TRÄDGÅRDSARBETE

Tjej med krulligt hår som precis har skördat grönsaker.

Trädgårdshjälp när tiden inte räcker till

Gräsklippning, räfsning, häckbeskärning och ogräsbekämpning. Lej ut det tråkiga trädgårdsarbetet till oss och gör det roliga själv.

 

Vi utför all typ av trädgårdsarbete och du bestämmer självklart hur ofta du vill ha det. Vill du ha det varje månad eller en enstaka gång? 

Självklart så får du rutavdrag på de tjänster som är berättigade till skattereduktion. Detta dras av direkt på fakturan.

 
vi är Svanenmärkta
vi har kollektivavtal

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Läs mer om trädgårdhjälp

Låt Städpulsen sköta din klippning av gräsmattor och häckar, krattning, ogräsbekämpning eller plantering! Vi hjälper dig även att forsla bort trädgårdsavfall. Minsta debiterbara tid är två timmar.

 

Självklart så får du rutavdrag på de tjänster som är berättigade till skattereduktion. Detta dras av direkt på fakturan.

Så här går trädgårdshjälp till

Tryck på knappen ovan för att begära pris på trädgårdsarbete. Vi behöver veta vad och hur mycket du vill att skall göra. Vi skickar ett förslag med pris, tid och avtalsvillkor – eller ringer upp dig om du så önskar. Vi kommer till dig och utför jobbet på överenskommen tid. När vi är klara med jobbet får du en faktura per e-post, med avdrag för halva arbetskostnaden, förutsatt att någon i hushållet är berättigad till RUT-avdrag.

VILOPULS HEMMA

Låt miljöproffs göra trädgårdsarbetet

FAQ

Har ni kollektivavtal?

Ja. Vi har kollektivavtal med Kommunal för våra medarbetare.

frågetecken

Jobba med oss

pusselbitar

Om städpulsen

superhjältar med kappor i olika färger

Referenser

en familj som anlitar städpulsen

VI TAR MILJÖ PÅ ALLVAR

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vår städfirma erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

VI HAR STÄDAT TOTALT

100 TAL KVM I ÅR ...

... VILKET HAR SPARAT IN

CL I KEMIKALIER ...

... OCH OTROLIGA

LITER VATTEN

Var jobbar vi