FLYTTSTÄDNING LUND

flicka och pojke som tittar ner i en flyttkartong

FLYTTSTÄDNING i LUND 

Städpulsen levererar Svanenmärkt flyttstädning i Lund och hela Skåneregionen. Våra auktoriserade leveranser och utbildade miljöproffs underlättar flytten, så du kan fokusera på ditt nya hem! 

 

Fyll i vårt formulär nedan, se ditt pris och boka direkt!

 
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Vad ingår i vår flyttstädning? 

 

Vår flyttstädning i Varberg täcker alla väsentliga moment. Tjänsten utformas för att hemmet ska få en grundlig och mycket noggrann rengöring i alla skrymslen och vrår. I vår städning ingår bland annat:

 

Dammsugning av golv och rengöring av alla väggar och tak ingår alltid i vår flyttstädning. Vi rengör fönster, dörrar och listerna i bostaden noggrant och säkerställer att alla övriga ytor görs damm-, smuts- och fläckfria. En övergripande fräsch känsla av hela hemmet är slutmålet!

 

De delar av ett hem som kräver mest kärlek vid flyttstädning är köket och badrummet. Detta lägger därför vi på Städpulsen stort fokus på då vi åtar oss ett uppdrag. Vi rengör skåp och vitvaror i köket. Vi avlägsnar alla smuts och övriga beläggningar från ytorna som används vid både förvaring och matlagning. När det gäller badrummet ser vi till att göra handfat, spegel, toalett, kakel och dusch/badkar rent från alla avlagringar och smuts.

 

På Städpulsen besitter vi stor kompetens inom rengöring av fönster. Denna kompetens nyttjas förstås alltid vid alla projekt inom flyttstädning i Lund. Våra fönsterputsare rengör noggrant alla fönster i bostaden både invändigt och utvändigt. Vi har de verktyg och tekniker som krävs för att kunna säkerställa både maximal renhet och bästa möjliga sikt.

 

 

VILOPULS HEMMA

Priserna 

Konkurrenskraftiga priser utan tummande på kvalitet. Detta är ett viktigt riktmärke för oss på Städpulsen när vi levererar flyttstädning. Att flytta kan ofta innebära stora och många kostnader och därför vill vi kunna erbjuda effektiv städning till rimliga priser. Vårt team ser till att du som kund ges valuta för dina pengar och att flyttstädningen matchar alla krav, standarder och behov.

 

Vill du veta mer om Städpulsen?

Ring: 0775 33 30 11eller maila: kundtjanst@stadpulsen.se!

FAQ

Måste jag ha eget material vid flyttstädning?

Nej. I priset för flyttstädningen ingår att vi tar med allt material som behövs till städningen.

frågetecken

RUT-AVDRAGET FÖR FLYTTSTÄDNING? 

Vid flyttstädningen kan du som kund nyttja RUT-avdraget. Avdraget innebär att du kan få upp till 50% reduktion på skatten för vår arbetskostnad. När du vänder dig till Städpulsen för flyttstädning ser vi till att sköta korrespondensen med Skatteverket och säkerställa att avdraget görs.

 

Läs mer på Skatteverkets hemsida för att säkerställa att du kan nyttja RUT!

GRATIS OFFERT PÅ FLYTTSTÄDNING IDAG! 

Står du inför en flytt? Då har du säkerligen många moment att tänka på för att få processen att gå så smidigt som möjligt. Genom att anlita oss på Städpulsen för en Svanenmärkt flyttstädning i Lund tar du bort ett av de mest krävande momenten ur ekvationen.

 

Kontakta oss idag för att begära kostnadsfri offert på arbetet!

0775 33 30 11

kundtjanst@stadpulsen.se

Jobba med oss

3 städare

Om städpulsen

superhjältar med kappor i olika färger

Referenser

Edward Blom

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi