BLOGG

En välordnad trädgård ger ett bättre först intryck!

null

Vem vill inte ha en välordnad trädgård som ger det där bra första intrycket. För dig som har brist på tid och ideér när det gäller trädgårdsarbetet, vare sig det gäller huset eller sommarstugan. Har vi samlat tipsen till dig här nedan.

Trädgårdsarbete som fungerar på topp

Gräsklippning, räfsning, häckbeskärning och ogräsbekämpning kan nog de flesta hålla med om att vara något utav det tråkigaste med att ha en trädgård. Det roliga med trädgårdsarbete är att plantera fina blommor och växter. Se till att allt mår bra och växer. Oftast finns det tyvärr mer utav det tråkiga att göra i en trädgård och kan lätt bli så att man kopplar trädgårdsarbetet till någonting som är tråkigt och jobbigt istället för något kul. Vårt starkaste tips till er är att leja ut det tråkiga trädgårdsarbetet till oss och gör det roliga själv.

 

Övriga tips:

  • Plantera blommor och växter som är enkla att sköta om. Genom att välja växter som är lättskötta kan du minska tiden du behöver spendera på att vatten, gödsla och rensa.
  • Växter som tål torka. Det svåra med att ha en aktiv trädgård är att allt behöver vattnas ofta. Därför kan det vara smidigt att ta växter som tål mycket sol och lite vatten. Många av dessa har silvriga blad (som reflekterar bort solljuset) eller har behåring.
  • Plantera ut olika typer av buskar. Låt dem växa och se hur de formar sig själv. En trädgård behöver inte alltid se så strikt och ordnad ut, en lummig och mysig kan vara fint det med.
händerna på en person som planterar

Trädgårdsarbete med rut-avdrag

Låt Städpulsen sköta din klippning av gräsmattor och häckar, krattning, ogräsbekämpning eller plantering! Vi hjälper dig även att forsla bort trädgårdsavfall.
Minsta debiterbara tid är två timmar.

 

Självklart så får du rutavdrag på de tjänster som är berättigade till skattereduktion. Detta dras av direkt på fakturan.

 

Så här går trädgårdshjälp till: 

Se ditt pris och boka här. Vi behöver veta vad och hur mycket du vill att skall göra. Vi skickar ett förslag med pris, tid och avtalsvillkor – eller ringer upp dig om du så önskar.

På den överenskomna tiden kommer vi till dig och utför jobbet.


När vi är klara med jobbet får du en faktura per e-post, med avdrag för halva arbetskostnaden, förutsatt att någon i hushållet är berättigad till RUT-avdrag.

 

null
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi