Vilopuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

Myspuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

Buspuls hemma

Låt miljöproffs göra jobbet

VI ÄR SVANENMÄRKTA

Vad innebär det för städningen?

AUKTORISERADE MED KOLLEKTIVAVTAL

Vad innebär det för städningen?

Städning Halmstad

Din städfirma i Halmstad

Om du funderar på att leja bort hemstädningen, vänd dig till Halmstads miljöproffs! Städpulsen är ett certifierat servicebolag med städtjänster miljömärkta med Svanen: Två kvitton på vår höga kvalitet. Vill du ha fler kvitton, finns alla våra nöjda kunder i Halmstad som gärna berättar. Vi tror på att god personalvård ger god lokalvård: Våra kunniga medarbetare har kollektivavtal och vidareutbildas för att vara experter inom städteknik och miljö och har motivationen att göra sitt bästa på jobbet. Du kan välja mellan hushållsnära tjänster såsom hemstädning, flyttstädning och fönsterputsning, men även företagsstädning, trappstädning och annan lokalvård för företag.

 

Mer om våra olika tjänster hittar du här:

Hemstädning Halmstad

Vi är städfirman som städar och vårdar ditt hem med städutrustning som är skonsam för miljön. Minst lika bra som om du skulle göra det själv. För oss är det en självklarhet att alla våra medarbetare ska ha kollektivavtal och internutbildning i både hemstädning och miljöarbete. Du väljer hur ofta vi ska städa. Få pris direkt och beställ hemstädning i Halmstad här. På sidan kan du även läsa mer om vad som ingår i en vanlig hemstädning utförd av våra miljöproffs på Städpulsen. Vi drar av rutavdraget (halva arbetskostnaden) direkt på fakturan.

Flyttstädning Halmstad

Vi har lång erfarenhet av flyttstädningar i Halmstad med omnejd och följer vår väl genomarbetade flyttstädprocess. Vi är städfirman i Halmstad som garanterar dig att hela bostaden blir flyttstädad på ett sätt som håller hög kvalitet. Vi använder miljövänliga medel, för att minimera risken att framkalla framtida allergier. Läs mer om vad som ingår i en flyttstäd utförd av oss, se pris och boka din flyttstädning direkt på vår hemsida. Vi vill göra din flytt enklare.

Fönsterputsning Halmstad

Vi ger dig Svanenmärkt fönsterputs i Halmstad. Vid fönsterputsningen använder vi inte kemikalier som är farliga för miljön. Det tjänar både du och miljön på. Vi har med oss allt material som behövs för fönsterputsning. Se prisuppgift och boka din fönsterputs direkt på vår hemsida.

Storstädning Halmstad

Ett par gånger per år behövs en riktig storstädning som går riktigt på djupet. Läs mer om storstädning här och vill du anlita oss som din städfirma till nästa storstädning så kan du boka direkt på hemsidan.

Golvvård Halmstad

Vi utför golvvård på alla olika sorters golv såsom linoleum, trä och olika typer av stengolv i hela Halmstad med omnejd. Även om alla golv är olika och kräver sin egen behandling, är det samma process. Gamla beläggningar behöver tas bort och nytt skydd läggas på. Det kräver särskilda maskiner – som vi har. Du stänger av den delen av hemmet vars golv ska åtgärdas, så sköter vi resten.

Trädgårdshjälp Halmstad

Du vet väl om att du numera kan få rutavdrag för vissa trädgårdstjänster. Låt oss på Städpulsen Halmstad sköta din klippning av gräsmattor och häckar, krattning, plantering av blommor eller ogräsbekämpning. Vi kan även hjälpa dig med att forsla bort trädgårdsavfall. Läs mer om trädgårdshjälp och skicka en offertförfrågan här.

Textiltvätt Halmstad

Hur mycket kvalster finns det i sängen? När rengjorde du vardagsrumsmattan senast? Anlita oss för det, ett seriöst och Svanenmärkt städföretag som självklart har kollaktivavtal för de anställda. Vi tar med oss nödvändiga maskiner och tvättar dina mattor, soffor, madrasser och sängar hemma hos dig. Minsta debiterbara tid vid möbeltvätt är två timmar. På två timmar beräknar vi hinna tvätta två stora mattor eller en liten soffa, alternativt två sängar eller två madrasser. Avgift för resväg/utkörning kan tillkomma. För mer exakt prisuppgift, vänligen skicka en intresseanmälan om textiltvätt.

 

Städpulsen AB
Gjutaregatan 12
302 62 Halmstad

035-777 90 35
halmstad@stadpulsen.se

Vi tar miljö på allvar

Vi värnar om våra medarbetare och vår gemensamma miljö. Den 12 november 2010 erhöll Städpulsen AB Svanenlicens. Vi erbjuder Svanenmärkt hemstädning och fönsterputs. Svanenmärkningen gäller även trappstädning, kontorsstädning, golvvård, flyttstädning, byggstädning och storstädning. Vårt miljöarbete är ständigt pågående.

Vi har städat totalt

123213

100 TAL KVM I ÅR …

… VILKET HAR SPARAT IN

123213

CL KEMIKALIER …

… OCH OTROLIGA

123213

LITER VATTEN

Var jobbar vi

VI JOBBAR I STOCKHOLM - UPPSALA

Att hitta ett pålitligt städföretag för hemstädning i Stockholm kan vara en djungel. Ska du anlita en städfirma för hemstädning, flyttstädning eller fönsterputsning? Välj ett städföretag som är certifierat av andra. Vi är ett auktoriserat servicebolag. Det betyder att vi har fått kvitto på att vi har alla papper i ordning och att vår verksamhet är genomlyst och schysst. Dessutom är vi en av få städfirmor i Sverige som kan erbjuda en Svanenmärkt hemstädning. Vi är experter på att nå en hög kvalitet på städningen utan att använda miljöfarliga medel. Bra för dig och bra för miljön. Från vårt kontor i Sollentuna servar vi nästan hela Stockholm län, ända till Uppsala med våra städtjänster för hem och företag – och har flera tilläggstjänster som exempelvis trädgårdsvård. Vill du ha referenser utöver dem du hittar här på hemsidan; hör av dig till oss.

VI JOBBAR I SÖDERTÄLJE - MÄLARDALEN

Städpulsen är miljöproffs inom hemstädning och lokalvård – och även trädgårdsarbete. Sedan starten har vi växt ordentligt. Idag är Södertälje ett av tre nav från vilket som vi servar en hel region. Vår lokala förankring gör oss extra kvalitetsmedvetna; många av våra medarbetare bor i Södertälje eller de orter som de arbetar i. Boende och organisationer i Sörmland och Södertäljeområdet kan välja på löpande städning, fönsterputsning, storstädning, golvvård, trädgårdshjälp, textiltvätt eller flyttstädning. Många av våra tjänster är Svanenmärkta. Våra anställda har kollektivavtal och har fått vidareutbildningar av oss. Vi är en seriös städfirma att lita på.

VI JOBBAR I HALLAND

Välkommen till Städpulsen i region Halland! Vi erbjuder miljövänliga hemstädning och andra städtjänster på en rad platser i och runt Halmstad. Våra duktiga medarbetare, som har trygga anställningar med kollektivavtal, är utbildade inom städteknik för de tjänster de jobbar med. Vi erbjuder en rad olika ruttjänster för privatpersoner, lokalvård för organisationer och företag; allt från återkommande hemstädning och företagsstädning, fönsterputsning, storstädning och flyttstädning till trädgårdstjänster. Vår miljömedvetenhet genomsyrar alla våra tjänster. Ett kvitto på vårt miljöarbete är att våra städtjänster har fått Svanens miljömärkning. Ett annat att vi är ett certifierat servicebolag av Almega. Du kan alltså lita på att våra tjänster håller hög kvalitet. Om du vill veta mer, kolla gärna våra referenser bland kunder i Halmstad. Välkommen att pröva oss.

VI JOBBAR I SKÅNE

Välkommen till Städpulsen i region Skåne! Vi erbjuder miljövänlig hemstädning och andra städtjänster på flera platser i nordvästra Skåne. Vi erbjuder flera ruttjänster för privatpersoner som t.ex. hemstädning, fönsterputsning och flyttstädning. Vi erbjuder även lokalvård till företag och föreningar. För oss är kvalité och miljö något som genomsyrar alla våra tjänster. Ett kvitto på vårt miljöarbete är att våra städtjänster blivit Svanenmärkt. Ett annat att vi är ett auktoriserat serviceföretag av Almega. Du kan alltså lita på att våra tjänster håller hög kvalitet och känna dig trygg. Välkommen att testa oss.