård – och även trädgårdsarbete. Sedan starten har vi växt ordentligt. Idag är Södertälje ett av tre nav från vilket som vi servar en hel region. Vår lokala förankring gör oss extra kvalitetsmedvetna; många av våra medarbetare bor i Södertälje eller de orter som de arbetar i. Boende och organisationer i Sörmland och Södertäljeområdet kan välja på löpande städning, fönsterputsning, storstädning, golvvård, trädgårdshjälp, textiltvätt eller flyttstädning. Många av våra tjänster är Svanenmärkta. Våra anställda har kollektivavtal och har fått vidareutbildningar av oss. Vi är en seriös städfirma att lita på.

VI JOBBAR I HALLAND

Välkommen till Städpulsen i region Halland! Vi erbjuder miljövänliga hemstädning och andra städtjänster på en rad platser i och runt Halmstad. Våra duktiga medarbetare, som har trygga anställningar med kollektivavtal, är utbildade inom städteknik för de tjänster de jobbar med. Vi erbjuder en rad olika ruttjänster för privatpersoner, lokalvård för organisationer och företag; allt från återkommande hemstädning och företagsstädning, fönsterputsning, storstädning och flyttstädning till trädgårdstjänster. Vår miljömedvetenhet genomsyrar alla våra tjänster. Ett kvitto på vårt miljöarbete är att våra städtjänster har fått Svanens miljömärkning. Ett annat att vi är ett certifierat servicebolag av Almega. Du kan alltså lita på att våra tjänster håller hög kvalitet. Om du vill veta mer, kolla gärna våra referenser bland kunder i Halmstad. Välkommen att pröva oss.

VI JOBBAR I SKÅNE

Välkommen till Städpulsen i region Skåne! Vi erbjuder miljövänlig hemstädning och andra städtjänster på flera platser i nordvästra Skåne. Vi erbjuder flera ruttjänster för privatpersoner som t.ex. hemstädning, fönsterputsning och flyttstädning. Vi erbjuder även lokalvård till företag och föreningar. För oss är kvalité och miljö något som genomsyrar alla våra tjänster. Ett kvitto på vårt miljöarbete är att våra städtjänster blivit Svanenmärkt. Ett annat att vi är ett auktoriserat serviceföretag av Almega. Du kan alltså lita på att våra tjänster håller hög kvalitet och känna dig trygg. Välkommen att testa oss.