Vilopuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

Myspuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

Buspuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

VI ÄR SVANENMÄRKTA

Vad innebär det för städningen?

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Vad innebär det för städningen?

Städning Mariefred

Din städfirma i Mariefred

Städpulsen är Mariefreds ledande leverantör av miljövänliga städtjänst för hem och företag. I vårt tjänsteutbud finns företagsstädning, hemstädning, storstädning, fönsterputsning, flyttstädning, golvvård, textiltvätt, kontorsstädning, trappstädning och trädgårdshjälp. Våra städtjänster är miljömärkta med Svanen; ett kvitto på våra ambitioner att skydda människa och miljö. Utan att göra avkall på kvalitén: Våra anställda är vidareutbildade med fokus på miljövänlig städning. Att de har kollektivavtal är en självklarhet. Vi har goda referenser från våra kunder i Mariefred och hoppas att du vill testa oss.

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

Hemstädning Mariefred

Våra miljöproffs städar Mariefreds hem, med städmaterial som är skonsamt för miljön. Läs mer om vår hemstädning här, på sidan kan du se pris för städningen direkt. Anlita ett Svanenmärkt städföretag.

Flyttstädning Mariefred

Låt Mariefreds miljöproffs ta hand om din flyttstädning. Vi följer en genomarbetad process och garanterar att hela bostaden är urstädad på ett sätt som håller hög standard. Då vi är Svanenmärkta så använder vi självklart bara miljövänliga medel när vi flyttstädar. Se pris och boka din flyttstädning här. Tänk på att de flesta människor flyttar vid månadsskiften. Boka därför din flyttstäd så lång tid i förväg som möjligt.

Storstädning Mariefred

De flesta hem behöver några storstädningar om året. Vilken städhjälp vill du ha? Läs mer om vår storstädning och beställ här.

Fönsterputsning Mariefred

Få rena fönster med vår Svanenmärkta fönsterputsning. Vi använder bara kemikalier som är skonsamma för miljön. Det tjänar både du och miljön på. Vi har med oss all utrustning som behövs. Se pris och boka fönsterputs här. På hemsidan får du direkt upp pris för vår miljövänliga fönsterputsning.

Golvvård Mariefred

Vi ger dina golv en ny yta. Gamla beläggningar behöver tas bort, nytt skydd ska läggas på. Det kräver särskilda maskiner – som vi har. Vi utför golvvård på alla olika sorters golv såsom trä, linoleum och olika typer av stengolv.

Trädgårdshjälp Mariefred

Att anlita ditt städföretag till att sköta din trädgård har sina fördelar. Städpulsens gröna fingrar kan sköta din klippning av gräsmattor och häckar, krattning, ogräsbekämpning eller plantering! Vi hjälper dig även att forsla bort ert trädgårdsavfall. Läs mer om trädgårdshjälp och skicka en förfrågan här.

Textiltvätt Mariefred

Behöver du hjälp med att rengöra din soffa? Eller kanske tvätta dina madrassar, sängar och mattor. Vi tar med oss maskiner och utför jobbet direkt hemma hos dig. För mer exakt prisuppgift för möbeltvätt respektive mattvätt, vänligen skicka en intresseanmälan om textiltvätt.

Regionkontor Södertälje - Mälardalen

Städpulsen AB
Lännockvägen 2
152 42 Södertälje

08-522 144 19
info@stadpulsen.se

Vi tar miljö på allvar

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vi erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

Vi har städat totalt

123213

100 TAL KVM I ÅR …

… VILKET HAR SPARAT IN

123213

CL KEMIKALIER …

… OCH OTROLIGA

123213

LITER VATTEN

Var jobbar vi

VI JOBBAR I STOCKHOLM - UPPSALA

Att hitta ett pålitligt städföretag för hemstädning i Stockholm kan vara en djungel. Ska du anlita en städfirma för hemstädning, flyttstädning eller fönsterputsning? Välj ett städföretag som är certifierat av andra. Vi är ett auktoriserat servicebolag. Det betyder att vi har fått kvitto på att vi har alla papper i ordning och att vår verksamhet är genomlyst och schysst. Dessutom är vi en av få städfirmor i Sverige som kan erbjuda en Svanenmärkt hemstädning. Vi är experter på att nå en hög kvalitet på städningen utan att använda miljöfarliga medel. Bra för dig och bra för miljön. Från vårt kontor i Sollentuna servar vi nästan hela Stockholm län, ända till Uppsala med våra städtjänster för hem och företag – och har flera tilläggstjänster som exempelvis trädgårdsvård. Vill du ha referenser utöver dem du hittar här på hemsidan; hör av dig till oss.

VI JOBBAR I SÖDERTÄLJE - MÄLARDALEN

Städpulsen är miljöproffs inom hemstädning och lokalvård – och även trädgårdsarbete. Sedan starten har vi växt ordentligt. Idag är Södertälje ett av tre nav från vilket som vi servar en hel region. Vår lokala förankring gör oss extra kvalitetsmedvetna; många av våra medarbetare bor i Södertälje eller de orter som de arbetar i. Boende och organisationer i Sörmland och Södertäljeområdet kan välja på löpande städning, fönsterputsning, storstädning, golvvård, trädgårdshjälp, textiltvätt eller flyttstädning. Många av våra tjänster är Svanenmärkta. Våra anställda har kollektivavtal och har fått vidareutbildningar av oss. Vi är en seriös städfirma att lita på.

VI JOBBAR I HALLAND

Välkommen till Städpulsen i region Halland! Vi erbjuder miljövänliga hemstädning och andra städtjänster på en rad platser i och runt Halmstad. Våra duktiga medarbetare, som har trygga anställningar med kollektivavtal, är utbildade inom städteknik för de tjänster de jobbar med. Vi erbjuder en rad olika ruttjänster för privatpersoner, lokalvård för organisationer och företag; allt från återkommande hemstädning och företagsstädning, fönsterputsning, storstädning och flyttstädning till trädgårdstjänster. Vår miljömedvetenhet genomsyrar alla våra tjänster. Ett kvitto på vårt miljöarbete är att våra städtjänster har fått Svanens miljömärkning. Ett annat att vi är ett certifierat servicebolag av Almega. Du kan alltså lita på att våra tjänster håller hög kvalitet. Om du vill veta mer, kolla gärna våra referenser bland kunder i Halmstad. Välkommen att pröva oss.

VI JOBBAR I SKÅNE

Välkommen till Städpulsen i region Skåne! Vi erbjuder miljövänlig hemstädning och andra städtjänster på flera platser i nordvästra Skåne. Vi erbjuder flera ruttjänster för privatpersoner som t.ex. hemstädning, fönsterputsning och flyttstädning. Vi erbjuder även lokalvård till företag och föreningar. För oss är kvalité och miljö något som genomsyrar alla våra tjänster. Ett kvitto på vårt miljöarbete är att våra städtjänster blivit Svanenmärkt. Ett annat att vi är ett auktoriserat serviceföretag av Almega. Du kan alltså lita på att våra tjänster håller hög kvalitet och känna dig trygg. Välkommen att testa oss.